YARDIM!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kesh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 661
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kesh

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kerim elmas
Meslek
dişçi
İlgi Alanı
Kediler
s a arkadaşlar. .
ben 2 aydır pal besliyodum yani boz olanlardan düz uçucu de diyebiliriz.neyse.10 tane kadar vardı.ve ben bunları sattım.yerine şimdi 2 çift taklacım var.kümeste 2 taklacım eski uçan kuşum.2 tane aldıgım sizinkinlerden ii olmasın az biraz kaliteli.ve bantladım ianırmısınız bilmiorm ama 1 hafta değil 2 hafta sonrada söksem bantlarını korkuorm kaçarlar die.aldıgım yerde yakın ama çok da değil tabi.yani arkadaşlar demek istediğim hiç bantlarını çıkarmasammı yavrularını aldıktan sonramı çıkarsam bantlarını.bu konuda yardım ve düşüncelerinizi bekliyor.şimdiden teşekürü bir borç biliyorum.

selamlar ne kadar zamandır kuş beslediğini bilmiyorum ama kuş öyle uzun süre bantlanmaz kanat sakatlanır o zaman vur makasa yavru aldıgında kanat cekersin. kuş dışarı cıkarılırken narin ucamıyacagı şekilde bantlanır ve sonra kapatıldıgında cözülür. neden dersen cok iyi ve dogru bantlamazsan kuşun kanadı uzun süre bantlandıgında tutulur esneme ve gerilme hareketi yapıp kanat kaslarını kullanamadıgından.birde bantlamak kuşun kanadına zarar vermezse bile uzun süre kaldıgınde teleklerin yırtılmasına ve parçalanmasına neden olur cıkarırken bundan dolayı eger ucurmayacaksan en doğrusu makaslamak.

arkadasım yavruya kadar ucurmayacaksan kes kanatlarını yavurusu cıkınca kurtarırsın anca buyur kanatları bende bır kaç kez banladın kusu sadece bır haftda kanadı tutuluyo ve ucamıyo

Acil, yardım, lütfen gibi başlıklar kullanmak yasaktır.
-kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri