Yardım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FarukAyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 805
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FarukAyaz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Faruk Ayaz
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba Ben 2 Çift Güvercin Beslemek İstiyorum.Çatımız Yok.Anca Garaj Gibi Evin yanında Küçük Bir Yer Var..Resimde Görüldügü Gibi Kücük Bir Yer Yaptım...Burada Kuslar Ucamıcak Cunku Ucarlarsa Geri Bulamazlar.Yerde....Bn Burada Acaba Ne Besleyebilirim.Dha Doğrusu ne Beslemeliyim.Benim amacım Yavru Almak.Yavruları cok sevıyorum...Bu Masakusu Felan Diyorlar.Yerde beslenen bir kuş cinsi söylermisiniz.....Resimdeki Kuşlar Gitmiştir.Bunları Biri Besle Diye Verdi.Kuşcu.Sağolsun 3 ünün gözü nezle..Birinde ur vardır..Mavi nin kanatı kesik cıkmıyordu..Bir bursada sorun yok gıbıydı..ama verdim hepsini hastalıklı diye.Şimdi güzel bir kuş satın alıcam.Ne tür almam lazım.

Ekli dosyalar

• P15-03-10_15.42[01].webp
    P15-03-10_15.42[01].webp
    15 KB · Görüntüleme: 434
He Birde Etraf Biraz Dagınık.Onların Hepsi Gitti Bir Kafes ve altındakiler Kaldı.Etraf Boş.

kuşlar zaten kendinden geçmiş belli verdiğin iyi olmuş.

burasın benim olsa müthiş bi kümes sistemi ortaya çıkarırdım. yavru için limon kasası al. süperge otu falan kullan.ama uçuramıcan kuşlar senin masa kuşu dediklerin sebablar yani kostüm kuşları.miski sabuni zeytin arap çakmaklı vb..gibi cinsler.bu kuşları uçurmamalarının sebebi atmaca gibi yırtıcılara yem olmamaları için.çünkü zor yetişirler ve değerli kuşlardır.biraz pahalı olabilir.

saygılar...

yerde besliyip uçurmak istiyorsan selanik,dönek gibi kuşlar iyi beslenir.amakuşları beslediğin yerin etrafı açık olmalı.damızlık ise sebab,miski,kürenk,hünkari,..vs vs vs gibi para edicek kuşlardan yavru alman daha mantıklı olur.ve yavrularınıda iyi fiyata satarsın.benim için damızlı her kuş beslenir.ama genelde böyle kuşlar damızlık besşeniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri