Yarışcı ile posta arasındaki fark ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DraGLeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

DraGLeR

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
YaKuP aydın
Meslek
Dekarasyon
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba... Geçtiğimiz günlerde İlan bölümüne posta güvercini almak istiyorum diye bir konu actım.Çeşitli rakamlar gözüme carptı normaldir çünki hiç bir yetiştirici kuşunun kötü olduğunu söylemez..Ama dikkatimi çeken bariz bi olay var,Posta ile yarışcı die sanki iki sınıf olmuş bu kuşlar eger oyleyse posta ve yarışcı arasındaki ilk bakışta (bu posta,bu yarışcı die) anlaşılacak fark nedir..

Yakup bey mrb. öncelikle bildiğiniz gibi, örneğin taklacı var taklacı var.. olaya bu yönüyle bakarsanız kıyaslamayı yapabilirsiniz..

DraGLeR' Alıntı:
Merhaba... Geçtiğimiz günlerde İlan bölümüne posta güvercini almak istiyorum diye bir konu actım.Çeşitli rakamlar gözüme carptı normaldir çünki hiç bir yetiştirici kuşunun kötü olduğunu söylemez..Ama dikkatimi çeken bariz bi olay var,Posta ile yarışcı die sanki iki sınıf olmuş bu kuşlar eger oyleyse posta ve yarışcı arasındaki ilk bakışta (bu posta,bu yarışcı die) anlaşılacak fark nedir..

kuşu aline almadan o kuş hakkında fazla bilgin olmazz yarışan postaları ntuü yapıları demik yapılar ıkanat yapıları tüy yapıalrı gaga yapıalrı göz yapıları kafa yapılar ı farklı oluyor. tabi kuşu yarıscı diyebilmen icin kusu deneme ngereklii saatte belirli bir hızın ustunde ucmali. vs daha bircok özellik ararsın yarısan bir posta guvercınınde.

Cevaplarınız için teşekkür ederim...

yarışcı posta diye birşey diyemezsiniz kırma atalardan gelme var saf atalardan saflıgı korunarak gelme var

yarışcı olsa ne olur olmasa ne olur un farkı pazarda 19 tl ye satılan kuşun bunu yapması zordur

Güney Afrika’nın lider İnternet servis sağlayıcısı Telkom’un yavaşlığından bıkan bir grup çektikleri çileyi herkese göstermek için çok ilginç ve eğlenceli bir yol denediler.

Aralarında 90 km mesafe bulunan iki nokta arasında 4 GB boyutunda bir veriyi taşımak için Telkom’un karşısına çok eski bir rakip çıkardı.

Posta güvercini adslİki nokta arasında 4 GB’lık veri aktarımı yapmak için Telkom’un ADSL hattına rakip olarak bir posta güvercini çıkarıldı. Ayağına bağlanan 4 GB’lık USB belleği 1 saatten biraz fazla sürede hedefine ulaştıran güvercin Telkom’a açık ara fark attı. Aynı süre içinde ADSL hattı üzerinden gönderilmek istenen veri ancak %4 seviyesine ulaşabildi.

SDN – http://shiftdele

birde uzmanı dinleyelim
http://www.postaguvercin.net/199/Yarisc ... e-ucabilir

oncelikle selamlar, yakup bey sanirim kutahyaliymissiniz bende tavsanliliyim fakat yurt disinda bu yaris kuslarinin ana vatani denilebilicek yerde belcikadayim eyer arabayla gelme imkanim olursa bu sene size bir cift guzel bir posta guvercini hediye getirebilirim ama soz vermiyorum arabayla gelirsem saygilar.

Ümit bey ilginiz için teşekkür ederim...Posta kuşuna merakım hala devam edıyor taklacı beslemiyorum elimde biraz posta var ama yinede getirirsenız sevinirim :)

Geri