3 May 2013 #1 X xxalishxx Üye Katılım 8 Ocak 2013 Mesajlar 24 Tepkime puanı 0 Yaş 35 Siteyi ziyaret et Ad Soyad ali dağcı Meslek kuşçu Şehir Gaziantep İlgi Alanı Kediler Bu gün mahalledede buldum hemen eve getirdim basık öntepe mardin cisi bir güvercin biraz zayıf galiba ne yapabilirim acaba yavrumudur ? Ekli dosyalar IMG_20130503_160116.webp 128.6 KB · Görüntüleme: 536
Bu gün mahalledede buldum hemen eve getirdim basık öntepe mardin cisi bir güvercin biraz zayıf galiba ne yapabilirim acaba yavrumudur ?
3 May 2013 #2 M mertbey Üye Katılım 31 Ocak 2013 Mesajlar 112 Tepkime puanı 0 Yaş 45 Siteyi ziyaret et Ad Soyad mert bey Meslek çalışan Şehir Adıyaman İlgi Alanı Kediler dişiyse bana verebilrisin ben bakarım. erkek eşide hazır tam ona benziyor..
3 May 2013 #3 K kuscu_marik Üye Katılım 15 Mar 2009 Mesajlar 3,250 Tepkime puanı 3 Yaş 62 Siteyi ziyaret et Ad Soyad Muharrem Karaderili Meslek kamu çalısanı Şehir Ankara İlgi Alanı Kediler kardesim bır bulunan kus için üç baslık açıp ikisinide siliyor sadece konu kirliligi yaratıyosunuz formları lütfen düzgün kullanınız ne yap besle götür sat kes ye pes ya
kardesim bır bulunan kus için üç baslık açıp ikisinide siliyor sadece konu kirliligi yaratıyosunuz formları lütfen düzgün kullanınız ne yap besle götür sat kes ye pes ya