yardımcı olurmusunuz lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan S.M.T
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

S.M.T

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Samet TEKİN
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
10 çift kuş için 2 ye 2 kümes yeterli olurmu ve kendim yapmayı planlıyorum catısını üçgen mi yapmalıyım yoksa öne veya arkaya doğru mu eğem vermeliyim ayrıca hangisi daha kolay olur ve ahşap yapıp dısını pencerelerde kullanılan plastik ile kaplasam nasıl olur yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Hertür malzeme ve tasarım kümes yapımında kullanıla bilir., Burada gözetmemiz gereken bazı başlıklar ise Herbir çift için yeterli kullanım alanı- havalandırma -nem den arınma ,- ışık - ısı - yemleme ve sululuklar yuvalık ve şeleme lalakları bunların haçimleri gibi sıralanabilir .. Sizin kullanaım alanınız sadece 2 mt ise bu kümes için 10 çift kuş çok fazla bana göre , Çok daah az güvercin barındırmalısınız, yada ölçüyü tekrar gözden geçirmenizi öneririm .. selamlarŞEREF

teşekkür ederim yourumunuz için

150X150X200(EN,BOY,YÜKSEKLİK OLAN) KÜMESİM 3 ÇİFT İÇİN İDEAL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.

RAHAT YEM,SU,EŞLEME,YAVRU BÜYÜTME İMKANI DAHA İYİ OLMAKTADIR.200X200 İÇİN 5 ÇİFT BESLENMESİNİ ÖNEREBİLİRİM.

teşekkür ederim abi

Bana kalırsa hiç kendin uğraşma çok zahmetli oluyor ve mutlaka birşeyleri eksik yapıyorsun.
Profesyonel kümesler hazır satılıyor. maddi durumun iyiyse onları araştır derim.
Çok sağlıklı ve düzgün işçilikleri oluyor.

kardeş 2metreye 2metre bence üçgen catıdan cok güzel bir kümes yaparsın hmde kuşlar rahat eder cünkü havalar soguk ne kadar cok kuş o kadar iyi sıcaklık ama kat kat yapman lazım şöleki kuşların konma yerleri olucak yuvalıkları olucak degilse cok sıkışık olur

Bu konuda en çok dikkat edilmesi gereken unsur kuşların kümesin içinde rahatça çiftleşebilecekleri yerler olması. Bu nu göz önünde bulundurarak kümes yapımına koyulursan çok daha iyi olur.

Saygılar

Geri