YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM TAKLACI GÜVERCİN ALMAK ISTIYORM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan koraybjk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

koraybjk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
koray soguksu
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
ÇİFT OLARAK YAVRU TAKLACI OYUNLU GÜVERCİN ALMAK İSTİYORUM TECRUBELİ ARKADASLAR YARDIMCI OLURLARSA SEVİNİRİM HANGİ İRK ALMAM KONUSUNDA YARDIM BEKLİYORUM SATMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR CVP YAZARLARSA SEVİNİRİM SAYGILARIMLA

ırk hakkında bişey söyleyemem.bir çok ırk var.ilk olarak miski yavru alabilirsiniz.veya sabuni.bunlar hem kostüm hem de taklacılardır ve gerekli antreman verildiğinde izlemeye değer performans segileyebiliyor.bunların yanında kara çakmaklı, dumanlı , bunlar da piyasa da rahat bulabileceğiniz diğerlerine göre daha ucuz kuşlardır..bunlar aklıma gelen bir kaçı.

saygılar...

çok tesekkur ederim peki nerden alabilirim bu kuslari bilgi verirseniz sevinirim

çevrenizde ki kuş besleyenlerden, mezatlardan (çok daha ucuz bulursunuz ama kaliteleri düşüktür),her hangi bir kuşçu dan (balık köpek ...)satan yerlerden.

istanbuldaysanız eminönüne gitme fırsatınız varsa yavru sezonunda gidin süper kuşlar var..

saygılar...

yavru sezonu nezaman bide edirne kapıda kus pazarı kurulıyomus gailba bi bilginiz varmı tesekkurler

o konu da bilgim yok ama güvercin derneklerinde hafta da 2 kez güvercin satılır açık arttırmayla.

saygılar...

koray slmlar ben bursadan alı bende ogrencıyım bende satılık taklacılar var satılık ılgılenmek ıstersen kus satmak ıstıyenler bolumune koydum fotoları bursadan satılık sebablar baslık altında nıkım uludağlı orda telefon numaram var ıstersen bır bak ararsın anlasırız slmlar

Geri