Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim sorunum şu; bende 3tane taklacı arap var birisi eşsiz dişi digerinin eşide mavi.. salıyorum havalandırıyorum ama bir iki takla attıktan sonra alçaldıkları için gördükleri evin çatısına iniyorlar ... ve orda oyun oynamaya başlıyorlar ve canları istediklerinde geri dönüyorlar bunu nasıl engellerim ve dahada yükselmelerini nasıl saglarım ?? şimdiden tşkler kolay gelsin .. Denizliden MaTRaKS[isikli][/isikli]
Walla Benim Kendi Görüşüm 1 2 Hafta Uçurma.Kuşları Çok Yoruyosan(Uçuruyosan) Konarlar.Bırak Kendi Kafalarına Göre Takılsınlar :hhh: Umarım Dediğimi Yaptınmı Konmazlar.
kardes yüksek ucan kusun yokmu onlarla havaya ver bu sorundan kurtulursun efkarlı kardesime bi yönden katılmıyorum cünkü oyunlu kus yatarsa sarar acması daha zor olur benim görüsüm bu cokda sıkıstırma selametle Allaha emanet olun
kardes yüksek ucan kusun yokmu onlarla havaya ver bu sorundan kurtulursun efkarlı kardesime bi yönden katılmıyorum cünkü oyunlu kus yatarsa sarar acması daha zor olur benim görüsüm bu cokda sıkıstırma selametle Allaha emanet olun
tşk ediyorum yorumların için evet var dolapçım var ama daha yeniler alışma safhasında birbirlerine kaynaşmadılar daha ayrı ayrı uçuyorlar ve bu arada bir taklacının bir dolapçıyla aynı kriterlerde uçacagını sanmıyorum .... yorumları bekliyorum ilgi ve alakanıza tşkler....
yok kardeş bence çok yanılıyorsunn.bişr dolapçıyla bi taklacı aynı kriterde uçmaz demişsiin..mesela ben taklacı besliyorumm..benim etrafında yüksek binalar var ama kuşlar konmuyo bu biraz kuşun kalitesine ve egitimine baglı bişii.bence artık o kuşları o çatıdan uzaklaştıramassınn rahat buldukları için habire konarlarr..bence elden çıkarr..
mesela ben taklacıları yükselmesi için baskayla uçuruyorum kesme kafa sazlı bi abskam var noktaya çıkartıyo kuşlarıı..kuşlarla aynı sürede uçuyoo..ama eger kuşları yüksege çıkarmak istiyosan bursa ve baska dene.özellikle bursalarr harikaa..
bugün taa sinekte benim baskanın peşine bi siyah beyaz bursa takıldıı çok alçaldı pırıltıyı gösterdim ..hayvan indi inecek derken martılar ikisinin peşine üdüştü kaçtı hayvan acayip hoşuma gitti ama yaa :hungur:
başka dama konan başka dama oyun yapan taklacı kalitesizdir kesinlikle kümeste tutma elden çıkar. kuşlar yeni alışmışsa kabul edilebilir ama alışkın kuşsa asla kabul edilmez bu tip davranışlar. damcı taklacılar yani seferli oyun kuşları sefere gelmeleri bakımından zaten alçak uçarlar yüksekten uçanlar hava oyunlu taklacılardır. alçaktan uçan bir taklacıyı yükseğe çıkarmaya çalışmak gereksiz bir çabadır. taklacıyıda taklacıyla uçurmak oyun söktükten sonrada tek uçurmak gerkir. saygılarımla.
arkadaşlar her taklacı yükseğe çıkacak diye bir şey yok.taklacı ve oyun kuşu arasında çok fark vardır.kuşlar aç karna uçurulur ve teke düşmediği taktirdede tek zaten uçurulmaz ayrıca fazla uçurma hatta kümesden gerekirse 3-4 gün dışarı çıkarma dışarıyı ve uçmayı onlara özlet birde öyle dene .ayrıca kanatlarında yarımlık ve eksiklik olmasın tüyde olmamasına özen göster yanlarına yüksekden uçan bir uçur var ise kalabalık at alışkınlar ise rüzgarlı havada uçur ama iyi takip et kaybetme olasılığın var ama yükseğede çıkacaklardır.
arkadaşlar çok tşk ediyorum bilgilerinizden dolayı yorumlarınızı degerlendircem ve uygulucam ... Saygılarımla MaTRaKS ... alakanızdan dolayıda ayrıca tşk ediyorum ...
Unutmadan birde arkadaşLar ben kuş konusunda yeniyim .. Benim istedigim guvercin havalandımı baya bi uçmalı yani 15 20 dakika falan bana takla atmasada olur ama yuksek ucacak ve baya ucucak ... Bana hangi GÜvercini tavsiye edersiniz yani cinsi ne olsun ondqan aliyim Hotmail adresim [email protected]