Yardım Edebilir misiniz Lütfen ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BurhanYıldırım
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Burhan Yıldırım
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar ben 17 yaşındayım ve güvercinleri çok seviyorum önceden besleyenlerin yanına gider izlerdim 1 seneden beri bende beslemeye başladım ama bu işte daha çok acemiyim balkonda besliyorum Teras kat üstü acık ucurmam için müsait 3 adet kuşum var ırkını bilmiyorum Takla diye biliyorum paçalı beyaz erkegi cıkarıyorum karsı çatıya gidiyor saatlerce orda bacalarda kiremitlerde yatıyor ben ucmasını istiyorum takla atmasına istiyorum ama sadece elimle fırlattıgım zaman 1-2 tane takla atıyo hemen konuyor yemlemeyi günde iki kere yapıyorum sabah aksam az az veriyorum ama genede ucmuyor yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...

Akşama kadar başka çatıda yatıyorsa hemen çıkart bence o kuşu elinden

Bende Öyle Yapmayı Düşünüyorum ama suan 1 aylık yavru var ve iki yumurta var onları bekliyorum :) Acaba hiç ucma sansı yok mu cunku 3 ay kadar ucmadılar kanatlarını cekmiştik sonrada yavrusu oldu şimdi yeni yeni ucmaya basladı ama catıya ucuyo :)

Kuş yattı ise biraz daha bekleyebilirsin ama hala çatılarda tünemeye devam ederse yavrular iyice büyüdükten sonra elden çıkart derim ben. Uçuramadıktan sonra pek bi zevki kalmıyo beslemenin. Selamlar...

Evet bende ucurmak istiyorum önerinizi dikkate alacağım Teşekkür ederim ...

slm belki bi çok arkadaş için olumsuz gelecek ama ben daha önce denedim kuşumda bıraz acılma olmuştuu ne mi yaptım !! dostum kuşun ayaklarından tut kanatları serbest kalsın kuşun bu şekilde sürekli kanat çırpmasını sagla en az 5 dk seni yora bilir ama kuşun sınırlarını zorla 10-15 dk kuş dinlendikten sonra tekrar aynı hareketi yap kuş yine dinlendikten sonra kuşu karşı çatıya konabilecegi en uzak yerden havaya at kuş ucsun tabi ilk seferde kuş istediğin kdar uçmaz onun için bu hareketi günluk tekrarlamalısın zamanla performansının artacagını düşünüyorum bir kaç kez denedim azda olsa faydası oldu tabii bununla yetinme kuşun esas vucut yapısını kullana bilmesi ve geliştire bilmesi için dogal halde ucması lazım bunun içinde karsı catıdan süreekli kovala kı hayvan uçsun belki ilkel ama denemeye deger diye düşünüyorum ...

Teşekkür Ederim deneyecegim ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri