YaRDıM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CiRKiNHaCKeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 995
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat
Meslek
yılmaz
İlgi Alanı
öNCeLiK S.a ben güvercin beslemeye başlicam ve önce hangi güvercinle başlicamı bilmiyorum çakmaklı,,sabuni,,şekeri,,postacı.......gibi eimizz iki katlı bahçesi baya büyük fakat çatısı kapalı ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum...saygılarımla

Hangısını sevıyorsan ondan başla bence.

Sevemeyecegın kuş cinsi senı mutlu etmez. örnegin ben asla dönek-saya, posta, bango vs beslemem. Bedava verseler de kümesime sokmam.

Taklacı sevıyorum. taklacı besliyorum.

Tabi evinizin durumu da uygun olmalı.

Sana tavsıyem ŞEBAB al ve onu besle. Ama mümkünse biraz ıyısınden al bir çift. hem görenler de çok begenir. heybetli duruşu, rengi, evine sadık oluşu, yavrularına iyi bakması, ayrıca takla da atmasıyla bir dolu özelliği olan kuşlardır Şebablar.

Miski veya kürenk bir çift alabilirsin.

CiRKiNHaCKeR' Alıntı:
FiyaT aĞıRLıĞı Ne KaDaRDıR ŞeBaB-ın

Fiyatları bir çifti 40-50 Tl den başlar 15.000 Tl ye kadar gider.

Benım taklacı sayfamda şebablarım var onlara bi bak, begenırsen satmak ıcın degıl ama o tarz bi kuşu kaç para vermen gerektigini soylerım sana.

CiRKiNHaCKeR' Alıntı:
SaYFaNa NaSıL BaKa BiLiRiM :S

Taklacılar sayfasına git. orada ''işte benımkıler'' başlıklı benım actıgım konuyu bul. Ordan bakabılırsın. Kümes , kuşlar vs orda .

yada linkini vereyım burdan bakabılırsın.

viewtopic.php?f=40&t=6283

GiRDiM GeRÇeKTeN KuŞLaRıN Ve KüMeSiN HaRiKaa......BeN çifti 30 tl olabilcek kuş istiyorum çünkü 6 ,,7 çift alacağım

Anlamsız başlık, anlamsız konu.
profil bilgilerinizi düzeltiniz.
İlk uyarıyı aldınız. Bir diğer uyarıda uzaklaştırma alacaksınız.
-kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri