yardımcı olurmusunuz acaba yavrular ne tur cıkar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 02muro02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

02muro02

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat erpolat
Meslek
ciftci
İlgi Alanı
Kediler
resımdekı arapa erkek beyaz ıse dişidir yumurtlardı suanda yavruların cıkmasını beklıom benım sorum yavruları nasıl olur renk olarak babası hafıf tepe var on tarafta annesı seferlı takla atıyor babası ıse havada uc takla bırden atıyor tekerlek gıbı donuyor taklaları nasıl olur yavruların sımdıden tşkler yardımlarnız ıcın

Ekli dosyalar

• 2014-01-14 14.25.27.webp
    2014-01-14 14.25.27.webp
    925.1 KB · Görüntüleme: 923
  • 2013-11-03 10.57.12.webp
    2013-11-03 10.57.12.webp
    918.4 KB · Görüntüleme: 911
Nesil olayına girmezsek tahminimce ala olabilir , arap akkuyruk , arap kırkanat , arap , beyaz , arap akkuyruk kırkanat olabilir. Eğer kuşların ilk yumurtası ise (kendi üretimlerimde gördüğüm şeyler) renkleri annesi gibi , dişinin oyunu baba , erkeğin ise anneye çektiğini gördüm ama neslinede çekebilir .

02muro02' Alıntı:
nesil olayı derken anlamadm :)

Şöyle bahsedeyim

Mesela beyazın annesi veya babasının rengi gök tür.
Yada arapın annesi veya babasının rengi farklıdır.
Bildiğim kadarı ile kuşlar 8 nesiline kadar olan renkleri atabiliyormuş.(bizim burdaki kuşçu abilerimden duyduğuma göre)

Bu arada maşallah kuşların ikiside çok kaliteli duruyor.

tşkler engin kardeşim yardmcı oldugun ıcın yenıyım ılk yavru alacagım ıcın heycanlıyım :)

Aynen abi bende biraz ara vermiştim fakat tekrar besliyorum benimde kuşlar bugün yarın yumurtladı yumurtlıcaklar bende heyecanlıyım :)

ARKADAŞIM ÖNCELİKLE KUŞLARININ MAAŞALLAHI VAR ALLAH NAZARDAN SAKLASIN BİR ÖNCEKİ YORUMU YAPAN ARKADAŞA KATILIYORUM 7 YAVRUDAN SONRA 8. YAVRU ATALARINA BENZER BUDA ERKEK YADA DİŞİ DÖLLENMEDE HANGİSİNİNKİ AĞIR BASIYORSA ONUN SOYUNDAN VERİR AMA ŞU ANKİ YUMURTALARIN NASIL BİR RENK OLACAĞINA GELİNCE ALA OLASILIĞI VAR AMA ARAP AYNAKUYRUK SAZLI OLMA OLASILIĞI ÇOK YÜKSEK EĞER BEYAZIN DAMARI AĞIR BASIYORSA BEYAZ ARABIN DAMARI AĞIR BASIYORSA İKİSİDE ARAP OLABİLİR ARAP KOMPLE AYNA KUYRUK OLABİLİR ,BU KONUYU AÇMIŞSIN TEŞEKKÜRLER BENDE MERAK ETTİM ŞİMDİ İLK YUMURTANIN ARAP İKİNCİ YUMURTANINDA BEYAZ OLABİLECEĞİ DÜŞÜNCESİNDEYİM RENKLERİ BELLİ OLDUĞUNDA SONUCU PAYLAŞIRSAN SEVİNİRİZ SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİM .

arap , beyaz , arap akkuyruk olma şansı var ama bilmek mümkün değil (:

Bende arap ile süt perçemi eşe vurdum şimdi yavruları var ve ala oluyor ama hiç belli olmaz yani artık kaderde ne varsa :)

tşkler elkır kardeşim yavrular cıknca tuy verdıgınde soylerım sıze yardmlarnız ıcn saolun

tşkler yavrular cıktıgında sıze bılgı vercem :)

saol beyaz benım herseymdır cok ıyı kusumdur

VAllA ORasını ALLAH Bilir :) dumanlının altından beyaz geldgni gördüm ben :) yani hiç belli olmuyor tamamen kuşun soyuna baglı atarları ne renkse ona göre gelir :)

nuhudi olasılıklar arasında atalarının renkleri hakkında bilgi verebilirsen tahminde bulunabiliriz farzı mahal arap araplardan beyaz beyazlardan cıkma olsa ıkı tarafta baskın olacaktır hangisinin genc olduğuda onemli husus

Geri