canermeral
Üye
- Ad Soyad
- caner meral
- Meslek
- uludağ üniversitesi öğrenci :D
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
peki sağolun ama ben kırmızı kafa üretmek istesem düzgün temiz bir eş alsam olmazmı acabaa ?kanazon' Alıntı:Kuş komplelerden gelme ama Kafa kuyrukla,Komple olma arasında kalmış kırmızı kanı baskın olsada sarılardan gelme
kuyruk tonu açık eğer güvercine para vermek istemezsen kümesindeki düz sarılardan birinle eşle komple yavrularda
alırsın düz renkte.Eğer yeni bir tane almak istersen komple almanı tavsiye ederim.
Başlıkta cevabını almış olarak kabul ediyorum 1 gün sonra kaldırcam. :slm:
sağol abii yorumların için öyle kuş bulmaya çalışayım ama öylede kuşa eş vurunca parçalı çıkma ihtimalide olabilir en iyisi bunu satıp üzerine koyup öyle bi takım kuş almak tekrar yorum için teşekkürler :heyo: başlığı kaldırabilirsiniz teşekkürler :heyo:kanazon' Alıntı:Güzel olur Kırmızı kafa kuyruk daha değerli 15 senedir ortada olmayan bir saya ırkı daha yeni yeni üretilmeye başlanıyor benzeri bulursan daha iyi olur.
Çok teşekkür ederim Türker abi sağol Ama burda beslediğim yerde hep kelebek olduğu için bi abimiz var burda kuşları 1.lik ödülü fln aldı onların yavrusundan ayarlıcak konuştum Tekrar ilgin için teşekkür ederim abi :slm:[email protected]' Alıntı:CANER KELEBEKTEN ANLAMAM .DEMİRTAŞ SANAYİ BÖLGESİNDE ''IŞIKSOY TEKSTİLDE RECEP ABLAY DA
DİŞİ kırmızı kafa kırmızı kuyruk sırtı lekesiz.. gördüm . çabuk yükseliyor..kısa -dar burgulu bol dönüşlü bir kuş ..anlatmaya gayret ettiim..tabii ki branşım olmadığı için bu kadar bilgiliyim .belki faydam olur dedim..
birbirinizle iletişim kurmak isterseniz telefonunu verebilirim..
Resimdeki kuşa bozalı deriz. gayet sallı bir kuş. o kuşun hafif tek kusuru kafa kesmesi düzgün değil. fakat kuşun damarlı yani akıllı olması kafa kesmesinin düzgün olmayışını örttüğü gibi en büyük artısıdır.Eğer kuşun oynaması güzelse bu kuşa uygun kafa kesmesi oval olan kuyruk kapağında beyazlık olmayan akıllı bir eş bulup çoğaltmaya bak. sonra otur yerine zevkle seyret kardeşim.the_fix' Alıntı:goruntu itibariyle tam bir donek gibi duruyor masallah :slm:
Eyvallah abi saol dinlerim seni kuşun damarı sağlam 1 sene sonra geldiğine göre üstelik alırken kuşu anne babası dönek diye almıştım ben hiç döndürmedim ama dönek diye almıştım kısmetse eş vurup döndürürüm kapalıya attım şuan kuşumetkor1961' Alıntı:Resimdeki kuşa bozalı deriz. gayet sallı bir kuş. o kuşun hafif tek kusuru kafa kesmesi düzgün değil. fakat kuşun damarlı yani akıllı olması kafa kesmesinin düzgün olmayışını örttüğü gibi en büyük artısıdır.Eğer kuşun oynaması güzelse bu kuşa uygun kafa kesmesi oval olan kuyruk kapağında beyazlık olmayan akıllı bir eş bulup çoğaltmaya bak. sonra otur yerine zevkle seyret kardeşim.the_fix' Alıntı:goruntu itibariyle tam bir donek gibi duruyor masallah :slm: