- Ad Soyad
- Mustafa yeşilırmak
- Meslek
- Aksesuarcı
- İlgi Alanı
- Kediler
S.A ..Ben yerde kuş beslıyorum etraf binalarla çevrili olsada kümesimin tam karşısında alçak bir binada mevcut.Yalnız kuşlarımı yeterince tuttuktan sonra, bu süre içinde dışarıya çıkardım yemlerini hep dışarda veriyordum dolaşıyorlardı hep bir sorun yoktu. Kuşları ( kanatlarını asla banda vurmadım ) uçurmaya karar verdim yalnız hep kalkıp çevre binaların pencere önlerine konuyorlar. Alıp bir 10 metre kadar uzaklıktan atınca kümes cevresinde bir kaç takla atıp ya herhangi bir yüksege iniyorlar yada yere geri iniyorlar..En son bir erkek arap ve bir erkek karaçakmaklımı alıp kümese bir yirmi otuz metre uzaklıktan attım.Kuşlar ilk önce yükseldiler ama herhangi bir çatıya attılar kendilerini sonrada sokak aralarına girip çıkmaya başladılar.Çok alçak uçmaya başladılar yere bile indiler.Arabımı kaybettim Karaçakmaklımı ise eşini göstere göstere birkaç sokak ötede yere indirip yakalamayı başardım...Daha önce balkonda besliyordum ve herşey normaldi yerde ilk kez besliyorum..
Şimdi soru şu; acaba yalnış bir yol mu izliyorum kuşlarımı daha ideal şekilde nasıl ucurabilirim ?...Teşekkürler şimdiden..
Şimdi soru şu; acaba yalnış bir yol mu izliyorum kuşlarımı daha ideal şekilde nasıl ucurabilirim ?...Teşekkürler şimdiden..