basoglanh' Alıntı:
Vay vay vay bize göndermedi Hüseyin Bey ama hadi bakalım. Ayrımcılıkmı var ne?
Şaka bir yana Fatih arkadşaım umarım bu kuşları dileidğin gibi uçurbilirsin. Sana tavsiyem bunların değerini bil, bence damızlığa yatır yavru al bir iki çift ve sonra o yavrulardan uçur. Şimdilik bunların damızlıkta durması gerçekten güzel olacaktır.
Hüseyin Aydoğmuş'ada bir kez daha teşekkürler. Güzel bir aktivitede yine örnek bir davranış sergiledi.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN
Merhabalar Hüseyin bey öncelik bizden yaşça küçüklerin bu yüzden biraz avantajlılar,kusura bakma büyükler nasıl olsa öyle yada böyle bir yerlerden kuş bulurlar Fatih daha çok küçük ve elin deki kuşlar ona bu küçük yaşta çok bilgi öğretecek bu yüzden sıralar önce küçüğün :evet:
Performans ırklarının uçumunu görmeden damızlığa atmak pek sağlıklı değildir bu yüzden Fatih artık bundan sonra damızlık yapabilirsin performans sergilemeselerdi buna gerek yoktu artık bundan sonra karar Fatih'in.
Otobüs firmalarına getirilen canlı hayvan taşıma yasağı belimizi bir çok konu da bükmüş bulunmakta.Ben isteklerinizin hepsini gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyarım benim tek isteğim ''kuşları benden aldırmanız''.lojistik destek şart
Kuşlarınız hazır Hüseyin bey sadece bana teslim edeceğim bir arkadaşı yönlendirmeniz yeterli olacaktır.