YAPIM AŞAMASINDAKİ TERAS KÜMESİM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilker959
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ilker959

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ilker delil
Meslek
bankacı
İlgi Alanı
Kediler
ÇATI KISMINI ONDULİNE YAPACAĞIM.ALTINA PALET VE PALETLEREDE TEKERLEK TAKACAĞIM.SİZCE YAPMAM GEREKEN BAŞKA BİRŞEY VARMIDIR.

Ekli dosyalar

• IMG_20130512_153028.webp
    IMG_20130512_153028.webp
    242.3 KB · Görüntüleme: 2,423
  • IMG_20130512_153038.webp
    IMG_20130512_153038.webp
    268.8 KB · Görüntüleme: 2,411
  • IMG_20130512_153140.jpg
    IMG_20130512_153140.jpg
    718.6 KB · Görüntüleme: 2,373
  • IMG_20130512_153102.webp
    IMG_20130512_153102.webp
    290.3 KB · Görüntüleme: 2,375
  • IMG_20130512_153140.webp
    IMG_20130512_153140.webp
    411.1 KB · Görüntüleme: 2,394
Re: YAPIM AŞAMASINDAKİ TERAS KÜMESİM YORUMLARINIZI BEKLİYORU

Bir önceki kenarda duran kümesinize bakıldığında bu kümes gayet güzel olacak gibi .Size önerim yeni kümesinizde çok sayıda hayvan bakmayın 2 yada olmadı en çok 3 fit kuş için verimli bir kümes olabileceğini düşünüyorum .Elinize sağlık keyifle besleyin kuşlarınızı .selamlarŞEREF

teşekkür ederim sağolun bende öyle düşünüyorum sağlam 3 çift kuş olsa benim için yeterli olur zaten yandaki eski kümesimde 1 çift kuşum var yumurtada yatıyolar çoğalırlar kısa zamanda (:

her nekadar terasta bakıyor olsanda yerden bi 20cm yüksek olsun altına plastık veya ahsap kasa koymanı öneririm nem rutebet ve sudan bı nebze koruur ve aynı zamamnda kuşları almak içinde fazla yere egilmemiş olursun bu şekilde

maşallah, güzel bir kümes olacağa benziyor, iç dizaynı da güzel yaparsan daha mükemmel olur. Mesela follukları bir tarafa yap karşısına da bekar tünekleri yaparsan ileriye dönük rahat edersin.

Maşallah, iç diyazn çok önemli tabi,kolay gelsin

teşekkür ederim bu site çok güzel ve faydalı ben kuşçuluga yeni başladım ve bu siteye üye olmaktan çok mutluyum siz değerli arkadaşlarımın görüşleri önerileri çok güzel.ilk defa bi kümes yapıyorum beğeni ve önerileriniz için teşekkür ederim saygılarımla

Benim tavsiyem madem teraslı evde oturuyorsun o kümes ebatları sana yetmez hem hayvanlara hem kendine eziyet edersin 1 çift kuş bile koysan yarın birgün çoğaldıkları zaman yetmeyecekdir sana kümesi yanlamasına biraz daha genişletmeni tavsiye ederim dış ve iç yalıtımınıda ona göre ayarlamanı malum ankaranın soğukları önümüz yaz şuan sıkıntı olmaz ama kışın çok zorluk çekersin

ilk kez kümes yaptım 120*120 ölçülerinde içine rahat 3çift sığar.fazla kuş beslemeyide düşünmüyorum zaten ama gerek olursa yanına 1 tane daha yaparım ne de olsa acemiliği attık (: kışın pursaklar çok soğuk oluyo şimdiden onu düşünüyorum içini ve dışını strafor nasıl olur artı içine ampul koyup ısıtabilirmiyim sizce?

SANDIK OLMUŞ.

YUVALAR ?

YEMLİK SULUK

:haha: :slm: KOLAY GELSİN..! BİTİNCE TEKRAR BAKARIZ.. :tamam: :slm:

valla motivasyonumu sıfıra indirdin abi o kadarda uğraştım sandık dedin :hungur: (: suluk ve yemlik diğer küçük kümeste yuvalarıda limon sandığı koyacam taban ızgarası koydum.tavanıda ondulin yapcam son halini inşallah bittiğinde paylaşacağım saygılarımla

kümesi çok güzel yapmışsın ellerine saglık

Geri