yardım:S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asim

Üye
Siteyi ziyaret et
merhaba... güvercin beslemeye yeni başladım önceden de bilmişliğim var ancak bizim bitişiğimizdede kkuş besleyenler vrr ancak güvercinlerim oraya konmuyorlar ama korkuyoruym güvercinlerimi çeke bilirler mi? :hungur:

güvercinlerine iyi bi eğitim verirsen bu gibi korkuların asla olmayacaktır

merhaba kardeş yeni başlıyorsan bence diğer kuşçular kuş uçurmazken kuşlarını çıkar.birde eşlendirebilirsen daha iyi olur.eşli olanlar varsa önce tekini alıştırmaya çalış mesela erkek olanı bırak dişi olanın kanadını salma inşallah kaçırmadan alıştırırsın kuşlarını.zaten çatıya inip çıktıktan sonra diğer kuşçulara yakalanmazlar diye düşünüyorum.kolaygelsin

çatımın arka tarafında bir kişi besliyor ve kuşlarımın hiç biri gitmedi oraya :)

önder abinin dediği gibi iyi eğitim verirsen kimse yakalayamaz kuşları kümesini sevdirmeye bak

birde kuslarini ac ucurma biraz yem ver oyle ucur obùr kuscular ordayken kus ucurma sabahin erken vakitlerinde kimseler yokken ucur ayar yapmaya calis kolay gelsin :tamam:

ben herzaman kuşlarımı çok aç uçuruyorum kuşlar ama tabi yeni kuşlar biraz panik oluyor gidebilir dikkatli olmak lazım

Yardım ,acil, lütfen gibi anlamsız başlıklar kilitlenme sebebidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri