YARDIM VE YORUMLARINIZI YAZARMISINIZ.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan koraybjk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

koraybjk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
koray soguksu
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
SABAH KUSLARIMI YEMLEDİKTEN SONRA Bİ SES DUYDUM BAKTIM KARGA YAVRUMU PARÇALAMAYA ÇALISIYOR BENİ GÖRÜNCE HEMEN KACTI ALDIM YAVRUYU YAVRU TÜYLENMEYE BAŞLAMISTI KAFA TARAFINA 3 VEYA FAZLA DARBE YEMİŞ FELÇLİ GİBİ YATIYOR HEMEN YARALARI BATICONLA TEMİZLEDİM ANTİBİYOTİKLİ POMAT SÜRDÜM BİRAZ SU VERDİN AMA KIMILDIYAMIYOR BOYNUNU HAREKET ETTİREMİYOR NE YAPMAM LAZIM İYİLEŞTİREBİLİRMİYİM LÜTFEN YARDIM EDİN :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur:

Re: ALLAH AŞKINA YARDIM EDİN!!!!!!!!!!!!!!

koraykardeş üzülme sen gerekeni yapmışsın
artık kuşun direncine bağlı ölürsede yapacak birşey yok
birdaha sen kuşların yanında değilsen kümesin kapalı olmasına dikkat et
tekrar bir karga yada saksağan kazasına uğrama
kuşlarımızın düşmanı çok malesef

BAŞLIĞIN ANLAMSIZ OLMASI NEDENİYLE KİLİTLİ...

Selamlar,

Öncelikle geçmiş olsun, tüylenmeye başlamış yavruya karga nasıl ulaşmış kümese mi? girmiş, bu yavrunun resimini bizlerle paylaşabilirseniz size sağlıklı bilgi vermeye çalışırız.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

evet kümese girmiş malesef resim koymaya calıstım ama beceremedim yavru kotu gözukuyor felçli gibi yatıyor gözün yan kısmından 3 darbe yemiş kafası mosmor ve ezil gibi boynunu da oynatamıyor ne yapmam lazin sizce aydın bey

evet osman abi malesef kuslarımızın düşmanları cok bende hep yanında duruyordum kuslarımın ama sagdece 2 dk giyinmeye dittidimde yavruyu dısarıda parcalamaya baslamıstı malesef

Selamlar,

Bu konuda ne yazarsak yazalım bunun size yardımı dokunmayacaktır. Sizi umutlandırma ve üzme dışında, bekleyip göreceksiniz. Anne, babası bakıyor ise onlar daha yardımcı olacaklardır.

Saygılarımla,

Aykut Karabuulut

yok bakmıyorlar malesef benim hatam yüzüne yavruyu kaybediceğim gibime geliyor ...... yinede veterine gidecegim bugun

Selamlar,

Yerinde bir karar uzmanına göstermek, gelişmelerden bizleri haberdar edersiniz.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

tabiki ilginize teşekkur ederim saygilarımla...

malesef yavrum öldü...... :hungur: :hungur: :hungur:

Geri