yaralı güvercin için neler yapılabilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sadocann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

sadocann

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sado can
Meslek
ögretmen
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
apartman girişinde yaralı güvercin buldum. kanadından yaralı güvercinlerden anlamıyorum cinsi nedir_ bilmiyorum . yardımcı olabilir misiniz?

Fotosunu cekip koyabilirsen daha kolay olurdu.Yarali demissiniz ama neresinden yarali oldugunu soylememissiniz.
Misal neresinden yarali , yara belirtisi yoksa baska bir rahatsizligi olabilir , hasta olabilir , yuvasindan dusmus yavru olabilir , hersey olabilir..O yuzden bizleri biraz daha aydinlatirsan yardimci olan cikar elbet.
Cinsini ogrenmek icinde bir foto lazim , eger bir iki fotosunu cekip koyabilirseniz hersey daha kolay olurdu.

Tesekkurler.

Kanadindan yaraliymis Fenerbahceli daha iyi okusana :haha: , bizdede akil kalmadiki naparsin iste :hayir:
Neyse bence sen yinede daha detayli anlat , nasil bir yaramadir cinsi nedir oyle anlasilir.

Tesekkurler.

Merhaba arkadaşım kuşun kanadı yaralı demişsin büyük ihtimal açık yara herhalde.Oksijenli su ile temizleyip yaranın üstüne tentirdiyot veya batıkon sürebilirsin.Yaranın çabuk kapanması içinde teramısın yara merhemi sürebilirsin.Allah kolaylık versin yalnız bu kuşu ayrı bir yerde tedavi et .

Geri