Yarışmalar artmalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Bero

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Berkan Ünal
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Sitemizde yarışmlar artırılmalı abilerim!

en kısa zamanda yeni düzenlemeler yapılarak yarışmalar arttırılacak.

Merhabalar,

Tüğ dönemini tam anlamıyla atlattıktan sonra çakal ve bursa oynarı ırkı yarışması yaparız sevgili dostlar performans makara&kostüm olarak iki ayrı kategöride yapabilirz fakat bir yarışma ve benzeri bir aktivite yapmadan önce isterseniz burda yarışmaların nasıl olabileceğini konuşalım örnek kelebek yarışması çok güzel gidiyor fakat pürüzler var bu bizlere tecrubede oldu bir bakıma Serdar arkadaşımıza bir kez daha teşekkürederim güzel bir paylaşım oldu örnek bir paylaşım hemde,fkat yarışmalar nasıl olmalı ne şekilde yol almalı bunları burda ilk önce konuşalım herkes fikirlerini söylesin ve ondan sonra yarışacak kuşları ortaya koyalım ne derseniz sevgili dostlar?

Ewt Sevgili Hüseyin arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum yarısmalar ve kurallar hakkında ortak bir fikir yurutulmeli, kelebek organizasyonunda hafifde olsa sekmeler yasadık, ama bunun sebebi sanırım fikir ayrılıkları ve organizasyondaki eksiklikler bir an önce b unların giderilip, Daha güzel organizasyonlarda bulusmak dileğiyle.

Sevgili Hüseyin,

Ilk etapta bu kurallari uygulamak biraz zor gibi geliyor, ilk etapta düzenliyeceğimiz yarışmalarda biraz daha basit kurallar uyguluyabiliriz, hani esnaf diliyle söylüyorum yanlış anlaşılmasın müşteri çekmek amacıyla, daha sonra yarışmalarımızı yavaş yavaş profosyonelleştirerek istenilen satandartlara uygun hale getiririz,
Benim ilk etapta düşüncem kurallardan çok, insanlarin nasil bu yarismalara katilmak için dikkatlerini çekecegiz, yani yarismaya katilmak bile emek isteyen bir iş. Bende bunun icin görüş ve fikir almak istiyorum. teşekkürler.

Geri