yardımlarınızı bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yunucaldiran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 919
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yunus emre
Meslek
güvercin yetiştiricisi
İlgi Alanı
Kediler
bugun taklayı yeni çevirmiş olan dumanlı yavruyu uçuruyodum nasıl oldugunu anlayamadım ama kuş ard arda 2 takla attıktan sonra deli taklaya tutulmuş gibi yere çakıldı 15 metre kadar yükseklikten şu an durumu iyi ayaklarının üstüne basa biliyo ama nasıl düştüğünü anlayamadım sizce neye sebeb düşmüştür bu arada kuş 2ci uçusunda taklayı cevirdi

Yunus Emre kardeşim aynı olay geçen sene benimde başıma geldi.Siteden bende sordum.Yardımcı olan abiler, arkadaşlar oldu.Sağolsunlar...
Benim vardığım sonuç kuş, kasları yeterli olgunluğa ulaşmadan taklayı dönderdiği için belli bir süre sonra gücü yetmiyor.Neticede herkesin de söylediği gibi bunlar performans kuşu.Hangi canlı olursa olsun belli bir performansı göstermesi için kas gücüne ihtiyaç vardır.
Yapılması gerekense dinlendirmek.Tekrar gücünü toplamasını beklemek...Benim fikrim bu.
Tabi ki daha tecrübeli ağbilerin diyecekleri de çok önemli..
İyi akşamlar...

Kuslar en ıyı yeme dustukten 3-4 hafta sonra ucurulmaya baslanmalı..Yenı ucmaya alısan veya uzun sure ucmayan kuslarda ve astım solunum yolu enfeksıyonu olan kuslarda sadece ara ara ucurulur..suan ucurdugun kus ya yavru kasları gelısmemıs yada uzun sure ucmayan bır kus kasları tutulmustur

baska bır ıhtımalle kusun bası donmus olabılır.

yapacagın seyy kusu hergun mesafe artırarak ucur.kusun kendını zorladıgını hıssettıgın an kesık ver yere ınsın

duyarlılıgınız için teşekkür ederim dikkate alıcam söylediklerinizi..

Geri