YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM !!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkman11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 640

darkman11

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kadir SAVCI
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
S.a arkdaşlar bende 2 çif mardin var 2 haftadır kümesteler akşamları dısarı cıkıyorum uçurmadan yem verip kümese sokuyom onları uçurmak istiyom uçurmak için erken mi yoksa uçursam bişey olurmu yardımlarınızı bekliyorum

Çatı katındamı besliyorsun?Etraftaki binaların konumu nasıl?En önemlisi hayvanları ne kadar dışarda tutuyorsun 5-10 dakika tutuyorsan yetmez süreyi uzun tut ki hayvanlar etrafı iyice gösünler, tanısınlar o zaman uçurusun.Mardin kuşu kısa zamanda alışır.2 hafta dır kanatları bantlı beklıyorlarsa hayvanlar artık alışmışlardır.

Kadir sal gitsin gelirlerse alışmışlar demektir.Gelmezlersede demekki alışmamışlar.

Denemekte fayda var.

şenol tunç' Alıntı:
Kadir sal gitsin gelirlerse alışmışlar demektir.Gelmezlersede demekki alışmamışlar.

Denemekte fayda var.

:))

önce yerlerine alışıp alışmadıklarından emin ol, eğer kuşların yerlerine alıştıklarından eminsen erkeklerden uçurmaya başla derim önce bir-iki tur atsınlar dişileri göster al aşşağı daha sonra 3 tur 3 tur 4 tur derken ver onlara ayarı :)) kuşları çururken etrın sakin olmasına havanın rüzgarlı yağışlı olmamasınada dikkat et saygılarımla iyi uçurmalar :))

beyaz kelebegim kactı .s 3 tane kusum kaldı .s

Geri