Yardım edin hastalığının ne olduğunu anlayamadım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serhatbatman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serhat
Meslek
Güvercin meraklısı
İlgi Alanı
Kediler
Herkese selamün aleyküm abilerim ve kardeşlerim kuşum 1 hafta 10 gündür bu şekil bir teşhis koyamadım ağızda lekelenme yok,burun akıntısıs yok ,yavrudur ayağının birine fazla basamıyor ama kontrol ettim herhangi bir şey yok ne bi şişlik ne bir yara dolaşıyor yemini yiyor suyunu içiyor zaman zamanda oturup gözlerini kapatıp açıyor lütfen yardım edin şimdiden herkese teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• IMG_1199.webp
    IMG_1199.webp
    473.1 KB · Görüntüleme: 508
  • IMG_1200.webp
    IMG_1200.webp
    300.8 KB · Görüntüleme: 516
  • IMG_1202.webp
    IMG_1202.webp
    189.6 KB · Görüntüleme: 458
  • IMG_1205.webp
    IMG_1205.webp
    225.3 KB · Görüntüleme: 459
  • IMG_1206.webp
    IMG_1206.webp
    462.6 KB · Görüntüleme: 421
  • IMG_1207.webp
    IMG_1207.webp
    268 KB · Görüntüleme: 442
  • IMG_1208.webp
    IMG_1208.webp
    385.1 KB · Görüntüleme: 462
  • IMG_1209.webp
    IMG_1209.webp
    264.1 KB · Görüntüleme: 430
Son düzenleme:
Canım kardeşim kuşunun hastalığı kalıtımsal salmonella Sayın modöretörüm Türker Ödenin tek ilaçla çözüm com sayfasından salmonella tedavisini uygular isen bundan kuşlarını koruyabilir ve sağlıklarına kavuşturabilirsin saygılarımla.

Canım kardeşim kuşunun hastalığı kalıtımsal salmonella Sayın modöretörüm Türker Ödenin tek ilaçla çözüm com sayfasından salmonella tedavisini uygular isen bundan kuşlarını koruyabilir ve sağlıklarına kavuşturabilirsin saygılarımla.

7 -10 gün oldu zaten diğer kuşların arasındaydı 2 gün önce ayırdım onlara bulaşmış olma ihtimeli varmı ? gerçi kontrol ettim bir anormalik görmedim ama içim rahat değil !

Canım kardeşim bu sana bu konu ile son yazışım bilgisayarı güzel kullandığına göre Sayın Türker Ödenin sayfasını ara oraya gir salmonella tedavisi ile ilgili kürü yap ve kuşlarında olan kalıcı salmonellayı da bitir öyle üç beş günlük olay değil anca birkaç ay içinde sonlandırabilirsin ve bundan sonra da bol yalan söyleyen yalan makinası insan müsvettelerinden kuş almamış olursun selamlarımla.

Canım kardeşim bu sana bu konu ile son yazışım bilgisayarı güzel kullandığına göre Sayın Türker Ödenin sayfasını ara oraya gir salmonella tedavisi ile ilgili kürü yap ve kuşlarında olan kalıcı salmonellayı da bitir öyle üç beş günlük olay değil anca birkaç ay içinde sonlandırabilirsin ve bundan sonra da bol yalan söyleyen yalan makinası insan müsvettelerinden kuş almamış olursun selamlarımla.
çok teşekkür ederim usta zaten bende şuan türker öden'in sayfasındayım araştırıyorum. üstadım hiç sormayın 1 kez başıma geldi bir kez daha o hataya düşmemeye çalışıyorum ALLAH'ın izniyle bir daha düşmem kuşçuluğu bırakmıştım zaten 6-7 ay oldu tekrar başladım beni bilgilendirdiğin içinde çok teşekkür ederim ALLAH'a emanet iyi akaşamlar

Geri