yarışma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşcu_halit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
arkadşlar en şirin kuşlarının resmini koysun ve bir anket yapalım ama kimse kendine oy vermiycek bunun için en sevdiğimiz kuşlarımızın üzerine yemin ediceğiz herkes en sevdiği kuşun cinsini söyliycek

Bu şekilde bir uygulama güzel olacaktır. Üye sayısı biraz daha arttığında ödüllü olarak düzenleyeceğiz merak etmeyin birinci gelen kuş sahibine kümes malzemesi,ilaç,vitamin gibisinden ödüller verilecektir.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

bence zaten çok üye var tam 13 sayfalık üye çok bile zaten isteyen katılcak kuşlar katılsın bence isteyen diğer hayvanlarınıda katabilir bence

yanlız kimse kendine oy vermesin arkadşlar yarın başlasın saat 3 e doğru çünkü ben camerayla çekicem fotoığrafları

arkadaşlar bu sitenin bir yönetim kurulu var.kendi kafanıza göre kararlar almayalım.lütfen saygı gösterelim.o dediğiniz uygulama zaten bizim aklımızda olan çok uzun süre önce kararlaştırdığımız bir uygulama.
yönetim gerkli bir alanda konu açarak gerekli düzenlemeleri yaparak başlatır isteklerinizi belirtin biz değerlendireceğiz.

kusura bakmayın bir anlık öyle şey oldu fikir diğelim bidaha yapmam ztn sizde beni istemiyorsunuz galiba

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

dolapci_bosnak' Alıntı:
Ömer ÖZKURT' Alıntı:
arkadaşlar bu sitenin bir yönetim kurulu var.kendi kafanıza göre kararlar almayalım.lütfen saygı gösterelim.o dediğiniz uygulama zaten bizim aklımızda olan çok uzun süre önce kararlaştırdığımız bir uygulama.
yönetim gerkli bir alanda konu açarak gerekli düzenlemeleri yaparak başlatır isteklerinizi belirtin biz değerlendireceğiz.
ömer bey yazdılarınıza katılıyorum yönetim kurulu nezaman isterse ozman yapsın kusra bakmayın sizler varken ne bana nede baska arkdaslara karar vermek düşmez iyi günler....

Ne alakaki böyle birşey yazdınız anlamadım sevgili abicim. Burda yönetim falan yok burası bi şirketmide yönetim olsun. Müdür olsun. Yönetici olsun. Burada herkes yönetici. Yönetim karar vermez,çoğunluk ne derse o olur. Başka sitelerde nasıldır bilmem ama burada biz site içerisinde herkesi eşit sayıyoruz. Siz nasıl uygun görürseniz öyle olacaktır. Bende yarışmanın yapılması taraftarıyım.
Kuşçu halit kardeşim istenmiyorsun diye birşey yok bunuda nerden çıkardın anlamadım sana öyle birşey diyenmi oldu. İstenmiyor olsaydın çoktan silinirdin. Örnek vermek gerekirse dün Güvercinler ve Magazin içerisine kuş başlıklı açmış olduğun konu,bu konu içinde neden yaptın bilmiyorum ama kendi bilgisayarından farklı kişilermiş gibi yazı yazmışsın. Bunuda zaten anladık yani bunları sistemden bakabiliyoruz zaten. Her neyse uzatmayalım. Yarışma yapılacaksa eğer yapalım sorun değil benim için. Ben sadece biraz daha zaman geçse iyi olur düşüncesindeyim sebebine gelince şahsi olarak bu aralar pek fazla siteyle uğraşamıyorum.

dolapci_bosnak' Alıntı:
basoglanh' Alıntı:
dolapci_bosnak' Alıntı:
Ömer ÖZKURT' Alıntı:
ömer bey yazdılarınıza katılıyorum yönetim kurulu nezaman isterse ozman yapsın kusra bakmayın sizler varken ne bana nede baska arkdaslara karar vermek düşmez iyi günler....

Ne alakaki böyle birşey yazdınız anlamadım sevgili abicim. Burda yönetim falan yok burası bi şirketmide yönetim olsun. Müdür olsun. Yönetici olsun. Burada herkes yönetici. Yönetim karar vermez,çoğunluk ne derse o olur. Başka sitelerde nasıldır bilmem ama burada biz site içerisinde herkesi eşit sayıyoruz. Siz nasıl uygun görürseniz öyle olacaktır. Bende yarışmanın yapılması taraftarıyım.
Kuşçu halit kardeşim istenmiyorsun diye birşey yok bunuda nerden çıkardın anlamadım sana öyle birşey diyenmi oldu. İstenmiyor olsaydın çoktan silinirdin. Örnek vermek gerekirse dün Güvercinler ve Magazin içerisine kuş başlıklı açmış olduğun konu,bu konu içinde neden yaptın bilmiyorum ama kendi bilgisayarından farklı kişilermiş gibi yazı yazmışsın. Bunuda zaten anladık yani bunları sistemden bakabiliyoruz zaten. Her neyse uzatmayalım. Yarışma yapılacaksa eğer yapalım sorun değil benim için. Ben sadece biraz daha zaman geçse iyi olur düşüncesindeyim sebebine gelince şahsi olarak bu aralar pek fazla siteyle uğraşamıyorum.

arkadasım şimdi demişin
Burda yönetim falan yok burası bi şirketmide yönetim olsun. Müdür olsun. Yönetici olsun. Burada herkes yönetici. Yönetim karar vermez

bunlar senin yazdıkalrın peki herkes eşitse dün neden kusgebertmek nikli vatandasın konusunu kimse kilitleyemedi
demek burda yetkilide var yöneticide bu aşağıdaki yazılar bu siteye ait

Yöneticiler

admin

Yetkili
basoglanh
gökhan @k
Ömer ÖZKURT

gelelim dünkü olaya halit yaptıgın çok büyük bir terbiyesizlik bunu bil bizim yazdıklarımızla bizlerle dalga gectin senin yaşın kac bizle dalga geciyorsun biz burda dalga gecmek için bulunmuyoz bilgi almak bilgi vermek hoşumuza giden şeyleri paylaşmak için bide bana utanmadan özelden msj atmışın yaşın ufak oldugu için fazla birşey yazımıcam...

Başka sitelerle karşılaştırma yapmıyorum fakat yöneticide olmalı yönetimde benim fikrim iyi günler...

Selamlar.
Sevgili Erhan bey burada yönetim tabii var ama siz anlamadınız yada ben tam anlatamadım sanırım. Demek istediğim herkesin eşit olduğu bir kullanıcı banlama atma,yasal işleme başvurma taraftarı değiliz. Elimizden geldiğince idare ediyoruz. Dünkü olayı evet gördüm ve gerekeni hemen yaptım. Aslında kural olmuş olsaydı kuralada gerek yok kuşçu_halit kardeşimizin yaptığı ayıp şöyle ayıp,bizleri aldatmaya çalışmış. Ama yaşça kardeşimden bile küçük birisi sanırım bir anlık bi yanlışlıkla oldu. Öyle değilsede öyle diyelim öyle olsun. Ben genelde hep online durmaya çalışıyorum. Ama günün 24 saatide online olamamki. Diğer yönetici arkadaşlarda iş güç yüzünden pek fazla giremiyorlar. Tabii sizin dediğiniz gibi yönetici var ama bunlar tasarımdan anlayan,yönetim panelini kullanmasını bilen kişiler. Bu demek oluyorki şöyle yaparım veya böyle yaparım işte ne bileyim konuyu silerim kilitlerim seni uzaklaştırırım seni kovarım gibi işler yapmak anlamına gelmiyor. Herkes eşit derkenki düşüncem sadece forum içerisindeki mesajlaşmalardaki düşüncemdi.Ama olurda ileri giden konularda tartışmalar,küfürler,ve dünkü olaylar gibi durumlarla karşı karşıya gelirsek yöneticilerden hangisi olursa olsun o anki yapılması gerekeni yapacaklardır.Eğer bizimle çalışmak isterseniz buyrun bekleriz. Mesela dünkü olayı siz görmüşsünüz o an yönetici olmuş olsaydınız birşeyler yapabilirdiniz.
Cevabınızı bekliyorum.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

herkesten çok özür dilerim nolur ben sizi kandırmak istemedim

hepiniz benden çok büyüksünüz ben sadece tepkinizi merak ettim

halit kardeşim yaptığın hoş değil.birdaha aynı şeyleri tekrarlama lütfen.

erhan bey aslında siz de benim dediklerimi tastikler bi seyler yazmışsınız ama hüseyin arkadaımla bir yanlış anlaşılma olmuş.hüseyin arkadaşımda beni nasıl anlamış bilmiyorum sanki ben biz kralız,herşeyi yaparız,istediğimizi atarız,canımız isterse yarışma yaparız demişim gibi.bunlar tabikide değil.böyle bişey yapmaya hakkımızda yok zaten.yarışma yapmakda bundan 4-5 ay önce benden çıkan bir fikirdi.o zamandan beri istediğim bişey hüseyin de bunu biliyor.bende böyle bir organizasyon yapmayı çok istiyorum.benim isteğim sadece bize bildirilsin biz gerekli bir başlık altında gerekli duyuruları yaparak herkesin yarışmadan haberi olduktan sonra yarışma için gerekli bir altyapı kurup (forum sayfadüzeni,sayfa yerleşimi,puanlama) ondan sonra bu olayı yapmak.
tabiki burası bir şirket değil.ama bir yönetim kurulu olmak zorunda bence.çok kişinin ortak kullnım alanında her zaman anlaşmazlıklar çıkar.herkes her bölümde bişeyler yapsa kafasına göre site allak bullak olur.mesela ben alım satım bölümünü açtığımda kendini tanıtan biri olsun istemem.ya da taklacılar bölümüne girip dönek resmi görmek istemem tabiki.neyse çok uzattım farkındayım.
son olarak hüseyin inde dediği gibi bu site herkesin.ama bişeyler yaparken bizimde bir fikrimiz alınsın isterim yani emeğimize saygı gösterilsin isterim.
saygılarımla
Ömer ÖZKURT

Değerli site üyelerimiz,dün yaşanan olaydan dolayı bazı yanlış anlaşılmalar olmuş.Hüseyin kardeşim ve Erhan bey arasında.Bu yanlış anlaşılmalarda yönetici sıfatlarınada değinilmiş.Bir yöneteci olarakta bu konuya değinmeden edemedim.Sitemizde tabiki bir yönetim var,olmamasıda imkansız haliyle,çünkü yönetici kimlikleri her organizasyonun vazgeçilmez birer unsurudur.Hüseyinin yukarıda herkez eşittir demesindeki mana,yönetim olarak bizim anlayışımızın katı kurallara dayanmadığını belirtmektir.Ben dün akşam siteye girmeden önce bu olay yaşanmş,yani bir küçük kardeşimiz aynı bilgisayar üzerinden iki farklı kullanıcı adıyla girmiş.Olaya o anda Hüseyin kardeşim müdahale ettiği için ben girmedim,dolayısıyla bu ve bunun gibi yanlış vakalarda olaya müdahele etmemek gibi bir lüksümüz yok.Haliyle çalıştığımız için çok fazla online olma şansımız olmuyor,ancak buna rağmen yinede bazı faaliyetlerden vazgeçip ,kalan zamanımızı yine sitemiz uğrunda seve seve harcıyoruz.Bundan dolayı Erhan bey ve Hüsein kardeşimin arasında bir diyalog yanlışlığı olmuş ve sonunda olması gereken gibi tatlıya bağlanmış.
Dolayısıylada halit kardeşimiz inşallah bu durumdan ders çıkarmıştır ve bunun gibi olaylarında bir daha sitemizde yaşanmamasını dilerim.Saygılarımla
Gökhan AK..

gökhan bey yazdıklarınızı okudum öncelikle sitede ister benim gibi üye ister yönetimde olan arkdaslara abilerime hiçbir zaman kırılmam ve darılmam hepinizi kardeşim ve abim gibi görüyorum bizler burda bir aileyiz...
sizin yazdıklarınızı destekleme konusunda şunu demek istedim yönetim karar versin ozaman tam anlatamadım galiba yanlış anlaşılmalar olur önemli değil yeterki gönüller kalpler kırılmasın iyi geceler...

İşte mesele burda erhan bey,Kalpler bir olsun kırılmasın,hepimiz burada kardeşiz,çok güzel dostluk bağları kurulmakta,sitemizi ve tüm üyelerimizi çok seviyoruz,teşekkür ederim.

sizi ve site üyelerini rahatsız ettiğim için hepinizden çok çok özür dilerim ama hepiniz çok iyi hayvan severlersiniz

evet ben halit kardeşimizin bir daha böyle şeyler yapmayacağına eminim.

adminin yadıklarına katılıorum saygılarınızdan dolayı teşekür ederım

gökhan @k' Alıntı:
İşte mesele burda erhan bey,Kalpler bir olsun kırılmasın,hepimiz burada kardeşiz,çok güzel dostluk bağları kurulmakta,sitemizi ve tüm üyelerimizi çok seviyoruz,teşekkür ederim.

Gökhan kardeşimiz çok haklı gerçekten eğer benimde bir kusurum varsa şimdiden özür diliyorumm....

Bursalı Kral Kuşçu...

Geri