yardımcı olursanız sevinirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AskinGozu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

AskinGozu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet armağan
Meslek
elektronik
İlgi Alanı
Kediler
benim 1 çift kuşum da ayakla kafayı kaşıma gözlerini kanadın üstüne sürtme kafayı hızlı bir şekilde saga sola sallama kuşta normalinde hırıltı yok ama kuşu 5-6 defa elimle sıktığım zaman hırıltı geliyor hapşurma halsizlik isal yok yemede içmede sıkıntı yok kuşları yakalamaya çalıştığımda sanki hasta değillermiş gibi kaçıyorlar kuşlar çiftleşmiyor. yardımlarınızı bekliyorum

VERMİŞ OLDUĞUNUZ BİLGİLERDEN ; TAM TEŞHİS ZOR OLACAĞI KANAATİNDEYİM.

HASTA OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ KUŞLARINIZI , DİĞER KUŞLARINIZDAN AYIRMANIZ FAYDA SAĞLAR..ÖNCELİKLE BUNU YAPMAK GEREKİR.

kuşlara at sineği veya bit felan dadanmasın her ihtimale karşı kontrol et bence

gözlerinde sulanma var mı bilmiyorum ama ( her zaman olmaz, senin görmediğin zamanlarda da sulanma olup göz kapakları kızarır) böyle durumlarda söylediğiniz davranışları yapıyor kuşlar. bu gibi durumlarda ben gentagut göz damlası kullanıyorum. 2-3 günde bir şey kalmıyor.

Ben diş parazit olduğu kanısındayım. Bu yönde de kontrol edin lütfen.

AskinGozu' Alıntı:
benim 1 çift kuşum da ayakla kafayı kaşıma gözlerini kanadın üstüne sürtme kafayı hızlı bir şekilde saga sola sallama kuşta normalinde hırıltı yok ama kuşu 5-6 defa elimle sıktığım zaman hırıltı geliyor hapşurma halsizlik isal yok yemede içmede sıkıntı yok kuşları yakalamaya çalıştığımda sanki hasta değillermiş gibi kaçıyorlar kuşlar çiftleşmiyor. yardımlarınızı bekliyorum
SLM ARKADASIM ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞLARIN DEDİGİ GİBİ BİT PİRE SİNEK KUŞLARDA RAHATSIZLIK YARATABİLİR DIŞ PARAZİT DE OLMA OLASILIGI VAR KUŞLARINA NE SIKLIKTA BANYO YAPMALARINI SAGLADIGINI BİLMİYORUM TAVSİYEN EN AZ HAFTADA İKİ GÜN BANYO YAPMALARINI SAGLA BANYO SULARINADA BİRAZ TUZ KAT ÖRNEGİN 5 LT SUYA BİR YEMEK KAŞIGI BİRAZDA SİRKE KAT FAYDASI OLUYOR EN AZINDAN BEN BU ŞEKİLDE YAPIYORUM VE BÖYLE BİR SORUNLA HİÇ KARŞILAŞMADIM BİRDE KÜMESİNİ DÜZENLİ BİR SEKİLDE TEMİZLE VE DEZENFEKTE ET TEKRARDAN GEÇMİŞ OLSUN

banyolarını düzenli olarak yaptırıyorum ayriyeten ayda 1 bloticli suya batırıyorum kuşları (kafaları haric) yem su yiğip içerken sıkıntı yok ama yem yedikten sonra kabarıyorlar bir kenarda anlamadım gitti

pardon ilk mesajda yanlış olmuş halsizlik var isal vardı geçti

AskinGozu' Alıntı:
pardon ilk mesajda yanlış olmuş halsizlik var isal vardı geçti
İSHAL VE HALSİZLİK BENİM KUŞLARDADA VARDI BEN BAYTRIL KULLANDIM BEŞ GÜN BOYUNCA 1 LT SUYA 1 ML BAYTRIL VERDİM GÜNLÜK DÜZENLİ OLARAK 24 SAATTE YENİLEDİM BİRDE VİTAMİN TAKVİYESİ YAP AŞIRIYA KAÇMADAN YEMLERİNİ VERİRKEN YEMİN ARASINDA TOPRAGA BİR MİKTAR TUZ AT TUZU ERİTEREK TOPRAGADA KATABİLİRSİN BENİM KUŞLARIMDA HALSİZLİK VE İSHALDE BU SEKİLDE YAPTIM SU ANDA GAYET SAGLIKLILAR HALSİZLİKLERİDE GEÇTİ İSHALLERİDE DAHA BAŞKA ÖNERİLERİ OLAN ÜSTADLARIM YAZARLARSA BU YAZILARDAN BİZLERDE YARARLANA BİLİRZ TEKRARDAN GEÇMİŞ OLSUN

Geri