kuşcu_halit
Üye
arkadşlar en şirin kuşlarının resmini koysun ve bir anket yapalım ama kimse kendine oy vermiycek bunun için en sevdiğimiz kuşlarımızın üzerine yemin ediceğiz herkes en sevdiği kuşun cinsini söyliycek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dolapci_bosnak' Alıntı:ömer bey yazdılarınıza katılıyorum yönetim kurulu nezaman isterse ozman yapsın kusra bakmayın sizler varken ne bana nede baska arkdaslara karar vermek düşmez iyi günler....Ömer ÖZKURT' Alıntı:arkadaşlar bu sitenin bir yönetim kurulu var.kendi kafanıza göre kararlar almayalım.lütfen saygı gösterelim.o dediğiniz uygulama zaten bizim aklımızda olan çok uzun süre önce kararlaştırdığımız bir uygulama.
yönetim gerkli bir alanda konu açarak gerekli düzenlemeleri yaparak başlatır isteklerinizi belirtin biz değerlendireceğiz.
dolapci_bosnak' Alıntı:basoglanh' Alıntı:dolapci_bosnak' Alıntı:ömer bey yazdılarınıza katılıyorum yönetim kurulu nezaman isterse ozman yapsın kusra bakmayın sizler varken ne bana nede baska arkdaslara karar vermek düşmez iyi günler....Ömer ÖZKURT' Alıntı:arkadaşlar bu sitenin bir yönetim kurulu var.kendi kafanıza göre kararlar almayalım.lütfen saygı gösterelim.o dediğiniz uygulama zaten bizim aklımızda olan çok uzun süre önce kararlaştırdığımız bir uygulama.
yönetim gerkli bir alanda konu açarak gerekli düzenlemeleri yaparak başlatır isteklerinizi belirtin biz değerlendireceğiz.
Ne alakaki böyle birşey yazdınız anlamadım sevgili abicim. Burda yönetim falan yok burası bi şirketmide yönetim olsun. Müdür olsun. Yönetici olsun. Burada herkes yönetici. Yönetim karar vermez,çoğunluk ne derse o olur. Başka sitelerde nasıldır bilmem ama burada biz site içerisinde herkesi eşit sayıyoruz. Siz nasıl uygun görürseniz öyle olacaktır. Bende yarışmanın yapılması taraftarıyım.
Kuşçu halit kardeşim istenmiyorsun diye birşey yok bunuda nerden çıkardın anlamadım sana öyle birşey diyenmi oldu. İstenmiyor olsaydın çoktan silinirdin. Örnek vermek gerekirse dün Güvercinler ve Magazin içerisine kuş başlıklı açmış olduğun konu,bu konu içinde neden yaptın bilmiyorum ama kendi bilgisayarından farklı kişilermiş gibi yazı yazmışsın. Bunuda zaten anladık yani bunları sistemden bakabiliyoruz zaten. Her neyse uzatmayalım. Yarışma yapılacaksa eğer yapalım sorun değil benim için. Ben sadece biraz daha zaman geçse iyi olur düşüncesindeyim sebebine gelince şahsi olarak bu aralar pek fazla siteyle uğraşamıyorum.
arkadasım şimdi demişin
Burda yönetim falan yok burası bi şirketmide yönetim olsun. Müdür olsun. Yönetici olsun. Burada herkes yönetici. Yönetim karar vermez
bunlar senin yazdıkalrın peki herkes eşitse dün neden kusgebertmek nikli vatandasın konusunu kimse kilitleyemedi
demek burda yetkilide var yöneticide bu aşağıdaki yazılar bu siteye ait
Yöneticiler
admin
Yetkili
basoglanh
gökhan @k
Ömer ÖZKURT
gelelim dünkü olaya halit yaptıgın çok büyük bir terbiyesizlik bunu bil bizim yazdıklarımızla bizlerle dalga gectin senin yaşın kac bizle dalga geciyorsun biz burda dalga gecmek için bulunmuyoz bilgi almak bilgi vermek hoşumuza giden şeyleri paylaşmak için bide bana utanmadan özelden msj atmışın yaşın ufak oldugu için fazla birşey yazımıcam...
Başka sitelerle karşılaştırma yapmıyorum fakat yöneticide olmalı yönetimde benim fikrim iyi günler...
gökhan @k' Alıntı:İşte mesele burda erhan bey,Kalpler bir olsun kırılmasın,hepimiz burada kardeşiz,çok güzel dostluk bağları kurulmakta,sitemizi ve tüm üyelerimizi çok seviyoruz,teşekkür ederim.