YARDIM İLK defa beslicem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mirogluu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 999
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mirogluu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ufuk ulukurt
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Selamun aleykum
Ben birinci katta oturuyorum ve balkonda güvercin beslemek istiyorum...ilk zamanlarda olurmu diye sorduklarim bana olmaz dedi ama sonradan düz güvercin olur dediler yalnız balkonum biraz küçük uzunlugu 2.30 metre genişliği 1.20metre binanın çevresinde/karşısında 2 bina var balkonun önünde 10 metrelik bir alan var yani karşı bina 10 metre ilerde diğer bina da karşımda ve öteki binanın yanında onların arasinada da 10 metre aralık var benim balkonumda bu aralığa bakıyor sonrasıda sokak benim balkonumdan sokağa kadar da 20 metre var (biraz karışık oldu ama resim atmasını öğrenince resmini de atarim) ben o aralıkta uçabilcegini tahmin ediyorum fakat benim hic bir tecrübem yok ustalarimizdan , balkonda besleyenlerden yardım bekliyorum.bilgilendirmelriniz için teşekkürler.

Yok mu yardımcı olacak kimse ?

fotograf makinesi diye bi makine var onunla foto cek koy.boyle anlamasi zor oluyor ustad

mirogluu' Alıntı:
Selamun aleykum
Ben birinci katta oturuyorum ve balkonda güvercin beslemek istiyorum...ilk zamanlarda olurmu diye sorduklarim bana olmaz dedi ama sonradan düz güvercin olur dediler yalnız balkonum biraz küçük uzunlugu 2.30 metre genişliği 1.20metre binanın çevresinde/karşısında 2 bina var balkonun önünde 10 metrelik bir alan var yani karşı bina 10 metre ilerde diğer bina da karşımda ve öteki binanın yanında onların arasinada da 10 metre aralık var benim balkonumda bu aralığa bakıyor sonrasıda sokak benim balkonumdan sokağa kadar da 20 metre var (biraz karışık oldu ama resim atmasını öğrenince resmini de atarim) ben o aralıkta uçabilcegini tahmin ediyorum fakat benim hic bir tecrübem yok ustalarimizdan , balkonda besleyenlerden yardım bekliyorum.bilgilendirmelriniz için teşekkürler.

BaLkonda güvercin besLemek ve resmi hakkımız : Güvercin Salma ...
seLamLar , ArkadaşLar baLkonda güvercin besLemekteyim.Fakat devLet çapında hakLarım nedir bilmiyorum , yani şöyle açıkLıyayım ; eğer bir komşum ...
www.kuscular.org/.../balkonda-guvercin- ... -hakkimiz- t12451.html
Evt Balkonda Talacı Irkı Besleyen Arkadaşlar buraya ! : Güvercin ...
evet beyler balkonda taklacı ırkı besleyen memnunlarmı ne gibi sorunları oluyo burda paylaşabilirsiniz bende balkonda besliorum ve Görüşlerinizi almak ...
www.kuscular.org/...besleme/evt-balkond ... rkadaslar- buraya-t6497.html

BALKONDA GÜVERCİN BESLEMEK İSTEYENLERE TAVSİYELERİM
22 Ağu 2012 ... Ben yillardir balkonda kelebek filipe mardin besliyorum. Balkonun oldugu yer golgelik bir alanda serin bir yer olmali muhakkak.
www.kuscular.org/...besleme/balkonda-gu ... teyenlere- tavsiyelerim-t17986.html
işte balkonda güvercin besleme sanatı ve 3 silahşörlerim : Taklacı ...
AİLEYE SELAM OLSUN ELLERİNDEN ÖPERİM BRAVO SANA BAŞKA BİRŞEY DENEMEZ... Kazım kardeşim söylemiş. Anne babana selamlar ellerinden ...
www.kuscular.org/...kuslari/iste-balkon ... nati-ve-3- silahsorlerim-t1265-10.html
BALKONDA GÜVERCİN BESLİYECEM LÜTFEN ACİL YARDIM ...
Ama burdada güvercin sevdası agır basıyor ve balkonda kuş beslemeyi düşünüyorum.Ben şahsen olursa süs güvercini beslemek istiyorum. Çünkü apartman ...
www.kuscular.org/.../balkonda-guvercin- ... il-yardim- t8681.html
18 Şub 2011 ... Bende balkonda besliyorum, ama komşularla aramız çok iyi..Hatta uçuruyoken falan onlarda izliyo, bazen şakayla karışık laf sokuyolar ama ...
www.kuscular.org/.../balkonda-guvercin- ... -hakkimiz- t12451-10.html
arkadaşım gerçekten helal olsun sana tebrıkler bende balkonda baska kelebek beslıyorum ama benım ıstegım gıbı ucmuyorlar napıcam bılmıyorum valla eger ...
www.kuscular.org/...kuslari/iste-balkon ... nati-ve-3- silahsorlerim-t1265-20.html
yani kuşlar belli saatler açılırsa kuşların açık durduğu saatlerde başında durursan ne zarar olur nede başka birşey. 1-2 haftada bir etrafı toparlarsın dışarda ne ...
www.kuscular.org/.../balkonda-guvercin- ... -hakkimiz- t12451-20.html

arama yapınız lütfen bu bir uyarıdır siteyi gezinin okuyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri