YARIŞMA TEKLİFİ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 979

SerdarBRS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serdar Mustafaoğlu
Meslek
Ozel Sektör
İlgi Alanı
Kuşlar
Sitemizde, Türkçeyi En Güzel Şekilde kullanmak için çalışmalar var, bende bu çalışmalara destek veriyorum ve aklımdan geçen fikiri sizinle paylaşmak istedim..

Bir yarışma düzenleyecegiz, yarışmada oy kullanan olmuyacak yöneticiler kazanana karar vericek,
Yarışmamız Kullanıcı arkadaşlarımızın hepsi arasında olucak, Yarışmamızın konusu,
TÜRKÇEMİZİ GÜZELLEŞTİRELİM..
TÜRKÇEMİZİ GELİŞTİRELİM..
TÜRKÇEMİZİ SEVELİM..
EN GÜZEL TÜRKÇE KULLANAN KİM?

Umarim ne demek istedigimi anlatabilmişimdir, yeni kalktim ancak bu kadar anlatabilme kapasitesine sahip oluyorum teşekkürler ilginiz için.

Bunu biraz daha açabilirmisin Serdar abi. Bu arada kelebek güvercin yarışmasında birinci gelen kişiye özelden bir kaç defa mesaj attım cevap gelmedi. Nasıl ne şekilde tanıtabilirim birinci geldiğini sizce?

Buraya cevap yazmistim ama datalar silinince gitmis sanirim, neyse tekrar yazayim,
Bu yarisma galibine bende ulasamadim online goremedim zaten ama biz soz verdigimiz gibi Kusun resmini Ana sayfada yayinliyalim bir sekilde die dusunuyorum.

Türkçe yarismasina gelincede Sitemizden duyurusunu yapalim, mademki onem veriyoruz turkcemizin guzel kullanilmasina bizde tesvik amacli bir organizasyon duzenleyelim juri olarak yonetici arkadaslarimizi dusunuyorum, bu isi irdeleyelim türkçemizin nasil daha güzel olacagi konusunda fikir paylasiminda bulunalim, tüm kullanicilarin buna katilimlarini saglayalim, yarisma tarzinda oldugu zaman insnalarin biraz daha bu ise özen gösterecegi kanaatindeyim, gerci bu konu milli bir konu, 1 kiside olsa 2 kiside olsa 5 kiside olsa bu isin altina elini surmeli, biz görevimizi en iyi sekilde yapalim,
MADEM TÜRK'SÜN
TÜRKÇEYİ GÜZELLEŞTİR Kİ TORUNLARIN ANA DİLİYLE ÖVÜNSÜN...

Serdar abi yarışmalara başlasak nasıl olur sizce? Ömer taklacılar bölümünde sen kelebekler bölümünde yarışma düzenleyebilirmisiniz.
Yarışma birincilerine özel web sitesi hediye edelim. Web sitesi dediğim ise şöyle yani; örneğin taklacılarda birinci gelen kuş ve sahibi için; www.taklacibirincisi.kuscular.org kelebeklerde birinci gelen için www.kelebekbirincisi.kuscular.org gibi siteler açarız, birinci gelenin gönderdiği resimleri ve yazıları yayınlarız. Web sitenin tasarımını ben maximum 5 günde yapar yayına veririm. Sizce nasıl olur. Eklemek istediğiniz veya olmaz dediğiniz birşey varmı.

valla yarismalar ayni anda olmasin Oncelikle taklaci bölümüde bir yarisma duzenleyelim, bu yarismaya katilim cok olucaktir, kelebek daha Sonra olur.. O Bölümün bir yarışmaya, heyacana ihtiyacı var.

Ya soyledigin tamam hani kisisel sitede yani adamin ne isine yariyacak bu onu anlamadim, ?

bence site işine herkes çok sevinecektir.
miillet bişey sanıyor ve olsun istiyor sitesinin

bence yarışmalar aynı anda başlasın
herkesin ilgi alanı farklı sorun olmaz gibime geliyor.
yarışma başvuruları,
kurallar konusunda tartışalım
birde dönek ve makaracı bölümündede başlatalım
birine gökhan ak yapsın
dönek ise ya hüseyin sen yap yada birini bul
o yoneticiyi yerkesikli :D

Ben uğraşamam birader yarışma ile biliyosun işim başımdan aşkın malesef. Ama destek olurum her konuda. Yani kendim düzenleyemem. Şimdilik o zaman sadece taklacılar bölümünde yapalım. Kurallar ne olsun yazarmısınız aklınıza gelenleri.

o zman senin su hemserin yerkesikli yapsın donek bolumunde

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
o zman senin su hemserin yerkesikli yapsın donek bolumunde

Ya kardeşim bi denileni yap hemşerime başlatma şimdi ya allah allah. Bırak sen ortalık karıştırmayıda yazılanlara göre hareket et.

Bana kalırsada değerli arkadaşlarım,yarışmaları kısım kısım yapalım.İlk önce taklacı yarışması düzenleyelim.Çünkü taklacı besleyen sayısı daha fazla,bu şekilde ilgi ve heyecan yaratılabilir.Daha sonra kelebek,makaracı ,döenk yarışmalarıda düzenleyebiliriz.Makaracılar yarışmasını ben yaparım.Hüseyin aydoğmuş abimle birlikte eğer oda kabul ederse düzenleriz.

Tamam Ortak Karar verilmiştir sanırım, Taklacı yarısması Duzenlenicek, Yarismanin YONETİCİSİ Omer Olucak Bizde Omer'e bu konuda destek verecegiz, Kurallar Olarak Kelebek Yarismasindaki Kurallari uyguluyabiliriz aslinda, daha fazla kural olmasina gerek yok yani farkli ne kural koyabilirizki, Herkez resmini gondericek 2ser 3er Herkez 1 Kusla katilabilecek, Kazanan Kusun Resmi Site Ana Sayfasinda yayinlanacak , Belirlenirse Ufak bir hediye Olucak vs vs..

1- Her Kullanıcı Kendisine ait 1 (BİR) TAKLACI ile yarismaya katilabilir.
2- Kostumun Guzelligini on Plana cikarmak acisindan degisik pozisyonlarda 3 farkli Resim Gerekmektedir, Daha az Resimde gonderilebilir Fakat Bu Sizin Aleyhinizde olucaktir.
3- Her uye 1 Oy hakkina sahiptir, Guvercin sahipleri kendi kuslarina Oy veremezler.
4- Sayet Kazanan Kusun oylama bittikten sonra 1 adet kisa surelide olsa Videosu istenecektir
5- Hile yapmak, yada hile yapmaya calismak, ihrac sebebidir.
6- Kazanan Guvercinimiz ......................................... Buralari Siz doldurun..

Eklemeler duzeltmeler yapalim Lutfen, Format Ayni Kelebek Yarismasindaki Format. Ama Degistirmemiz gereken Seyler varmi yokmu bir bakalim, Saygilar.

Resimleri foruma koymasınlar. Resimleri [email protected] adresine ad soyad, memleket ve sitedeki kullanıcı adı (rumuzu) ile birlikte yollasınlar. Yarışma anket şeklinde olsun. Yarışmaya eklenen resimlerin kimlerin olduğu yazılmasın yarışma sonuna kadar. 50 mesaj altı kullanıcılar yarışma bölümüne giremesin. Yarışma birincisi için yukarıda bahsettiğim gibi bir site açalım. Veya daha başka bir hediye planınız varsa onu yazın.

Güzel demişsin kardeşimde insanlar maile atmakla filan ugrasmiyorlar, buradan forumdan alinan resimler daha kolay katilim sagliyor. Tamam Insanlar Resimleri Yollasinlar gerekirse o Resim yollanan konuyu Sİleriz, baska konuda Anketi acariz, 50 Msj alti demek nerden baksan bizim icin 200 oy demek, Insanlari siteye daha cok adapte edebilmek adina yapiliyorsa bu organizasyon daha cok kisinini katilimi saglamak zorundayiz die Dusunuyorum,

Arkadaslar yarisma plani yine yalan Oldu, valla sonunda kusura bakmayın ama ben bildigim gibisini yapicam.. Cok rahat olduk ya..

?

Serdar abi valla dediğim gibi ben bu aralar birşey yapamam. Yaparsanız destek veririm. Elimde bitirmem gereken işler var. www.kuscular.org/videogallery video galerinin birçok eksiği var onları tamamlamam lağzım. www.guvercinilanlari.com için ilan scripti yazıyorum. Domainlerin bitimi yaklaşanlar var. Bitecek olanlardan yenilenmesi gerekenleri yeniliycem, kapatacak olduklarımızı kapatacağım. guvercinresimleri.com trafik limiti çok çabuk doluyor. Guvercinresimleri.com kendi sunucumuza taşıycam. Birde bu saimusta ile alakalı videolar çıktı başıma günde bir tane bölümü zorla bitiriyorum. İnan elimden gelen birşey yok. Ama sen veya başkası kim yaparsa destek olmaya çalışırım elimden geldiğince.

Serdar abi,bayram geçsin ondan sonra bir kara verelim,bende sana yardımcı olurum,eğer yine gurbet gözükmezse.Hüseyin malum dediği gibi çok yoğun bu aralar.

Geri