yardım edecek varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eminaklan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 589
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eminaklan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emin aklan
Meslek
asker
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar bugun kumesime baktığımda güvercinlerim sağlam duruyorlardı sonra bi ara yağmur başladı yağmur dindiyinde kümesime indiyinde mardin arabım kenara büzülmüş duruyor kovalıyorum gitmiyor onceden dişisinin yanına bir erkek kuş geldiyinde onu kovalardı ama şimdi dişiyi rahatsız ediyorlar kuşun umurunda deyil acaba kuş hastalan mışmıdır yardım larınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Merak etme sorun yok.

Yagmurlu havalarda kuşlar kuytu bi köşe bulup büzülürler.

Demin burda da biraz yagmur atıştırdı, yerler dogru dürüst ıslanmadı bile, hava bulutlandı kuşla r aynen dedigin gibi köşelerine cekıldı.

hava duzelınce kuşun da duzelecek.

yalnız diyer kuşlarda sorun yok ama tek o kuşta 2 tane yumurtası var dişi fazla basmıyor o hep basıyordu şimdi sadece dişi basıyor o kenarda büzülmüş duruyor

[arama][/arama]
[edit]Forum Kuralları Madde: Konu - İleti gönderilirken dikkat edilmesi gerekenler

1. Başlık ve içeriğinin anlaşılabilir bir dille, imla kurallarına ve Türkçe karakterlere dikkat edilerek yazılması, yanlış anlaşılmalara mahal verilmesini engelleyeceği gibi, diğer üyeler tarafından da daha kolay anlaşılmasını sağlayacaktır. IRC,MSN,CHAT lisanı ile ileti yazmak, bir büyük bir küçük harfle yazmak, tamamı büyük, tamamı kalın, renkli yazılar kesinlikle yasaktır.
• 2. Site genelinde, konular dahilinde konu dışı ikili sohbetler ve yazışmalar yapılamaz. Kullanıcılar, başka bir kullanıcının özel bilgilerini site içerisinde yazamaz / açıklayamaz.
• 3. Site ortamında genel ahlak kurallarına aykırı, kişileri / kurumları küçük düşürücü, hakaret niteliğinde sözler kullanamazsınız. (Size karşı böyle bir durum söz konusu ise kesinlikle cevap yazarak tartışma başlatmayınız ve raporlama sistemini kullanarak ilgili ileti veya başlığı bildiriniz.)
• 4. ****, crack, ***** gibi illegal konu ve yasadışı içerikten bahsetmek, forum nasıl hacklenir gibi sorular/cevaplar kesinlikle yasaktır. (Bu tür içerik ile karşılaştığınızda lütfen raporlama sistemini kullanarak ilgili ileti veya başlığı ropor ediniz.)
• 5. Mesajlarda öğretici veya örnek gösterici küçük boyutlu resimler ve bağlantılar dışında gereksiz resim ve bağlantılar kullanılamaz.
• 6. Yanıt gelmeyen bir soruya "yok mu bilen", "kimse cevap vermeyecek mi" gibi iletiler yazılamaz. Bir ileti içerisinde özellikle kişiye hitaben yardım talebi yapılamaz.[/edit]
[uyari]Acil, yardım, lütfen, acil yardım vb.. başlıklar anlamsız olduğu için yasaktır. -kilitli-[/uyari]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri