Yardım!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selanikk12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

selanikk12

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Onur Sağlam
Meslek
kuşçu
İlgi Alanı
Köpekler
Merhaba

Ben Selanik beslemeye karar verdim fakat herkes besleyemessin diyor.Gerçektende Selanik ırkı her pırıltıya atlıyormu.
Nolur yardım edin hevesim kursağımda kaldı.Varsa Selanik beslemenin ipuçları paylaşırsanız sevinirim.

selanikk12' Alıntı:
Merhaba

Ben Selanik beslemeye karar verdim fakat herkes besleyemessin diyor.Gerçektende Selanik ırkı her pırıltıya atlıyormu.
Nolur yardım edin hevesim kursağımda kaldı.Varsa Selanik beslemenin ipuçları paylaşırsanız sevinirim.

Kardeşim biraz bekle acele ile hareket etme 24 saat içinde burada Selanik besleyen ustalarımızdan net bilgi alabilirsin, sakin...

selanikk12' Alıntı:
Merhaba

guktiye bile iner damar olursa hiç kimseye bakmaz sende zevkini çıkarırsın döndürerek.

selanikk12' Alıntı:
Merhaba

Ustacım öncelikle profil bilgilerini düzenlermisin? İsminle hitap edelim.
Konuya gelince, Sen herkese bakma. Sen gerçekten beslemek istiyorsan besleyebilirsin.
Dönek güvercini performans kuşudur. Pırıltı ile dönüş bulur.
Sağlam kan güvercinler edinirsen her pırıltıya atlamaz.
Kısacası başını ağrıtmaz .

SNRAVCI' Alıntı:
selanikk12' Alıntı:
Merhaba

Ustacım öncelikle profil bilgilerini düzenlermisin? İsminle hitap edelim.
Konuya gelince, Sen herkese bakma. Sen gerçekten beslemek istiyorsan besleyebilirsin.
Dönek güvercini performans kuşudur. Pırıltı ile dönüş bulur.
Sağlam kan güvercinler edinirsen her pırıltıya atlamaz.
Kısacası başını ağrıtmaz .

istediği kadar sağlam kan olsun kafası sapıtınca damar olsa bile iner başkasına her yavru selanik veya damarsız selanik herkeze iner selanik kuşu böyledir

Çevrende tanıdığın dönek ırkı bakan insanlar muhakkak vardır.
Yardımcı olucaklardır.

Damar bulursan hiç bir pırıltıya bakmaz baksa bile kümese girmez kafasını toparlayıp yuvasına döner.Çok tanık oldum çünkü.

Emre Yanık usta sana yardımcı olabilir. İl olarak aynı yerdesiniz.

Geri