Yapılan iyilikler unutulmaz....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fatih00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

fatih00

Üye
Siteyi ziyaret et
Bana taa Edirneden kuş gönderen Hüseyin abimin kuşları çok güzel uçuyor nerdeyse 2 saat kadar uçuyolar pırıltı verip indirmesem garanti 2 saat uçarlar ama bu güzel kuşları gelipte atmaca kapıcak diye kıyamıyorum..Bu arada bu kuşları bana gönderen özellikle Hüseyin abime ve emeği geçen Serdar abime ve diğer arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum kendinize iyi bakın..... :kalp:

Ekli dosyalar

• akkkkkl.webp
    akkkkkl.webp
    146.1 KB · Görüntüleme: 1,154
Vay vay vay bize göndermedi Hüseyin Bey ama hadi bakalım. Ayrımcılıkmı var ne?
Şaka bir yana Fatih arkadşaım umarım bu kuşları dileidğin gibi uçurbilirsin. Sana tavsiyem bunların değerini bil, bence damızlığa yatır yavru al bir iki çift ve sonra o yavrulardan uçur. Şimdilik bunların damızlıkta durması gerçekten güzel olacaktır.
Hüseyin Aydoğmuş'ada bir kez daha teşekkürler. Güzel bir aktivitede yine örnek bir davranış sergiledi.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Merhabalar Fatih kardeşim kuşları uçurup örnek bir davranış sergilediğin için bana en büyük teşekkürü zaten gerçekleştiriyorsun.Ayrıca konu açtığın için teşekkürederim beni hatırlaman ve unutmaman hobimizin bana verdiği mutluluğun bir parçası ''anılmak''güzeldir hele ki havada seyriyle kuşlarla anılmak çok daha güzel ve onları seyretmek kadar keyifli.

Tekrar güle güle besle Allah nazardan saklasın atamcada alırsa alır sakın üzülme ve atamcaya karşı bir kin bağlama kökünün bizde olduğunu hiç unutma bir telefon bir msn kadar bu kuşların sizlere yakın olduğunu unutmayınız.Saygılarımla esenkal kardeşim.

basoglanh' Alıntı:
Şaka bir yana Fatih arkadşaım umarım bu kuşları dileidğin gibi uçurbilirsin. Sana tavsiyem bunların değerini bil, bence damızlığa yatır yavru al bir iki çift ve sonra o yavrulardan uçur. Şimdilik bunların damızlıkta durması gerçekten güzel olacaktır.
Hüseyin Aydoğmuş'ada bir kez daha teşekkürler. Güzel bir aktivitede yine örnek bir davranış sergiledi.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Merhabalar Hüseyin bey öncelik bizden yaşça küçüklerin bu yüzden biraz avantajlılar,kusura bakma büyükler nasıl olsa öyle yada böyle bir yerlerden kuş bulurlar Fatih daha çok küçük ve elin deki kuşlar ona bu küçük yaşta çok bilgi öğretecek bu yüzden sıralar önce küçüğün :evet:

Performans ırklarının uçumunu görmeden damızlığa atmak pek sağlıklı değildir bu yüzden Fatih artık bundan sonra damızlık yapabilirsin performans sergilemeselerdi buna gerek yoktu artık bundan sonra karar Fatih'in.

Otobüs firmalarına getirilen canlı hayvan taşıma yasağı belimizi bir çok konu da bükmüş bulunmakta.Ben isteklerinizin hepsini gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyarım benim tek isteğim ''kuşları benden aldırmanız''.lojistik destek şart :p Kuşlarınız hazır Hüseyin bey sadece bana teslim edeceğim bir arkadaşı yönlendirmeniz yeterli olacaktır.

H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:
basoglanh' Alıntı:
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Merhabalar Hüseyin bey öncelik bizden yaşça küçüklerin bu yüzden biraz avantajlılar,kusura bakma büyükler nasıl olsa öyle yada böyle bir yerlerden kuş bulurlar Fatih daha çok küçük ve elin deki kuşlar ona bu küçük yaşta çok bilgi öğretecek bu yüzden sıralar önce küçüğün :evet:

Performans ırklarının uçumunu görmeden damızlığa atmak pek sağlıklı değildir bu yüzden Fatih artık bundan sonra damızlık yapabilirsin performans sergilemeselerdi buna gerek yoktu artık bundan sonra karar Fatih'in.

Otobüs firmalarına getirilen canlı hayvan taşıma yasağı belimizi bir çok konu da bükmüş bulunmakta.Ben isteklerinizin hepsini gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyarım benim tek isteğim ''kuşları benden aldırmanız''.lojistik destek şart :p Kuşlarınız hazır Hüseyin bey sadece bana teslim edeceğim bir arkadaşı yönlendirmeniz yeterli olacaktır.
Seninde yeni kuşların hayırlı olsun Hüseyin abi bak kıskandın ama sonucu iyi çıktı.... (:

Walla her kıskanana kuş veriyorsanız çok kıskandım :haha:
Şaka bir yana bizlere örnek olduğunuz için çok teşekürler hüseyin abi

saygılar...

H.Huseyin Sayesinde yozculugu biraktin ya ben sade ona seviniyorum Fatih. :) :) :)

H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:
basoglanh' Alıntı:
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

selam mükemmel bir yazı evet insan elinde iyi bir kuşa sahip olursa o kuştan cok bilgi edinir.inin kalitenin ne demek olduğunu anlar.o ırkın coğu özelliğini o kuş sayesinde alğılar.hüseyin bey bence kuş üstadısınız kuşçuluk anlatmakla değil yetiştirmeyle öğrenilir ve arkadaşa iyi bir kuş hediye ederek ustalığa adım atmasını sağlamışsınız.keşke her usta sizin gibi olsa bence ustalık en ii olmakla değil iyi öğretmeklede olur size kendi adıma teşekür ediyorum. başkaları gibi alsana kuş deyip cıkma bir kuşla kandırmayıp ii br damızlık verip kuşların soy devamını sağladığınız ve iyi kuşçuların yetişmesini sağladığınız için ayriyetten teşekürler.

Gerçekten çok hoş güvercin sevmek ve yetiştirmek adına aradığımız , istediğimiz ve hep görmek istediğimiz bir tablo bu var olanı kıymet bilen ve hak eden ( hediyeleşe bilecek kadar kuşcu olan) dostlar la paylaşmak nemutlu sizlere . kutluyorum sizleri. selamlar .ŞEREF

Hepinize bu iyi temmennileriniz için teşekkür ederim kuşlardan yavru almayı düşünüyorum arada kenevir veriyorum...Yavru aldığımda resimleri sizlerler paylaşacağım...

tmm abi oynar yarışmasıda yap benim yozları koyayım:D

Bu cumleyi bana Msn'den yazan sahis ortaya cikip ne demek istedigini Burda aciklasin! :) :) :) :) :) :)

Bu yazıyı yazmamın sebebi Serdar abimin kuşlarıma durmadan yoz diyip durmasıdır bende msnden konuşurken ben kuşlara oynar deseydim yine serdar abi bana karşılık olarak hee şu yozlarmı diye cevap verecekti bende onun anlayışına göre yoz yazdım yoksa kuşları aşalamak gibi bi niyetim yok kuşlar deli gibiler zaten Serdar abinin yozlardan daha iyi uçuyolar:D

Fatih kardeşim öncelikle kuşların hayırlı olsun,bir bursalı arkadaşımda daha çakal ırkının olduğunu bilmek beni son derece rahatlattı.Geçen yıl sağolsun hüseyin abim banada göndermişti çakal.
Birde hüseyin abi öyle herkeze kuş göndermez haketmesini bilene ve hakedene gönderir.Onun için bunun değerini iyi bildiğine eminim.Kuşlarını güle güle besle,bu arada sana tavsiyem,kuşları artık yavaş yavaş damızlığa çek,onların performanslarından zaten şüphem yoktur,ancak sen yinede üremelerini sağla şöyle on onbeş tane olduklarında uçur gökyüzü nasıl yanıyor bak ateş gibi (:
İyi yetiştirmeler.

Geri