YAPIM ASAMASINDAKI YENI KUMESIM VE YENI MEKANIMIZ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolgahan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

tolgahan

Üye
www.dailymotion.com
Ad Soyad
tolgahan cokyasar
Meslek
otomobil sanayi
İlgi Alanı
Kuşlar
EMEĞİNİZE SAĞLIK İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA DA KÜMESİN TAM OLMUŞ HALİNİ GÖRÜRÜZ... ALLAH'IM EMEKLERİNİZİ BOŞA ÇIKARMASIN . BU ARADA KÜMESİNİZ ÇEVRESİDE GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL. YEŞİLLİK, AĞAÇLIK FALAN ...

Tolgahan bey çok güzel bir mekan çok güzel olacak bir kümes...Allah ağız tadıyla uçurmayı, döndürmeyi,keyif yaptırmayı nasip etsin inşallah

kolay gelsin.genis ve ferah bir yuvaya benziyor bitincede görürüz artik..bende almanyadayim ve kuslari getirmeye calisiyorum bir bahce kiralayip kuslari getirmem lazim yoksa bu almanyada zaman gecmiyor:)selamlar..

sagolun arkadaslar eksik olmayin bu bahceyi bulmak biraz uzun surdu ama sanirim bekledigime degicek tunanin kolu olan isar nehrinin 100 metre kenarinda bir yer kumesin disi bitti icinide bitiricem insallah... meyve agaclari sorun olurmu bilmiyorum biraz budadim ama yinede kuskularim var birde kumesin onu yesillik kalsa sorun olurmu acaba

Kümesin önüne parke taşı döşerseniz, yağmurlu havalarda camur olmaz.

Yeni kümesiniz, kuşlarınız ve yeriniz çok güzel.. Bir şeye değinmek istiyorum: bence o kümesin üstünü öyle bırakmayın çünkü üstü bu haliyle kalırsa aşırı sıcak olur. Ama daha tamamlanmamış ilerde yapacaksanız bişey diyemem.. Neyse: kolay gelsin: çok güzel bir kümes oluyor. Umarım bu kümeste bol yavru alır, hiç hastalık geçirmezsiniz...

sagol arkadasim kumes biraz aceleye geldi ama ilk firsatta catiya el aticam kumeside biraz yukari kaldirdimmi daha iyi olucak sanirim...

Gercekten Cok Güzel Bir Kümes Olmus Hem Görüntü Olarak Güzel Hemde Mekan Olarak Cok Güzel ...
İsallah Allah İstediğin Gibi Beslemeyi Nasip Eder Tolga Abi ...

tolgahan' Alıntı:
sagol arkadasim kumes biraz aceleye geldi ama ilk firsatta catiya el aticam kumeside biraz yukari kaldirdimmi daha iyi olucak sanirim...
Sanırım Polat abi çatının şeffaf olmasını ve güneşli hava da tüm ısıyı içeriye toplayıp kuşları bunaltabilir onu söylemeye çalışmış güzel bir yuvalık sistemi ile çok harika olur...

HERKESİN TEMENNİSİNE HEMFİKİRİM
.AYRICA ESTETİK OLARAK GÜZEL.
NOT; BURSADA OLSA RÜZGARDA DEREYE UÇAR VE
HIRSIZLAR KUŞLARI ÇALAR. BENCE ÖNLEM ALMALISINIZ..!
SEVGİLERİMLE.

Güzel ortam , güzel bi çalışma. Bol zevkler :)

Geri