Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kralfaruk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

kralfaruk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Faruk ŞENOL
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Ben güvercinlerimi evimin bahçesinde besliyorum ancak kümesin etrafı duvar ve ağaçlarla dolu olduğu için kuşlar inmekte zorlanıyor hangi tür kuş beslemeliyim ? (şuanda TAKLACILARIM var)

Düz uçan her cinsi besleyebilirsin(Posta,Bango,Hünkari).Aslında iyi oyunlu kuşlar bu tip dar yerlerde daha güzel oynar ama bulması mesele.

acaba benli kuşlar oluyoya bademli onlardan beslesem olurmu?

abi temiz trabzon ya da posta bulursan 1-2 çift al besle bence

Düz uçucu olarak bir sürü kuş var, sen beğeneceksin.
Örnek olarak;

Bango
Bursa
Baska
Şebab
Lahore

google dan bak hangisi senin göz zevkine hitap ediyorsa ondan besle.

lahore dediklerin harika ama pahalı. hünkari istiyorum burdurda yok . nerden bulcam ?

kralfaruk' Alıntı:
Ben güvercinlerimi evimin bahçesinde besliyorum ancak kümesin etrafı duvar ve ağaçlarla dolu olduğu için kuşlar inmekte zorlanıyor hangi tür kuş beslemeliyim ? (şuanda TAKLACILARIM var)
Taklacı beslersen kardeşim Bizde deyimleşmiş bir söz vardır taklacıların dar yerlerde beslenmesinden dolayı '' Oluğa gelir, Ağaca takılır'' bu yüzdende kolay inmiş olur :hhh: .Tek bir sorun ,Eğer çatıya atarlarsa çatıdan inememeleri gıcık eder adamı.Onuda çatıdan yere 3-4 metre kalana kadar bir merdiven yaparsın. Haydi hayırlı tercihler.

soylemez18' Alıntı:
kralfaruk' Alıntı:
Taklacı beslersen kardeşim Bizde deyimleşmiş bir söz vardır taklacıların dar yerlerde beslenmesinden dolayı '' Oluğa gelir, Ağaca takılır'' bu yüzdende kolay inmiş olur :hhh: .Tek bir sorun ,Eğer çatıya atarlarsa çatıdan inememeleri gıcık eder adamı.Onuda çatıdan yere 3-4 metre kalana kadar bir merdiven yaparsın. Haydi hayırlı tercihler.

ahhhahaha ben bu sahneyi bir 10 sene önce hatırlıyorum kendimden :D

alger' Alıntı:
soylemez18' Alıntı:
kralfaruk' Alıntı:

Evet hakançığım aynı şeyeleri hep yaşamışızdır, ben merdiven yapmadımda hiç dut ağacının alttaki bütün dallarını kesmiştim kuşlar ordan geliyorlardı, ağaca takılırsa zor bela inmek zorunda kalıyorlardı. Eğer açığı bulursa tırmanışa devam .Şİmdi dut ağacına çıkamıyoruz :hayir:

Sizce BLONDONET HÜNKARİ dişi güvercin 80 tl ucuzmu hollanda markalı ucuz derseniz alıcam.

kralfaruk' Alıntı:
Sizce BLONDONET HÜNKARİ dişi güvercin 80 tl ucuzmu hollanda markalı ucuz derseniz alıcam.
Fiyatını bilemem de tek dişi niye alıyorsun fiyat kuşuna göre değişir.

YADA SİZİN TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ KUŞ İLANLARI VARMI?

Ağaçları kırpmazmısın ? Sanırım kırpma imkanın olmadığı için bu konuyu açtın bende tavsiye vereyim bango ve baska beslemeni öneririm ikisinden birisi tabiki sen diğerlerini sevip onlarıda besleyebilirsin ama ben bango ve baskları çok seviyorum görünüşleri uçuşları açısından

soylemez18' Alıntı:
alger' Alıntı:
soylemez18' Alıntı:
kralfaruk' Alıntı:

Evet hakançığım aynı şeyeleri hep yaşamışızdır, ben merdiven yapmadımda hiç dut ağacının alttaki bütün dallarını kesmiştim kuşlar ordan geliyorlardı, ağaca takılırsa zor bela inmek zorunda kalıyorlardı. Eğer açığı bulursa tırmanışa devam .Şİmdi dut ağacına çıkamıyoruz :hayir:

O zamanlar da da iyi eğlenirdik ya, geçti gitti işte.

kralfaruk' Alıntı:

foto yolla ben bir bakayım.

sıfır burun kahverengi ve baya iri.fotoyu masaüstüne farklı kaydediyorum ama göstermiyo o yüzden özetledim :D

Geri