Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan delicem46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 762
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delicem46

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Cem Pakaydın
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar ya bi şey danısıcam size.. Benim kelebek cinsi güvercinlerim var ama daha uçmadılar bunun amacı nedir acaba ? ucmayan kuşlarım var onlar karsıdakı catıya konuyolar bunlarda hemen onların yanına gidiyolar ucmuyolar yanı hergunde cıkartıyorum ama yok =) kostum olarak 10 numara kuslar ama neden ucmuyolar bide etrafımdakı insanlar kendı kuslarını ucurunca daha da uyuz oluyorum bu konuda biraz cahilimde kuşlardamı iş yok ben mi yapamıyorum bişi ??

kuşları çok yatırdıysan ondan olabilir ilgilenmen lazım uçucu bangoların varsa onlarla birlikte uçurmayı dene eğer kondukları yere bi iple bişeyler bağlama imkanın varsa bağla konduklarında kaldır yükseltmeye calış,kuşlar damızlık değil dimi,bende kelebek besliyorum uçuşlarını o şekilde kontrol ediyorum gerçi allaha şükür uçmayan kuşum yok bunu dene istersen belki yararını görürsün biraz ilgilenmen gerekli

iLLeGaL' Alıntı:
kuşları çok yatırdıysan ondan olabilir ilgilenmen lazım uçucu bangoların varsa onlarla birlikte uçurmayı dene eğer kondukları yere bi iple bişeyler bağlama imkanın varsa bağla konduklarında kaldır yükseltmeye calış,kuşlar damızlık değil dimi,bende kelebek besliyorum uçuşlarını o şekilde kontrol ediyorum gerçi allaha şükür uçmayan kuşum yok bunu dene istersen belki yararını görürsün biraz ilgilenmen gerekli
kondukları catı benım bulundum alandan bi 6metre yuksekte yanı toprak atıyorum ama orda bi oluk gibi bişivar oraya iniyolar yanı kısaca catı benı bıraz engellıo dedin yontemıde uygulayamam cunku oraya cıkmam lazım buda biraz zor.. ucarlar aslında ama hepsı oraya alısıolar bide gunes vurdugundan dolayı yatıolar.. elımden hiç bi şe gelmıyo

rica et o binanın sahibinden çıkabilme ihtimalin varsa bi ip ger ve poşet ve benzeri bişey bağla oraya indikleri zamanda salladığında uçarlar o şekilde denemende yarar var ve taklacılarla uçurma aynı sorun bendede vardı ilk zamanlar ayni yükseklikteki karşı binaya konuyorlardı rica edip çıktım oraya ip gerdim şuan hiçbiri konmuyor bi denemekte fayda var bu senin için iyi olcaktır inş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri