YARDIM EDECEK VAR MI?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
DEĞERLİ KUŞÇU ABİLER AZMAN BANGO DOLAPÇI BESLİYORUM AMA YAVRULAR 15-20 GÜNDEN SONRA TÜYLERİNİ KABARTIYOR.GELİŞİM YAVAŞLIYO KURUMAYA BAŞLIYOR MISIRDAN TUTUN KENDİR KENEVİR EKMEK FİY NE BULURSAM VERİYORUM YİNE DE YAVRULARI Bİ TÜRLÜ GELİŞTİREMEDİLER.NE YAPABİLİRİM.LABORATUVARDA TEST YAPTIRACAK DURUMDA DEĞİLİM ÇÜNKÜ BURDA LAB YOK SİZ NE YAPIYONUZ?ACİL YARDIM ELİMLE KENDİM Mİ BESLİYİM

kümeste hastalık olabilir. kümesi güzelce temizleyip camasır suyu ile dezenfekte etmeni tavsiye ederim. hasta kusları kümesten ayırmanda iyi olur. yavrulara yem ve su takviyesi yapabilirsin.bunun için mamaklıklar mevcut. içme sularına iki günde bir elma sirkesi ve çamasır suyu ekle bu hem iç parazitlewri ve mikropları öldürecektir. hem sulukta olası mikropları yok edip diyer kuslara geçmesini engelliyecektir. 3 günde birde eczaneden supravir şusubu alıp sularına katabilirsin. birde kuşları yemlikten yem yemeye alıstırırsan iyi olur. benim tavsiyelerim bunlar. en önemlisi bilmedigin kusu kümesine sokma. inş. faydasını görürsün...

Geri