Yaralı Güvercin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan doganov
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

doganov

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Efe Doganov
Meslek
Tüccar
İlgi Alanı
Selam dostlarım. Sitenize sizlere bi konu hakkında danışmak için üye oldum. Evimin önünde yaralı bi güvercin buldum. Açık kanaması yok ama sanırım kanadından yaralanmış ve uçamıyor. Masum masum bakınca öle bırakmakta istemedim hayvanı malum kedi kapar anında. Ne yapmam lazım? Kümesi olan birisine götürsem Ankarada orada güvende ve mutlu olurmu? Bi de pis kokuyor yıkasammı?

doganov' Alıntı:
Selam dostlarım. Sitenize sizlere bi konu hakkında danışmak için üye oldum. Evimin önünde yaralı bi güvercin buldum. Açık kanaması yok ama sanırım kanadından yaralanmış ve uçamıyor. Masum masum bakınca öle bırakmakta istemedim hayvanı malum kedi kapar anında. Ne yapmam lazım? Kümesi olan birisine götürsem Ankarada orada güvende ve mutlu olurmu? Bi de pis kokuyor yıkasammı?

Bence kuşu bi önce yakınlarınızda varsa veterinere götürün çünkü belki kanadı falan kırılmışsa yazık sonra hayvan çok acı çeker. Zaten veterinerler iğne falan yapmazsa parada almıyo yani size bi srun çıkaracağını sanmam. Sonra kuşu varsa etrafınızda tanıdık kuş besleyen ona veya buradan isteyen çıkarsa Ankarada besleyen arkadaşlar onlara veririsiniz. Bu arada hayvanlara olan ilginizden dolayı size çok teşekkür ederim...

SİNAN ÖZTEKİN

Parası önemli değil ya. Hemen 300 metre ilerde bi veteriner var ona götürmek istiyorum. Eğer iyileşmesi imkansızsa artık kümesi olan bi güvercinciden bakmasını isterim :) Ne demek hayvanlarda canlı ölece bırakamazdım kuşcağızı.

Bencede öncelikle veterinere götürün hayvanı yazık olmasın siz bakamayabilirsiniz....

Sevgili dostlarım. Güvercini veterinere götürdüm. Kuşu karton kutu içine koymuştum ve 1 saat içinde yumurtlamış. Meğer yumurtlama dönemiymiş. 2 gün önce fırtına çıkınca yuvasından düşmüş. Yumurtladığı içinde çok halsizmiş. Veteriner gerekli vitaminleri vercek ve iyi olcak. Yardımlarınız için teşekkürler :) Kanadındda kırık olmamasına çok sevindim.

Kuşun sağlık durumunun iyi olduğuna sevindim.
Bu hikaye beni cok eskilere götürdü, kuşculuğa ilk başladığım zamanlara.

gökay' Alıntı:
Kuşun sağlık durumunun iyi olduğuna sevindim.
Bu hikaye beni cok eskilere götürdü, kuşculuğa ilk başladığım zamanlara.

Anlatırsanız eğer çok sevinirim Nizam abicim...Kuşçu abilerimin sohbetleri gerçekten çok güzel oluyor...

saygılar
SİNAN ÖZTEKİN

Geri