yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bay_dark
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

bay_dark

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
meeeeert
Meslek
serbest
İlgi Alanı
size]
size]
size]

arkadaşlar yeni bakmaya başladm ve güvercinler hakkında bilgim yok bu kuşun cinsi nedir?? değerli bi kuşmudur satmaya kalksam fiyatı ne olur bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

resimleride yüklemeyi beceremedim arkadaşlar bi yardım edin

Canım kardeşim aramıza hoşgeldin resimleri yüklemeye becerememiş veya yapamamış olabilirsin üzülmeye değmez ama maddi değer olarak görmeğe ve sormağa başladınmı bu iş yolun başındayken sen bu işten vazgeçmeni tavsiye edicem sen harçlıklarınla okulunu bitirmeğe ve ders çalışmaya bak bu pahalı ve lüks bir uğraş başka hobilerle uğraş onlardan para kazanabilirsin örneğin olta al balık tut satarsın para kazanırsın selamlar.

gencoahmet' Alıntı:
Canım kardeşim aramıza hoşgeldin resimleri yüklemeye becerememiş veya yapamamış olabilirsin üzülmeye değmez ama maddi değer olarak görmeğe ve sormağa başladınmı bu iş yolun başındayken sen bu işten vazgeçmeni tavsiye edicem sen harçlıklarınla okulunu bitirmeğe ve ders çalışmaya bak bu pahalı ve lüks bir uğraş başka hobilerle uğraş onlardan para kazanabilirsin örneğin olta al balık tut satarsın para kazanırsın selamlar.
:tamam: Ahmet abimle aynı fikirdeyim. Güvercin beslemek bir hobidir hatta birazda pahallı bir hobidir. Daha yolun başında iken satsam pahalımı olur ucuzmu muhabbetlerine girerseniz bu iş yürümez.

kırmaya benziyor fakat kötü demiyorum güzel kuş
fiyatını istemen sannırım satmak istediğin için değil elindeki kuşun değerini öğrenmek istiyorsun

cevaplar için teşekkürler... ismail kardeşim aynen öyle. abiler yanlış anladılar beni amacım kuşu satmak olsa zaten buraya satıyorum ne kadar verirsiniz diye yazarım neyse çok teşekkürler... demkeş dedi bazı arkadaşlar öylemi sizce

demkeş-mavi olabilir
malatya-mavi de olabilir
kuşun geldiği yere sorma imkanın varmı ?

Geri