Yardım..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmet1994
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

mehmet1994

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet sümer
Meslek
yok
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
Herkese iyi akşamlar.Arkadaşlar birşey sormak istiyorum hemen konuya giriyorum.Benim 1 çift kuşumun yumurtası var.1 çiftte bakıcımın altında yumurta var bakıcının yumurtası 1 tane ama bu diger çiftimin yumurtasını altına sürsem sorun olurmu yumurtalar aynı gün geldi ama çıkmalarına bi kaç gün var sorun olurmu?

Eğer bakıcının ve diğer kuşlarında 1 er tane yumurtası varsa aynı gün cıkıcaklarsa sorun olmaz.Ama bakıcılarda birtane var demişin diğerlerinde iki tane varsa üç yavruya çok zor bakarlar büyük ihtimalle bakamaya bilirler 3 yavru 4 yavru bakan kuşlar çok nadir cıkarlar.Eğer diğer kuşlarının yumurtası 2taneyse bakıcılarında daha önce yavru baktırıp denediysen yani güzel bakıyolarsa bakıcının yumurtasını diğerlerinin altına sür diğer kuşların yumurtalarınıda bakıcının altına sür böylece bakıcılar iki yavru bakar diğerleri tek yavru.Karar senin iyi beslemeler...(:

Diğerlerinde 1 tane yumurtası var fakat o diger çiftim arkadaşa hediye edecegim şehir dısına götürecek onun için yumurtalar ziyan olmasın istiyorum.

Bakıcıların yumurtaları diğer kuşların yumurta yapar yapmaz bakıcıların yumurtasını atıp onların yumurtalarını koyarak çözecektin.

Zaten hep bakıcılarımın altına sürerim yumurtaları faktat bu seferlik kendileri baksın demiştim..

Sorun olmaz ikiside aynı gün çıkıcaklarsa rahatlıkla süre bilirsin bakıcıların altına.

Geri