YARDIMCI OLUR MUSUNUZ :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Anonymous

Misafir
KUŞUMUN CİNSİYETİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM DAHA CİK CİK DÖNEMİNDE.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM (: (:

Ekli dosyalar

• posta.jpg
    posta.jpg
    96.5 KB · Görüntüleme: 650
  • posta1.webp
    posta1.webp
    19.5 KB · Görüntüleme: 605
Merhaba hemşeri buna benzer kırçıllı bi tanede bende var tipp diye besliyorum :)) bakalım seninki neymiş çekici kuş.Tokat'a sevgiler.

MERHABALAR. BU POSTA HEMŞERİM :) CİKCİK DÖNEMİNDE VE KALIPLI OLDUGU İÇİN ANLAYAMIYORUZ CİNSİYETİNİ.

Kuş hoşuma gitti albenisi var genç posta gördüğümüzde yok gözler hariç aynı benim tip.Güle güle besle bakalım neymiş cinsiyeti.

Ben Erkeğe Benzetdim Kardeş :) Ama 10 numara kuş tüyü kadar ömrü olsun inşallah..

erkeğe benziyor biraz daha yakından kanatlarını görebileceğimiz şekilde resmini koyarmısın
maşallah, tüyü kadar hayrını görün

BU GÜN CİK CİK YAVRUNUN RESMİNİ ÇEKİP DİŞİMİ, ERKEKMİ DİYE SORARSINIZ, DAHA SONRADA YUMURTALARIN RESMİNİ ÇEKİP HANGİSİ ERKEK OLACAK HANGİSİ DİŞİ OLACAK DİYE DE SORMAYACAĞINIZ NE MALUM. BURADA KUŞ BESLİYEN ARKADAŞLAR MÜNECCİM Mİ KARDEŞİM. ERKEK OLABİLİR DENİLEN SALLI BİR KUŞ DİŞİ ÇIKABİLİYOR. DİŞİ OLABİLİR DEDİĞİN NORMAL BOYUTTAKİ BİR KUŞDA ERKEK ÇIKABİLİYOR. SİZİN BURADA RESMİNİ ÇEKİP YAYINLADIĞINIZ BU KONUNUN ŞU AN HİÇ KİMSEYE BİR FAYDASI YOK. BU AÇMIŞ OLDUĞUNUZ BAŞLIK İLE İLGİLİ BİR ÇOK AÇIKLAMALAR YAPILDI. ERKEK VE DİŞİ KUŞ NASIL ANLAŞILIR İLE İLGİLİ RESİMLİ AÇIKLAMALARDA BURADA MEVCUT.KONU KİRLİLİĞİNDEN BAŞKA BİR İŞE YARAMAZ.BU GİBİ KONULARI YAKIN ÇEVRENİZDE KUŞ BESLİYEN ABİLERİNİZE SORMANIZ DAHA İYİ OLMAZMI?

metkor1961' Alıntı:
BU GÜN CİK CİK YAVRUNUN RESMİNİ ÇEKİP DİŞİMİ, ERKEKMİ DİYE SORARSINIZ, DAHA SONRADA YUMURTALARIN RESMİNİ ÇEKİP HANGİSİ ERKEK OLACAK HANGİSİ DİŞİ OLACAK DİYE DE SORMAYACAĞINIZ NE MALUM. BURADA KUŞ BESLİYEN ARKADAŞLAR MÜNECCİM Mİ KARDEŞİM. ERKEK OLABİLİR DENİLEN SALLI BİR KUŞ DİŞİ ÇIKABİLİYOR. DİŞİ OLABİLİR DEDİĞİN NORMAL BOYUTTAKİ BİR KUŞDA ERKEK ÇIKABİLİYOR. SİZİN BURADA RESMİNİ ÇEKİP YAYINLADIĞINIZ BU KONUNUN ŞU AN HİÇ KİMSEYE BİR FAYDASI YOK. BU AÇMIŞ OLDUĞUNUZ BAŞLIK İLE İLGİLİ BİR ÇOK AÇIKLAMALAR YAPILDI. ERKEK VE DİŞİ KUŞ NASIL ANLAŞILIR İLE İLGİLİ RESİMLİ AÇIKLAMALARDA BURADA MEVCUT.KONU KİRLİLİĞİNDEN BAŞKA BİR İŞE YARAMAZ.BU GİBİ KONULARI YAKIN ÇEVRENİZDE KUŞ BESLİYEN ABİLERİNİZE SORMANIZ DAHA İYİ OLMAZMI?
NEDEN BU KADAR TEPKİ VERDİĞİNİZİ ANLAMIŞ DEĞİLİM ZEKERİYA BEY! FORUMU KULLANMAYI BİLMİYOR OLABİLİRİM. BU KONUDA AÇIKLAMALARI NERDE BULABİLEBİLECEĞMİ BİLMİYOR OLABİLİRİM. :sinirli: :sinirli:

Bİ ÇİFT YUMURTALARIMDA VAR ONLARIN DİŞİ Mİ ERKEK Mİ OLDUGUNU SÖYLER MİSİNİZ ?
( :D :D)

Kanatları ve boynu ben erkeğim diyor yinede aldanmamak lazım yavru kuş yanıltır

mhmmtbltt' Alıntı:
Bİ ÇİFT YUMURTALARIMDA VAR ONLARIN DİŞİ Mİ ERKEK Mİ OLDUGUNU SÖYLER MİSİNİZ ?
( :D :D)
bu gibi karaktersiz insanları ne barındırıyorsunuz burada bu siteyi kontrol edenler yokmu. sendeki yumurtaları anana göster anan iyibilir dişimi erkekmi olduğunu.

karaktersiz senin babandır. anan bu konuda uzman sanırım ??

KARAKTERSİZ DİYORSUNUZ YAŞINIZ 52.. HALA ERGENLER GİBİ NEYSE..........

mhmmtbltt' Alıntı:

ulen senin gibi kuşçunun Allah belasını versin. Bu sitenin yöneticisi de bu senin yazını görüyor ve silmiyorsa bu sitenin yöneticisininde tez zamanda Allah belasını versin. sana süt emziren inde senin gibi insanı büyütenlerinde topunuzun Allah belasını versin.

metkor1961' Alıntı:
mhmmtbltt' Alıntı:

ulen senin gibi kuşçunun Allah belasını versin. Bu sitenin yöneticisi de bu senin yazını görüyor ve silmiyorsa bu sitenin yöneticisininde tez zamanda Allah belasını versin. sana süt emziren inde senin gibi insanı büyütenlerinde topunuzun Allah belasını versin.

zekeriya abi forumun düzenini bozma hakkınız yok kimseyi küçük düşürme hakkınızda yok siz ilk kuşçuluga başladıgınızda herşeyi kendiniz biliyormuydunuz yoksa sora soramı örendiniz sende bende kuşçu olan herkezde bu yoldan geçmiştir sen adama yok yumurtayıda sorarsın falan filan kimseyi küçük düşürme hakkın yok yaşına saygım var bela okuma döner dolaşır sana gelir asıl senin gibi kuşçu olmaz olsun yazdıklarına bak yaşına bak 52 inanmıyorum..

metkor1961' Alıntı:
mhmmtbltt' Alıntı:

sen sanırım süt emerken yarım bırakmıssın zekeriya bence süte devam kamke :D

Zekeriya Karadeniz abimizi anlamış değilim esefle kınıyorum.Sen aldırma Muhammet kardeş Tokat'a tekrar selamlar.

Mesajını bilidirin Banned YEsin Zekeriya Abi

Yumurta sivriyse erkek yuvarlaksa dişidir(by Türker Öden) :haha:

metkor1961' Alıntı:

zekeriya kardesim bizler bu sekil durumların yüzlercesiyle karsılasıyoruz ha hos bir seymi tabiki degil

hatta sizlerin formlarda rahat gezinebilmesi için elimizden geldigince dikkat ediyor bu ve benzeri durumlara maruz kalmamanız için gereken önemi ve takibi gösteriyoruz ama siz çocuk yasta bir kişiyle böyle söylemlerde bulunup hatta bizlerde beddua etmenizi beklemezdim bizlerin hiç baska işi yokda sadece sizin formlarını mı takip edecegiz sizlerin üzerine düsen sorumluluklarda olmalı sanırım sizi siddetle kınıyor ve uyarıyorum bu gibi davranıslarınızda sistem tarafından uzaklastırılacaksınız adı gecen sebeb olan üyeyede gereken uzaklastırma yapılacakdır

saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri