YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan b0891y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

b0891y

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Burak YILMAZ
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim. Sadece bilgi almak istiyorum. Ekte gönderdiğim fotoğraftaki kuş evimin balkonuna yuva yaptı. İki tane yavrusu oldu. Ama yaklaşık 1 gündür kendisi yok. Yavrular öyle duruyor. Yavrularını ara sıra bırakıp gitmesi normalmi? Birde anne kuş bi daha gelmezse ben bu yavruları ne yapıcam. Arayabileceğim bir kurum falan var mı? gelip almaları için. Bide bilen arkadaşlardan ricam kuşun cinsini bana yazabilir mi? İlginiz için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    117.8 KB · Görüntüleme: 1,329
Canım kardeşim aramıza hoşgeldin görsel olarak paylaşman çok güzel olmuş o kuş bildiğimiz kumru hiç ellemez ve rahasıt etmez isen bir su kabına biraz su koy evdeki pirinç bulgur veya zahireciden biraz buğday alırsan yanına bırak o kendi yer ve yavruyu büyütür elinle dokunmamağa çalış el kokusundan yuvayı terk edebilir selamlar.

Benim balkonuma da yuva yapmıştı kumru hava çok sıcaktı Güneş vuruyordu balkona yavrular çıkmadan bıraktı yuvayı senin kuş inşallah yavrularını büyütür.

Yalnız bişey daha sorucam. İki gün falan anne kuşun ortalıktan kaybolması normal mi? teşekkürler.

Geri