Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İstanblue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 653
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İstanblue

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tayfun arıcan
Meslek
memur
İlgi Alanı
merhabalar arkadaşlar yaklasık 4 gün önce 2 tane güvercin aldım fakat bu konuda yeniyim.Kuşları kendime nasıl alıştırabilirim saldım mı kacmıyorlar ama yanlarına yaklastım mı kacmaya baslıyorlar.Yavrulatmak icin napmam gerek benim bildigim güvercinler her an çoğalmaya hazır hayvanlar? ayrıca bugun farkettim tüylerinin arasında degisik parazitler var hemen tüylerin arasına giriyor onları nasıl temizlerim napmam gerek yardımcı olursanız sevinirim güvercin beslemede daha acemiyim :)

dostum 2 tane kuş aldıysan ve bunlar erkekli dişili ise yanlarında başka kuşlar yoksa onlar kesin eşleşir yumurtada yaparlar eğer kısır değillerse neyse sende yumurtlamaları için kümesine bi limon kasası yada teneke folluk gibi şeyler koy bu arada o dediğin parazitler keneye benzeyen küçük hayvanlardanmı ??

sadece 2 si var kümesin icinde ama yabani güvercinlerde yemleri görünce geliyor arada.kasa koydum kümesin icine içinide saman doldurdum.söyledigim parazitler keneden daha büyük.2 sindede 1 er tane var ne yapmam lazım onları cıkarmak icin ilgilendigin için tesekkür ederim

Sanırım senin gördüğün atsineği.. Sitede onunla ilgili suya karıştırılan ilaç ismi var konuyla ilgili araştırırsan bulursun.. Bide ben kuşun insana alışmasından yana olmayan biriyim benim için ne kadar ürkek olursa o kadar iyi.. Yakalanma ihtimali azalır.. Bol yavru alman dileğiyle..

Yardım, Acil, Lütfen gibi anlamsız başlıkların açılması yasaktır.
[arama][/arama]
-kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri