Yardımınıza ihtiyacım var bir kere bakarmısınz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
A

Anonymous

Misafir
arkadaşlar tuğladan 1.20 boyunda 1.10 genişliğinde bir kümes yaptırdım 150 tl tuttu herkes 150 tl ye kocaman kümes yaptrıyor
ben 150tl ye küçücük kümes yaptırdım yanyana 2limon kasası almıyor kümes :D üst üste 3tane alıyo o kadar küçük kümeste yapamam kendim daha acamiyim nasıl yapıcamı bilmiyorum paramda kalmadı kuslarımıda sansar kaptı 2gün önce hepsi öldü şuan kuşları yeniden alıcam 2çift altın miskim ve 1çift mardin taklacım 2çift sayam vardı sansar gelince öldürdü kümes çok dar arkadaslar abiler bana ne yapmam gerektiğini sölermisiniz limon kasalarını koymadan orta boy yemlik ve 5lt lik suluk bir tanede kasa yeri kapladı kuslar dolasamıyor denilebilir sizler bir akıl verebilirsiniz ben acemi olduğum için lütfen yorumlarınız benim için çok değerli hepsini değerlendiricem nasıl bişi yapıyım şuan yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

ELiTaS35' Alıntı:
arkadaşlar tuğladan 1.20 boyunda 1.10 genişliğinde bir kümes yaptırdım 150 tl tuttu herkes 150 tl ye kocaman kümes yaptrıyor
ben 150tl ye küçücük kümes yaptırdım yanyana 2limon kasası almıyor kümes :D üst üste 3tane alıyo o kadar küçük kümeste yapamam kendim daha acamiyim nasıl yapıcamı bilmiyorum paramda kalmadı kuslarımıda sansar kaptı 2gün önce hepsi öldü şuan kuşları yeniden alıcam 2çift altın miskim ve 1çift mardin taklacım 2çift sayam vardı sansar gelince öldürdü kümes çok dar arkadaslar abiler bana ne yapmam gerektiğini sölermisiniz limon kasalarını koymadan orta boy yemlik ve 5lt lik suluk bir tanede kasa yeri kapladı kuslar dolasamıyor denilebilir sizler bir akıl verebilirsiniz ben acemi olduğum için lütfen yorumlarınız benim için çok değerli hepsini değerlendiricem nasıl bişi yapıyım şuan yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
mehmet kurallara riayet edersen her türlü yardımları görürsün sitede bu ve benzeri bir sürü baslık var arama yap arastır oku gezin siteyi tanı akla her gelene baslık açman gerekmez :tamam:

Abi bayağdır dolasıyorum forumda ama bi fikir bulamadım hala ne yapıcağımı bilmiyorum belki abilerim kardeşlerim yardım edebilirler kuşlarımda sansar kapınca artık bişiyler yapmak şart oldu en kısa sürede yapmam gerek yeni kuşlar için onun içinde bir kaç fikir almam gerek teşekkür ederim.

KÜMESİ SAĞLAMLAŞTIR...SANSAR VS GİREMESİN..O KÜMESTE DE BİR ÇİFT KUŞ BESLENİR..

[email protected]' Alıntı:
KÜMESİ SAĞLAMLAŞTIR...SANSAR VS GİREMESİN..O KÜMESTE DE BİR ÇİFT KUŞ BESLENİR..
13 tane kuş var kümeste abi dediğim gibi çok dar birbirlerini yiyiyorlar yumurta oldu kaç kere ama kırıldı limon kasası 2tane yan yana sığmıyo yeni yapma imkanımda yok babam zaten beslememe izin vermiyo ne yapıcam bilmiyorum vallaha
daha bugün 6çift saya aldım 1tanede taklacı aldım 13 tane kuş için dar kümes oldu kapıyı biraz sağlamlaştırmaya calısam yorumun için teşekkürler.

Mehmet yaşın 17,böyle kararları cok rahat alabılecek yaştasın kımseden yardım almana gerek yok bence.Sen nasıl ki evınde rahat etmek ıstersın,kuslarında nasıl rahat edecegını düşün o sekılde tasarla. 6 çift kuş alacagına 1 çift kuş al kümesını genişletmeye çalış zaten 6 ay sonra elınde 6 cıft kuş olacak merak etme.şunuda söylemelıyım,150 tl lık kumes ancak senınki kadar olur,daha buyugu olmaz. Ancak kartondan yaparsan buyuk olur..

turkyilmazerol' Alıntı:
Mehmet yaşın 17,böyle kararları cok rahat alabılecek yaştasın kımseden yardım almana gerek yok bence.Sen nasıl ki evınde rahat etmek ıstersın,kuslarında nasıl rahat edecegını düşün o sekılde tasarla. 6 çift kuş alacagına 1 çift kuş al kümesını genişletmeye çalış zaten 6 ay sonra elınde 6 cıft kuş olacak merak etme.şunuda söylemelıyım,150 tl lık kumes ancak senınki kadar olur,daha buyugu olmaz. Ancak kartondan yaparsan buyuk olur..

Yorumun için teşekkür ederim abi dikkate alıcam bu yorumu ve inşallah tasarlıyıcam en yakın zamanda saygılarımla.

Geri