Yasaklı Kullanıcılar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Arkadaşlar forumda üç yöneticide üye yasaklama, ve yasaklanan üyeleri açma yetkisi var. Dün üç tane geri zekalı ortalığı birbirine katmış. Yöneticilerden birisi bu üyeleri yasaklamış ama diğer yönetici yasaklanan üyeleri açmış. Bu ne demek oluyor öğrenebilirmiyim. Kim bi yöneticinin yasakladığı üyeyi tekrar kullanıma açıyor ve neden?

saçmalık olmuş..yasaklayan açarsa açar..kimse bir başkasının hamlesine ters hamle yapmasın..yok eğer farklı bir durum varsa özelde görüşür rica eder anlatır durumu ama açma işi yine yasaklayana bırakılmalı..

Selamlar

Bunu yapanı tesbit etme şansınız yok sanırım, sistemde bunun önüne geçmek için bence bu yasaklama ve yasakları kaldırma yetkisini bir veya iki kişiye verin yönetimde, böyle çok yetkilendirme olur ise istenmeyen olaylarla karşı karşıya ne yazık ki devamlı kalınır. Bu ayrıca şunu ortaya çıkarıyor site yönetmeliği, işletmesi, idaresi konusunda kişisel kararlara dayandırılan sistemsizlik oluşmaktadır. Sitenin bir misyon ve vizyonu var ise bunun altında oluşan sistem ve kurallar yönetim kadrosundaki kişilerin insiyatifleri ile delinmemeli delenlerinde yönetimden en kısa zamanda uzaklaştırılması kararı oy birliği ile alınarak acilen uygulanmalıdır.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

selam değerli dostum aykut bey..sitede kişisel davranış sergilemek tabii ki yanlış olur..sitede yönetmeliğini hiçe sayan ve burada bir kaos oluşmasına sebebiyet veren tabiki öncelikle tespit edilmeli ve bu arkadaşa admin tarafından birkaç soru tevcih edilmeli..alınacak cevaba göre yorum admin tarafından yapılmalı..
verilmiş olan bir takım yetkiler ile sisteme çomak sokanlar yetkisini kötüye kullanandır..site içinde yönetim içi paylaşım alanı var ise burada yapılan her hamle belirtilmeli..nedir bunlar banlanan ve gerekçesi yada açılan yada gerekçesi gibi..sıkıntılı olan bir üye ile alakalı tüm yönetimin de dikkati çekilmeli ki online olan arkadaşların bu üyeyi takip edebilme imkanı olsun..sitede aslında herşeyi admin den beklemek te hata dır ben ce ..bölüm yöneticisi olan arkadaşlar online oldukların da sorumlu oldukları bölümlerdeki karmaşa ve dalaşmalara uzatmadan müdahele ederek ve kişileri kırmayarak anlatım da ve uyarıda bulunurlar ise bu konu bir nebzede olsa çözülür diye düşünüyorum..bir konu peşinde(güvercin ile alakalı) üye destekleyerek kamu oyu oluşturmak tabii ki yanlış bir oluşum dur..tepki alınır..yönetim adı üzerin de yönetmeli sadece ..kanilize etmeli..alınan kararlara uygun kanalize olursa sistem kendi otomatik çalışır..

aykutk' Alıntı:
Selamlar

Bunu yapanı tesbit etme şansınız yok sanırım, sistemde bunun önüne geçmek için bence bu yasaklama ve yasakları kaldırma yetkisini bir veya iki kişiye verin yönetimde, böyle çok yetkilendirme olur ise istenmeyen olaylarla karşı karşıya ne yazık ki devamlı kalınır. Bu ayrıca şunu ortaya çıkarıyor site yönetmeliği, işletmesi, idaresi konusunda kişisel kararlara dayandırılan sistemsizlik oluşmaktadır. Sitenin bir misyon ve vizyonu var ise bunun altında oluşan sistem ve kurallar yönetim kadrosundaki kişilerin insiyatifleri ile delinmemeli delenlerinde yönetimden en kısa zamanda uzaklaştırılması kararı oy birliği ile alınarak acilen uygulanmalıdır.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Her kim ne yaparsa yapsın hepsini buluruz. Burada yazılan mesajın neden silindiğini, kim tarafından silindiğini, ne zaman silindiğine kadar her şeyini biliyoruz. Aşağıda kimlerin dünkü olayda üye yasakladığı, kimlerinde yasaklanan üyelerin yasağı açtığını göreceksiniz. Belki bilinçli olarak açılmıştır yasak ama bunu burada bildirmeniz gerekirki bizlerde gerekeni yapabilelim. Madem üye banlandı girmek istediğinde üye neden yasaklandığını bilsinki bizimle uğraşmasın. Yasaklama bölümünde sebeb var yasaklıya neden yasaklandığını gösterecek. Oralara tırnak işareti yapma amacınız neki. Neden yasaklandığı kısmına yani sebeb kısmına yazınki, hem yöneticiler, hemde üye girmek isteyince görsün hatasını bilsin.
Sayın:Hüseyin AYDUĞMUŞ bey Ömer beyin yasakladığı kullanıcıyı tekrar açmışsınız. Ve üye birkaç tane daha farklı üyelik açarak ortalığı birbirine katmış. Konu kilitliyorsunuz neden kilitklendiğini yazmıyorsunuz. Kilitlediğiniz konuyu neden geri dönüşüm kutusuna taşımıyorsunuz. Kilitlenipte geri dönüşüme taşınmış olan bir konuyu tekrar neden geriye koyuyorsunuz. Yönetimde bundan sonra bir düzen olması gerekli. Günde 10larca yasaklı veletle uğşamayız. Konuları silmeyin demiştik daha önceden, eğer illegal bir içerik varsa ve bunun fporuma yakışmayan birşey olduğunu düşünüyorsanız, kilitleyin ve taşıma işlemi ile geri dönüşüme taşıyın. Taşırkende neden taşındığı ve kilitlendiği hakkında bilgiyi yazın.

Not: Resimleri büyütmek için üzerlerine tıklayınız.

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    48.9 KB · Görüntüleme: 395
  • 2.webp
    2.webp
    46.7 KB · Görüntüleme: 321
Selamlar Hüseyin Bey,

Açıklamalarınız için öncelikle teşekkür ederim. Bu yasaklı üyenin açığı konu başlığını görünce ilgili arkadaşın bu dışavurumunda alışveriş konusunda arzuladığı şeyleri sitede bulamaması nedeni ile otomekanizmasının buna etki ve tepki şartlaması ile dışa vurumunun kanıtı oldu benim için.

Bu tür dışavurumlarla karşılaşmak hizmet sektörününde çok sık karşılaşılan bir durumdur. Herkezi mutlu edeceğiz diye kurallarımızdan taviz vermeyeceğimizi ve bunuda kurallarımız ile üyelere ve gerektiğinde yönetim katına yazılı olarak hatırlatmak bu konudaki altının çizlemesi gereken en önemli hususların başında gelmektedir.

Sizden ricam Site Yönetim Alanında "bu yazışmaları üyelerin göremediğini biliyorum" site yönetiminin bir araya gelebileceği bir forum toplantısı organize etmeniz ve yönetim katına kuralarımızı, yönetim katının yetkilerini ana başlıkları ile tekrardan hatırlatarak bu konuların alt başlıklarını kısaca acarak okudum, onaylandım ve uygulayacağım şeklinde bir oylama yapmanız ve bu forum toplantıyı arşivinize noktası virgülü bile değişmeden kaldırmanız olacaktır.

Bu tür forum toplantılarının yönetimin oy çokluğu ile alacağı karar ile belli aralıklarda düzenli olarak yapılmasını, toplantılarımızda nereden geldik, neredeyiz ve nereye gidebiliriz bunlar için ne yapabiliriz önerilerimizi dinleyeceğimiz yönetim toplantıları organize etmenizi rica edeceğim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

selam değerli dostlarım..hüseyin sen aydoğmuşla bu konuyu konuşabildin mi..bir cevap alabildin mi..ben merak ettim şimdi..geçerli bir konu vardır..yaptığını onaylamıyorum ama sebebini sorsak derim..

selam değerli dostlarım..dayanamadım bu saatte hüseyini aradım sordum kendisine ..bana o kişiyi banladığını söyledi buna ömer de şahitmiş..konuya vakıf lar yani..ama yanlışlıkla kapatırken açmış olabilirm düşüncesin de..konuyu anlamadan dinlemeden dostlara bu denli yaklaşmayalım ..ortalıkta fol yok yumurta yokken elde top tüfek saldırı olmasın..bakın bizim diğer sitelerden farkımız içimizde samimi olmamız..tabii ki bu samimiyet korunmalı abi kardeş ilişkisi sergileyen bir yönetimimiz var..her kes haddini bildiği sürece bir sorun olacağını zannetmiyorum..ama şuda bilinmeli ve kimse alınmamalı ''kontrol güvene ,güvende kontrole mani değildir..

Selamlar Ali Bey,

Konu hakkındaki sıcak gelişmeleri ve anlık bilgileri aktardığınız için teşekkürler. Yazınızda abi, kardeş ve dost, arkadaş ilişkilerinin sitemizde yönetim kademesinde sergilendiğini ifade etmişsiniz. Bu önemli olgu, kaynaşma ve paylaşma sağlayacak etkendir. Buna katılmamak haksızlık olur, ama burada kamuya açık bir sitede "Güvercin Dünyasının Aynası" diye adlandırabileceğimiz ve gelecek de kalıcı olabilecek bir sitede, yönetimin sözünü ettiğiniz manevi değerlerle hareket etmesi, sitenin geleceğini garanti altına almamızda bize yeterli olmayacaktır.

Bu Sitenin işlevselliğinin kitabını en kısa zamanda yazmak gerekmektedir. Belki bu kitabı yazarken abi, kardeş arasında dost, arkadaş arasında kısır döngüler, farklı görüşler ortaya çıkabilecektir. Saatlerce, günlerce belki haftalarca ortak noktada buluşamayabileceğimiz gibi, kırgınlıklarda olacaktır. Ama sonuc da sitenin yönetiminin kitabını yazmak bizlerin güvercin dünyasına ve onların her bir bireyine karşı sorumluluğumuzdur. Bu kitle bizlerden bunu beklemektedir.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Bazi konulara biraz daha seffaf yaklasilmasini talep ediyorum, bir yanlislik olmus, olabilir hepimiz hata yapiyoruz, sonucta bir tik otemizde degilmi hata, Birbirimize güven konusunda biraz daha dikkatli olalim hepimiz bir amaca hizmet ediyoruz sonucta, Konudan uzagim ama yazilanlarada bazen uzulmuyor degilim..
Hatalar insana mahsustur. Lutfen abilerim kardeslerim.

selam değerli dostlarım..tüm arkadaşlarımın site için bu denli yürekten hareket etmesi çok memnuniyet verici bir olay benim için..
madem bu yolda beraber yürümeyi planlıyoruz demekki masaya bişeyler yatırıp ama ne varsa konuşup karar lar alarak ilerlemek en güzelidir..
değerli aykut beyin bahse değer söylemleri bizlere yol gösterecek tir..tabiki belirsizliğin olduğu ve çok başlılığın olduğu yerde huzurda başarıda olmaz..ben kendisine katılıyorum ..destekcisiyim tüm arkadaşlarımın da destek vermesini beklerim ..

sevgili abilerim kardeşlerim yönetici dostlar.
bakın bana göre ben dahil yönetim bir iş yapmıyor.
bir organize yok.
bakın bana her gün defalarca şu konuya bakıver el at gibisinden yoneticilerden çok mesaj geliyor hüseyine de aynı.
biz defalarca anlattık nasıl yapılması gerektiğinide.
hak verirsinizki bizler de insanız her yere yetişemiyoruz.
o yuzdende sizleri yol arkadaşı seçtik bizim yukumuzu hafifletinki amaçlarımız doğrultusunda ilerleyelim diye.

HİLAL ABİNİN yaptığına gelince kasıtlı birşey yok bunu kesinlikle söyleyebilirim çünkü online beraber çalıştık.
ama dikkatli olamamız gerekiyor.ben daha önce bu alanda çok kez yazdım birbirimizden haberdar olalım diye birşey yapıyorsak tabiki yapabilirisiniz sizlerinde insayitifiniz var ama nedenlerini yazınız lütfen ki birbirimizden haberimiz olsun
kordinasyon eksikliği olmasın.
aykut Beyinde dediği gibi olağan periyodik toplantılar düzenleyip bazı kararlar alalım
ben çok uğraştım kaç kere hep beraber msn de konferans yapalım diye ama bi türlü ekibi toparlayamadım
yoneticilik görevlerimizi etkin yapalım ve belirli biz tüzük hazırlayalım.
mesela sitede hiçbir şekilde uyelerle birebir tartışmaya diyaloğa girmeyelim,yuz göz olmayalım.
yonetici tartısmaya giremez.
belirli kuarallar belirleyelim ve hepimiz uyalım.
kilitlenen konuyu taşıyalım ve sebebini yazalım
gereksiz butun konuları kilitleyelim
ama düzeltilebilecek konularıda düzeltelim.
forum yonetimini kullanmakta teknık bilgi olarak eksiklikler görüyorum.
bunları çok kez anlattığımız halde hala sorunlar var gerkirse zaman belirleyim kendi içimizde dersler yapalım
banlama prosedürü
taşıma prosüdürü,konu birleştirme prosedürü gibi.
bakın ben çok kez uyelerle karsı karsıya kalıyorum
konun neden silindi neden kilitlendi
neden banlandım
bir cewap veremiyorum bu ne kadar kotu kendi içimizde birbirimizden haberimiz yok
dolayısıyla konuya vakıf olmadığım için kendimizi savunamıyorum.
neyse kısacası koordineli çalışalım eksik konularda teknik destek alıp ders verelim
her yonetici yapması gerekenleri aktif kendi başına yapabilsin
ve nelere dikkat edeceğine dair bir listede yapalım.

forum çöp foruma döndü emeklerimiz aralarda kaybolup gidiyor.
bunlara anında müdahele edip düzenlenmesi gerken konuları düzenleyelim yada taşıyalım.
taşıma var diye her konuyuda taşımayalım gerken yerlerini düzenleyip doğru bölüme taşıyalım.
Bir ara hepimiz ortak bir zaman belirleyip forumun tamamını ortak hepberaber tamizleyip gereksiz birden fazla olan konuları düzeltelim.

şu an türkiyenın bir numarasıyız ve gelecek vaad ediyoruz.
çalışırsak güvercin dünyası için çok güzel şeyler yapabiliriz çalışmazsak forumumuz çöp forum olur gider.
ne çapta bir sitede yonetici olduğumuzu ve ne denli sorumluluklarımız olduğunu,ne büyük bir kitleye hitab ettiğimizi unutmayıp.
örnek çalışmalar yapıp disiplin içersinde mkoordineli çok güzel işler çıkarabileceğimize emimim.
bütün türkiye kuşcuları ve yurtrdışından çok kişi biz nereye çekersek oraya geliyor.onun için çok güzel işler yapıp ulkemizteki kusculuğun kalitesini yukseltmek bizlerin ellerinde.

Merhabalar ortalığın karışması çok çok ilginç.Hiç bir şey anlamış değilim.Bunu burda değil ortak msn de konuşarak iazh edilmesi yönetici arkadaşların rencide olmaması açısından en mantıklı girişim olacaktır.

Yaptığım her şeyin Admin Ömer Özkurt'la ortak karar alarak yaptığımızı belirtmek isterim fakat küçücük bir hatanın bir bomba etkisi yapması inanın çok çok enterasan.

Sitemiz için elimden gelen çalışmaları yapıyorum tabiki bu yönetim kadrosu tarafından değerlendirilir bir araya geliriz faydasız ve zararlı veya benzeri bir tarzda gözüküyorsam yöneticilikten istifa ederim yine aynı şekilde istafımı isteyen varsa istifamı bu ufacık konunun herkesin içinde konuşulduğu gibi herkesin içinde istifamı veririm.Ve üye oalrak yine elimden geldiği kadar paylaşımlar sunarım ben buyum ardakadaşlar hiç bir şeyi art niyetle yapmadığımı bildiğiniz halde şaşılacak bir şekilde nasıl oluyorda fındık kabuğu karpuz oluyor hayırdır inşallah hakikatten zor.Konu taşıma,banlama,uayrma gibi benzeri bir çok konuda bilgi eksiğimin ve bunları yaparken hatalar yapabileceğimin Başoğlan kardeşimin çok iyi bildiğini biliyorum bu eksiklerimi de en kısa zamanda gidereceğim ama bir hatanın bu denli konu yapılması çok üzgünüm ama ortada konuşulması yönetim ekibine topluca zarar vermiştir bunlar bizlerin bir arada konuşacağı şeyler bizim yönetim biçimimiz üyeye yazılı olarak siteye üye olunurken bildirilir burda konuyaparak herkesin ortasında değil.

Çok üzüldüğümü ve hiç aklımın uzundan geçmeyen tepkilerinizi okuduğumda şoka uğradığımı belirtmek isterim.Yönetim kadromuz kendi arasında toplanarak herkesin yöneticiliğini değerlendirsin ben faydalı değilsem en kısa zamanda genel yetkilerimin elimden alınmasını rica ederim.Ve normal üye olarak sitemize fayda sağlamaya yine devam ederim.Yazılarınızdan ben yönetim kadronsunda bir fazlalıkmışım gibi bir izlenim olduğunu belirtmek isterim böyle bir şey varsa hiç 1dk düşünmeden sitemize normal üye olarak yarar sağlamamı ekip olarak sağlayınız.

Çok üzüldüğümü bilmenizi isterim hepinize iyi bayramlar iyi zamanlarda esenkalın.

ömercin sana katilmamak mümkün değil ama bazı konularda ortak karar vermek cok güç oluyor, örnek olursa Sen ben ve hüseyin AYDUĞMUŞ beraber taklaci yarismasi icin toplanti yapmistik, peki toplantidan cikan sonuc ne idi kararsizlik, önce bazi konularda kararsiz kalmak yerine yanlis dogru bir karar verip organizasyonu gerceklestirelim, bence yonetim ekibi olarak tek eksigimiz bu, Sayin ALi Hakan abi bir cok prpje gelistirmisti, ben buradan sizlere soruyorumki bu abimizin o kadar kafa yorupta gelistirdigi fikirlere ve projelere ne kadar onem verildi? o kadar prpjeden gerceklesen bir tanesini bana soylermisiniz? Tamam yapariz Olur biz bir numarayiz en buyuguz vs.. soylemesi kolay ama bunu basarmak zor olani, ve ben hala bu basariyi yonetim ekibi olarak yakaladigimizi sanmiyorum, bu yuzden butun yonetim ekibini saygi sevgi cercevesinde en basta kendim olmak uzere elestirmekten kendimi alamiyorum.
Kendi bölümümle ilgili görüşlerim ise gercekten seviyeli insanlar kelebek bölümünde yazisiyorlar, ve bölümüm gidişatından şu an şu şartlarda memnunum diyebilirim.

Öneri olarak acilen yönetim ekibine heyecani yüksek arkadaslar alinmasini talep ediyorum, ama oyle yönetici ariyoruz basligi altinda degilde, bugune kadar sitede gostermis olduklari ilgi alaka saygi sevgi cercevesinde yönetim ekibinin ortak kararıyla seçilmiş insanların burada görevlendirilmesini diliyorum..
Tesekkurler.

Selamlar,

Ali bey destekleriniz ve teşvikleriniz için teşekkür ederim. İnsanlar konuşa, konuşa anlaşır diye boşuna dememiş atalarımız. Bakın hepimizin ortak noktası site için iyi, güzel ve kalıcı şeyler yapmak. Tek ses ve tek vücud olarak sinerjimizi ortaya koymak. Bu konular çok basit gibi görünse de insan faktörünün devreye girmesiyle zorluklar ortaya çıkmaktadır. Bu sitenin yönetim kadrosundaki bireylerin, kişiliklerinin kaynaşması ile ortak bir kişilik oluşturulmalıdır. Bu sitenin kişiliğinin ortaya çıkmasında, yapılanmasında ilk adımlardan biri olacaktır. Kim ne yapabilir? ne kadar yapabilecektir? nereye kadar götürecektir. Bu sorulara yönetim kadrosu olarak net cevaplar vermemiz gerekmektedir. Güvercin olayını belli bir süre unutarak öncelikle yönetimin kişilik sorgulamasını yapmamız gerektiğini bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Selamlar sevigili abilerim arkadaşlarım.
Ben burada her yöneticiyi yöneticler huzurunda eleştirmek zorundayım. Hüseyin AYDOĞMUŞ abi bunu sana neden msnden söyleyelim ki? Sonuça bu söylenen bir hata, bilerek yapılmadığını biliyorum. Ve burada bu hatayı dile getirmeliyimki bu hataya diğer yönetici arkadaşlar ve ben düşmeyelim ileride. Hüseyin abi madem konu açıldı şöyle söyleleyim. Benim sana karşı kırıldığım konu çok çok fazla. Şimdi söyleyeceklerim buradan dışarıya çıkmazsa sevinirim. Ve çıkmayacağınada eminim. Hüseyin abi; Ömerle ben ne kadar kavga etsemde sizlerin yanında en ufak bir olayda dahi birbirimizin destekçisiyizdir. Sakın olaki bunu yanlış anlamayın. Ömerle yediğim içtiğim ayrı gitmez. Ömer dün muğlaya geldi beni aradı gittim yanına oturduk bir cafede bu olayları konuştuk. Birbirimize dedikki şu şöyle bu böyle yapıyor. Şu şunu neden böyle yapmıyor veya yapıyor gibisinden konuştuk. Buda gayet doğal birşey sanıyorum. Hüseyin abi ömer belki söyleyemedi sana ama ben söyleyeyim. Sen ömere msnden sizin amacınız ortaya çıktı; tek amacınız Türkiye'nin en çok ziyaret edilen güvercin sitesi olmak demişsin. Ben hemen belirteyim ki biz türkiyenin değil Dünyanın en çok ziyaret edilen türkçe güvercin sitesiyiz. Günlük 7000 ile 8000 arasında tekil ziyaretçiye ev sahipliği yapıyoruz. Ve yine sen demişsinki sizin site sadece taklacıya yönelik olmaya başladı. Taklacı bölümün mesajları çoğaldı bilmem ne. Taklacı besleyen üyeleri kabul etmeyin, silin veya uzaklaştırın demişsin. Varmı böyle birşey soruyorum tüm arkadaşlara???? !! Ben harbiden şaşırdım buna ya.. Ben bu sitede 2000 e yakın üye sildim. Hepsinin kanıtı ortada. Bu sitede 3000 e yakın mesaj sildim hepsinin kanıtı ortada. Ben bunları yaparken halen daha en çok ziyaret edilen güvercin sitesi yapabilmişsek, bırakalım siteyi kapatmayıda nasıl daha kaliteli üye çekelim diye düşünelim. Hüseyin abi taklacı ağırlıklı oldu sizin site demişsin. Ben girme kardeşim taklacı besleyen istemiyoruz bizmi diyeyim. Peki soruyorum abi sana sen oynarcısın, çakalcısın kısacası makarcı ırklar besliyorzun. Bu forumda taklacıyla ilgili dünya konu, resim, video var ve bunlarıda o bölüme takılanlar yaptı. Neden peki taklacıyı kapatmak yerine oynar bölümünde birşeyler yapmaya çalışmıyorsun. Ben bunları duyduktan sonra düşündümde arkamızdan değil içimizden birileri kuyu kazmaya çalışıyor. Sana dargınım darılma sebebim ise bu. Abi taklacı bölümünü geçelim, ben dolapçıya ağırlık verdim dolapılar bölümü kat kat artmaya başladı. Serdar abi, aykut bey, düşhekimi, tolgahan, rüzgar bunlar ise kelebeğe önem verdi kelebek bölümü artmaya başladı. Peki abi her yetkin var dahasınıda istersen açayım yap madem makaracılar bölümünde istediğini. Sen bana ne zaman şunu yapalım dedinde msnden veya gerekse buradan ben yapmayalım abi veya yapma, asla olmaz dedim abi. Forum senin abi istediğin gibi davran dedim. Ben kısacası bu olaya darıldım.
Mademki bir hata oldu bu hata burada, yani sadece yöneticilerin gördüğü bir yerde tartışılması lağzım. Ben ve sizler bu sitede konu kilitleyip geri dönüşüme taşıyorsanız, ve konsunu kilitleyip taşıdığınız üye size özelden benim konumu neden sildin veya neden taşıdın veya neden beni uzaklaştırdın diyorsa bunu kendiniz yapamıyorsanız bana söyleyin ben o üyeye ve mesajlarının tamamına müdahalede bulunayım. Sizin burada yaptığınız şeylere sadece yönetim karışır, üyeler değil, kurallar var ve bu kurallara uyulur. uymayan üyede geldiği gibi gider veya biz gerekeni yaparız.

Şimdi Serdar abi hep msn konuşması hep msn konuşması gibi olacak ama açacağım konuların hepsini burada. Serdar abi demişsin ki Ali beyin hazırladığı projeleri yapmadık. peki nasıl yapalım ki abi. Ali abi nerdeymiş o ara. Geldi bana birgün msnden benim yetkilerimi alırmısın elimden dedi. Ben yönetici olmuycam benim yararımdan fazla zararım dokunur dedi. Bende yetkilerini aldım elinden kendisi istediği için. Sebeb sordum ama söylemedi. Durum böyle olunca proje falanda olmuyor.Hata olur ama yöneticilerde değil, yani yönetim araçlarını kullanan yöneticilerde değil, o hata yüzünden 4 saat uğraştım arka planda. Şimdiye kadar banlanan üyelerin hepsinin banlanma gerekçelerini düzelttim, Hepsiyle sanki yeni banlanmışlar gibi sıfırdan uğraştım. Abi bazı şeyler vardır bilinmiyorsa sorulması lağzımdır. Buda msnden değil buradan sorulmalı buradan konuşulmalıdır. Msnde konuşulan uçar gider. Ama burası asla uçmaz asla kapanmaz aslada kimseye taviz verilmez. Bu sitede kurallara uymayan üyelerden birisi babam olsa affım yok. Ben hergün gecemi gündüz ediyor, bayramımı normal gün ediyorsam, afedersiniz bu sorunlardan dolayı kız arkadaşımla bile kavga edip konuşmuyorsam bunuda yaparım... ,
Hiç kimse kırılmasın gücenmesin. Nasıl birbirimizle konuştuklarımızda gülüyor, eğleniyorsak bunlardada gerektiği yerde ağlayacağız, kızacağız, kırılacağız.
Kalın Sağlıcakla.

Buyrun arkadaşlar özelliklede kızan arkadaşlar. aşağıda alıntı kısmında verdiğim yazı bir sitede yazıldı. Yazan geri zekalılarda o sitede yönetici ve sitenin kodlamasına kadar herşeyini benden çalanlar. Benden zamanında maddi manevi destek alanlar. Siz taklacılara, saim usta konularına bahane buluyorsunuz soruyorum siz oynarcılara bizim ilk yaptığımız bu roportajları siz neden yapmıyorsunuz. Umarım aşağıdaki yazıdan birşey anlarsınız. :(
PaZaRCı MuRaT' Alıntı:
MerHabaLar...
DeğerLi arkadaşLar geçen günLer yine kuşculuk üzerine bir siteyi gezerken bir şeye rastLadım.Bir çoğunuzun malumu bilinen bir sitede rahmetLi bir ustanın kuşLarının kimLerde kaLdığını, yahut eşkaLLerinin, işaretLerinin nasıL oLduğunu 2.yahut 3. kişiLerinin ağızLarından öğreniLmeye kaLkıLarak bir röpörtaJ yapıLmış.Bu röpörtaJı görünce benim akLıma ''bu kişiLer bunLarı iş işten geçtikten sonra öğrenmeye kaLkıyor''gibisinden bir düşünce geçti.Şüphesiz birçok kişinin kabuLudür ki (en azından ben o kanaatteyim)Hasan Usta oynar kuşunun mihenk taşLarından biri,oynarda beLirLi aLanLarda dönüm noktasıdır.KuşLarı haLa günümüzde konuşuLmakta ve üstünde tartışmaLar yapıLmaktadır.Benim tekLifim beLki bir nebze de oLsa bu tartışmaLara ya da şöLe söLeyeyim muaLLakta kaLan bazı noktaLara son vermek için, hiç oLmazsa bazı şeyLeri kendi ağzından 1.kişiden dinLemek için,vedahi bunLarın hepsini bir kenara itersek hoş bir anı oLarak akıLLarımızda,beLLekLerimizde yer etmesi için kendisiyLe bir söyLeşi yapıLmasını tekLif ediyorum
Ben kendim bizzat böyLe birşey yapmayı düşündüm Lakin Hasan Usta'nın karşısına hangi sıfatLa cıkacağım konusunda mütereddit oLduğum için cesaret edemedim.
ArkadaşLar bu konu hakkında görüş,öneri.tekLif.yardımLarınızı bekLiyorum.
SaygıLarımLa...Rahman üLKer...

Gördüğünüz gibi kendini rakip sanan siteler bizim yaptıklarımızla yapacaklarımızla hareketlerimizle herşeyimizi taklit etmeye çalışıyor, ama çalışıyorda çalışıyor.
Ali hakan abi birşey rica edeceğim konuları taşımışsın geri dönüşüme ama yanlış taşımışsın. Taşıdığın konuların eski forumlarında izleri yani gölgeleri kalmış. Abi konuyu taşırken alttan yetklili araçlarından taşıyı seçytikten sonra gelen yerden geri dönüşüm kutusunu seçmeden önce aşağıdaki resimde belittiğim işaretli kısmın işaretini kaldırmanız gerekiyor. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 21212.webp
    21212.webp
    21.5 KB · Görüntüleme: 275
hüseyin şimdi yanlış olmus yazdığın ben ispsikci gibi olmusum ama sizi tanıdığım ve sevdiğim için ole düşünmeyeceğinizi biiyorum.
benim bu konuyu hüseyine açmamdaki sebeb kendim bir çare bulamayısım ve çareler uretmek fikir alışverişi yapmak..
hüseyin abinin söyledikleri bir bakıma doğru ama ürettiği çözümler kötü bence hepimiz burada bir fikir üretip bunu düzeltelim.
mesela ben kendi adıma taklacı güvercinler için canımı dişime taktım çalıştım ve halen daha çalışıyorum.
saim ustanın arkadaşı kuşlarını besleyen ankaranın tanınan eski kuşcularından zabıta kemal ağa yı aradım sokak sokak.
kendisi 85 yaşında.
ewini bulmak baya bir zor oldu.buldum ewinde yoktu,gidebileceği kahveleri aradım.orada onun çıraklığını yapanlarla konustum bilgi aldım.
baya bir aradım.fakat bulamadım ama randevu aldım
sonra birinin iyi oynayan kuşu varmıs
video buldum milletten gittim taaaa nerelere kaç km.oynayan kuşu çektim.
videosunu
akşamındada gittim mezatta yine ankaranın sayılı kuşcularından ustalardan bilgiler aldım.mezatın videosunu fotolarını çektim.
dahasayamadığım bir sürü şey....
bunları iş yerimden izin alıp yaptım bide.
akşam 11 i geçiyodu ewe geldiğimde ve bu yuzden eşim ile de tartıştım.
yani yöneticilik sadece konu kilitlemek ve geri dönüşüme taşımakla olmuyor ssevgili abilerim.
bakın dost acı söyler.
ama çok çalışmamız lazım.
ki doğal olarak ben bütün ankaralı kuşcuları toplamıs oldum siteye ve tüm ülkede oyun kuşu besleyen ankara kuşu bakanları.
noldu üye sayısı arttı
üye sayısının artmasının bize tek faydası olur.bilinçlendireceğimiz,doğru yolu göstereceğimiz kuşcu sayısı artar.yoksa bize uyeler para vermiyor.
serdar abimizin dediği mevzu.
serdar abi şu anda oyle alalade bir iş,organizasyon yapacak seviyede bir sitede değiliz.
o yüzden iyi olsun kotu olsun.yarışma yapalım olmaz yapamayız.
herşeyin en ince detayına kadar hesaplanıp sorunsuz bişey yapmamız lazım bize yakışan şekilde.
zaten herkesin şu an gözü üstümüzde siz farkında olmasanızda.butun kuşculuk alemi bizi takip ediyor.
bazıları gıpta ile,takdir ediyor, bazılarıda kuyumuzu kazmaya çalışıyor.
benim tek istediğim. bu yola baş koyduysak hep beraber.dönmek yok
burda birbirimize kızmak ,kırılmak yok.
ben burada yeni ewlendiğim halde bu kuşlar yani site yuzunden eşimle kavga ediyosam herkes iş yapıcak,çalışacak bişeyler üretecek.

dostluk arkadaşlık ilişkilerinizi biraz daha arttıralım bencede
mesela bakın biz şimdi hüseyinle kafaları çekmeye gidiyoz gezmeye deniz kenarına. :D
:)

ama örnek veriyim aynı şehirde gökhan ve serdar abi tanışmamıslar bile. :d

Selamlar Hüseyin Bey,

Olan olmuş, bitmiş artık. Bu bayram gününde ağızımızın tadını bozmadan ileride neler yapabiliriz bunları masaya yatırmamız gerekmektedir. Bayram süresince sitede eksik olan şeyler ne, bu eksikleri nasıl tamamlarız, şunu yapsak nasıl olur, diyerek düşündüğünüz içinizde saklı tutuğunuz "aman yok ya olmaz bana gülerler, çok gereksiz bulurlar demeden" tüm projelerinizi lütfen yönetim katının görebildiği konu başlıklarında bizlerle paylaşın. Bunlar üzerinde yogunlaşmamız ve kafa yormamız gerekmektedir. Ben ilk adımı atayım.!

Bence ;
Forum paylaşma, tartışma, kaynaşma, neden, niçinlerin sorgulandığı, sonuçlarının araştırıldı bir alan bunu şu anda biz yapıyoruz sitemizde. Güvercin Dünyasında üzerinde yıllara dayalı bilgi alışverişi yapılarak kesin tanıları konmuş ve kesinlikle değişmeyecek konuları forum ortamında "ziyaretci artışı sağlamak esasına dayalı" Meydan larousse veya Güvercin Kütüphanesi gibi bir başlık atında ve alt başlıklarla güzel bir veri tabanı yaparak üye ve ziyaretcilerimizin hizmetine sunmamızın güzel olacağı düşüncesindeyim. Ayrıca hala kesinlik kazanmış literatürde yerini almış konu ve konuları üyelerin konu başlıklarında açması ve üzerinde bir sürü yorumlar yapılarak anlamsızlaştırılacak seviyelere kadar varan yazışma kirliğini de ortadan kaldırmış olabiliriz. Bu bir ilk olacaktır.

Ne dersiniz?

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

selam..arkadaşlar nedir bu öfke anlamış değilim..bu sinir neden ..bakın zaten hayatta yeterince sitres yaşıyoruz birde burada bunu yaşamayalım..şimdi doğruyu söylemek çok güzel bişey ama her kes başlarsa ben debunun doğru olduğunu düşünüyorum diye söylemeye olmaz o zaman doğruyu söylemekle patavatsızlık karışır..
bakın hüseyin bey ve ömer bey bir çok bildiğimiz yada bilmediğimiz emekleriniz var bunları gözardı etmek yanlış olur..ama kendi adıma söylemiş olayım ki bok yedi başı değiliz burada ..hüseyin bey daha önce bana demiştin iz kalmış abi diye ..tamam dün gecede bir tane kaçırdım düzeltmek istedim olmadı..ama beni bağlayan yada bağlamayan kilitli ne kadar konu varsa taşıdım en azından..ömer bey ile yiyin birbirinizi bizene ister için isterse kavga edin ama buraya çıkıpta lisanı-münasip le bizlere hani abi kardeştik ya! bunları böyle yapalım diye söyleyin yada nebileyim olması gereken prensibini belirleyip yol gösterin..
bakın beyler site yönetimin de bulun ma sebebim öncelikle kuşlar hakkın da olduğu kadarı ile bilgimi sizlere ve üyelere aktarmak,sırası ile sizlere abilik yapmak yol göstermek,çevremizde olan yada planlayıp gerçekleştirdiğimiz etkinlikleri sitede yayınlamak,çekebildiğimiz kadar üye olabilecek nitelikte ki adayları siteye çekmek..
bakın örnek vereyim bir pınarhisar festivali ni ziyaret eden sayısı 11500 olarak belirli ufak hesap yapalım bunun kaç tanesi sitemize sadece bu konuyu okumak için üye oldu?bu sitenin varlığını sadece bu konuyu görmek için üye olarak hala si,tede faliyet gösteren üyeler var..yani ufakta olsa yaptıklarımız var diye düşünüyorum..
hata olacak tabii hatasız iş olmaz..ama şunu bilmenizi isterim ki dün bu konu açıldığın da ben yönetimden bir arkadaşımızın yasakladığı birisini yine yönetimde olan bir arkadaşımız açtı olarak anladım üzüldüm hatta kızdım..yazılan larda bu yönde idi,ben de bu yönde yazdım..bunun nasıl olması gerektiğine değindim..ama bunu yapanın aydoğmuş olduğunu duyunca silkindim ve o yapmaz dedim..sizlere sordum dayanamadım aradım kendisini..öğrendim sizlere ilettim ..
gençler dikkat edin bakın ne güzel yazmışsınız gözler üzerimizde diye..
ben şunu da aktarayım belki işim gereği ama kimse darılmasın herkese şüphe ile yaklaşırım ,her hamlede herşeyi ararım,ben siteyi kabullendim sahiplendim laf gelirse alınırım ,kızarım ,üzerim,ama burada yazmaktan imtina eden fakat ateşe odun atan olduğunu hissettiğim bir arkadaşım olursada inanın bana onuda rezil ederim..ben yaparsam aynısının bana yapılmasını isterim..
bence karşılıklı alınacağımız söylemlerde bulunmadan derhal toplantı düzenlensin ne olacak ne konuşulacak başta admin ler ve diğer yönetim kadrosu notlar hazırlasın toplantıda bunları açalım konuşalım..karar alınsın ve derhal uygulama başlasın..arkadaşlar ben burada sizlerle olmaktan mutluyum ama bakın artık ben dahil her arkadaşım dikkat etsin ..familya halinde hareket edeceksek birimizin yapmadığı diğerine yük olarak kalmayacak şekilde önlemler alınmalı..düstur bu olmalı..

basoglanh' Alıntı:
Selamlar sevigili abilerim arkadaşlarım.
Ben burada her yöneticiyi yöneticler huzurunda eleştirmek zorundayım. Hüseyin AYDOĞMUŞ abi bunu sana neden msnden söyleyelim ki? Sonuça bu söylenen bir hata, bilerek yapılmadığını biliyorum. Ve burada bu hatayı dile getirmeliyimki bu hataya diğer yönetici arkadaşlar ve ben düşmeyelim ileride. Hüseyin abi madem konu açıldı şöyle söyleleyim. Benim sana karşı kırıldığım konu çok çok fazla. Şimdi söyleyeceklerim buradan dışarıya çıkmazsa sevinirim. Ve çıkmayacağınada eminim. Hüseyin abi; Ömerle ben ne kadar kavga etsemde sizlerin yanında en ufak bir olayda dahi birbirimizin destekçisiyizdir. Sakın olaki bunu yanlış anlamayın. Ömerle yediğim içtiğim ayrı gitmez. Ömer dün muğlaya geldi beni aradı gittim yanına oturduk bir cafede bu olayları konuştuk. Birbirimize dedikki şu şöyle bu böyle yapıyor. Şu şunu neden böyle yapmıyor veya yapıyor gibisinden konuştuk. Buda gayet doğal birşey sanıyorum. Hüseyin abi ömer belki söyleyemedi sana ama ben söyleyeyim. Sen ömere msnden sizin amacınız ortaya çıktı; tek amacınız Türkiye'nin en çok ziyaret edilen güvercin sitesi olmak demişsin. Ben hemen belirteyim ki biz türkiyenin değil Dünyanın en çok ziyaret edilen türkçe güvercin sitesiyiz. Günlük 7000 ile 8000 arasında tekil ziyaretçiye ev sahipliği yapıyoruz. Ve yine sen demişsinki sizin site sadece taklacıya yönelik olmaya başladı. Taklacı bölümün mesajları çoğaldı bilmem ne. Taklacı besleyen üyeleri kabul etmeyin, silin veya uzaklaştırın demişsin. Varmı böyle birşey soruyorum tüm arkadaşlara???? !! Ben harbiden şaşırdım buna ya.. Ben bu sitede 2000 e yakın üye sildim. Hepsinin kanıtı ortada. Bu sitede 3000 e yakın mesaj sildim hepsinin kanıtı ortada. Ben bunları yaparken halen daha en çok ziyaret edilen güvercin sitesi yapabilmişsek, bırakalım siteyi kapatmayıda nasıl daha kaliteli üye çekelim diye düşünelim. Hüseyin abi taklacı ağırlıklı oldu sizin site demişsin. Ben girme kardeşim taklacı besleyen istemiyoruz bizmi diyeyim. Peki soruyorum abi sana sen oynarcısın, çakalcısın kısacası makarcı ırklar besliyorzun. Bu forumda taklacıyla ilgili dünya konu, resim, video var ve bunlarıda o bölüme takılanlar yaptı. Neden peki taklacıyı kapatmak yerine oynar bölümünde birşeyler yapmaya çalışmıyorsun. Ben bunları duyduktan sonra düşündümde arkamızdan değil içimizden birileri kuyu kazmaya çalışıyor. Sana dargınım darılma sebebim ise bu. Abi taklacı bölümünü geçelim, ben dolapçıya ağırlık verdim dolapılar bölümü kat kat artmaya başladı. Serdar abi, aykut bey, düşhekimi, tolgahan, rüzgar bunlar ise kelebeğe önem verdi kelebek bölümü artmaya başladı. Peki abi her yetkin var dahasınıda istersen açayım yap madem makaracılar bölümünde istediğini. Sen bana ne zaman şunu yapalım dedinde msnden veya gerekse buradan ben yapmayalım abi veya yapma, asla olmaz dedim abi. Forum senin abi istediğin gibi davran dedim. Ben kısacası bu olaya darıldım.
Mademki bir hata oldu bu hata burada, yani sadece yöneticilerin gördüğü bir yerde tartışılması lağzım. Ben ve sizler bu sitede konu kilitleyip geri dönüşüme taşıyorsanız, ve konsunu kilitleyip taşıdığınız üye size özelden benim konumu neden sildin veya neden taşıdın veya neden beni uzaklaştırdın diyorsa bunu kendiniz yapamıyorsanız bana söyleyin ben o üyeye ve mesajlarının tamamına müdahalede bulunayım. Sizin burada yaptığınız şeylere sadece yönetim karışır, üyeler değil, kurallar var ve bu kurallara uyulur. uymayan üyede geldiği gibi gider veya biz gerekeni yaparız.

Şimdi Serdar abi hep msn konuşması hep msn konuşması gibi olacak ama açacağım konuların hepsini burada. Serdar abi demişsin ki Ali beyin hazırladığı projeleri yapmadık. peki nasıl yapalım ki abi. Ali abi nerdeymiş o ara. Geldi bana birgün msnden benim yetkilerimi alırmısın elimden dedi. Ben yönetici olmuycam benim yararımdan fazla zararım dokunur dedi. Bende yetkilerini aldım elinden kendisi istediği için. Sebeb sordum ama söylemedi. Durum böyle olunca proje falanda olmuyor.Hata olur ama yöneticilerde değil, yani yönetim araçlarını kullanan yöneticilerde değil, o hata yüzünden 4 saat uğraştım arka planda. Şimdiye kadar banlanan üyelerin hepsinin banlanma gerekçelerini düzelttim, Hepsiyle sanki yeni banlanmışlar gibi sıfırdan uğraştım. Abi bazı şeyler vardır bilinmiyorsa sorulması lağzımdır. Buda msnden değil buradan sorulmalı buradan konuşulmalıdır. Msnde konuşulan uçar gider. Ama burası asla uçmaz asla kapanmaz aslada kimseye taviz verilmez. Bu sitede kurallara uymayan üyelerden birisi babam olsa affım yok. Ben hergün gecemi gündüz ediyor, bayramımı normal gün ediyorsam, afedersiniz bu sorunlardan dolayı kız arkadaşımla bile kavga edip konuşmuyorsam bunuda yaparım... ,
Hiç kimse kırılmasın gücenmesin. Nasıl birbirimizle konuştuklarımızda gülüyor, eğleniyorsak bunlardada gerektiği yerde ağlayacağız, kızacağız, kırılacağız.
Kalın Sağlıcakla.

Tüm yönetim kurulunun öncelikle bayramı mübarek olsun merhabalar.

Hayretler içinde yazını okuduğumu söylememek elimde değil başoğlan kardeşim hemde hayretler içindeyim!Kırgın kesinlikle değilim ama çok çok üzüldüm bunu bil ve gerçekten beni bu gün hiç ama hiç tanıyamadığını fark ettim ve bu yüzden beni tanıyamadığın için sana kızmadım üzüldüm kendime üzüldüm nasıl olurda ben böyle değerli bir kardeşime kendimi tanıtamadım dedim buna emin ol üzüldüm ama kendime üzüldüm senin bana bakış açın beni adeta yıktı!!!

Ben Ömerle msn de aynen yazdıklarını konuşmuş bir yöneticiyim bu fikir ve düşünceleri nasıl oluyor da benim art benim art niyetle İÇİNİZDE SİTEMİZİ YIKMAYA ÇALIŞAN BİRİYMİŞİM GİBİ LANSE EDİYORSUN?bu sana yakışıyor mu veya kendine bunu yakıştırıyormusun?hakikatten yazık!senden hiç ama hiç beklemediğim bir davranış bana sergilemenin altında inanki yine malum sitenin yavşak elemanları olduğunu sezinliyorum!!!!bu kadar şüphece başka hiç kimse bana yaklaşmadı bu güne kadar inan ki yıkıldım.

Benim Ömerle msn de konuşmamızın fikir sunamamın Önce sana Ömer bu konunun neden ve nasıl açıldığını izah etmesini istemeni istiyorum bu konu nasıl açılmış maddeliyorum aşağıda.

Sitemizin gidişatı.

1.kuscular.org sitemiz gidgide çoluk çocuk yuvasına dönüşmektedir bunun başlıca debebi ise taklacı ırkıdır.
2.taklacı ırkı besleyene asle gitsinler veya bunları siteye almayalım demedim sadece bu taklacı üyelerinin üyelikleri kabul edilirken belli zaman dilimlerinde geç üyelik aktivasyonuna dahil olsunlar dedim bunuda şunun için söyledim sitede rn çok üye taklacı?yanılıyorsam söyleyin bu ırk besleyen üyelere bir denge kurmak açısından benimkisi sadece bir fikirdi NE YAPABİLİRZ FİKRİYDİ bunu nasıl oluyorda benim tarafıma içimizde bizi yıkmak isteyen biri var olarak aktarıyorsun kırıldım diyorsun Ömer bu konuşmayı nasıl ve ne şekilde ve hangi üslub kullanarak başoğlana anlattın bu da çok önemli çünkü ömer de bu sitenin bir yöneticisi o benim düşüncelerimde hiç bir sakınca görmezken evet abi olabilir veya değerlendiririz derken başoğlan kardeşim nasıl oluyorda beni içindeki bir düşman ilan ediyorsun hakikatten yazık.
3.Ben agresif yeri geldiğin de saldırgan ortama göre kavgacı bir kişiliğim ''ama dürüst olduğumu ve kimseyi arkasından vurmayacağımı''nasıl oluryorda bana yakıştırmışın pessss doğrusu.resmen yıkıldım bana küfür etseydin inan bu kadar gücenmezdim üzülmezdim başoğlan.Ama içindeki sitemizi çökeltecek olan şey benim fikirlerim ve yöneticiliğim ve ömere verdiğim fikirler olmuş bir anda hakikatten hayret yaaa.

4.Taklacı ırkı,kelebek ırkı,baska,bango,vsvs gibi ırklar sitemizde çok güzel biçimde konuşuluyor ama benim beslediğim ırklar söz konusu yapıldığında ben hiç bir şey yapmıyormuşum izlenimi nasıl oluyorda sizde çıkıyor siz hiç benim açtığım konulara bakmıyormusunuz insanlara oynar ırkını ama kendi ama başka yetiştiricilerin kuşlarını göstererek öğrettiyorum bilgimce!!!Malüm şerefsiz yatağı bir sitenin bilmem kiminle röpörtaj yapmasının taaaa .....yım ben onarın yapacağı röpörtajları 5 yıl önce yaptım o benim kurduğum son oalrak beraber kurduğumuz benim steimde ki alabdem ırkıyla ilgili röpörtajdan sonra türemiş bir konudur ve tabiki seninde geçmişte yapmış oludğun çalışmalar sonucunda özentiyle yapmış oldukları şeylerdir BUNLARDAN BİZE NE KARDEŞİM NE BOK YERLERSE YESİNLER.oNLARIN 10 YILDA YAPACAĞI RÖPÖRTAJI BEN TELEFON AÇARAKTA YAPARIM DERİMKİ TANIDIĞIM ÖNDE GELEN OYNAR USTALARINA ABİ DERİM HANİ SENLE Bİ KONUŞMA YAPMIŞTIK DERİM ONU RÖPORTAJ YAPACAĞIM ORG SİTESİNDE DERİM İZİN ALIRIM VE İNEGÖLEDEN BURSADAN BİR TON ADAMLA KONUŞMAMIZI RÖPORTAJA DÖNDÜRÜRÜM HEMDE RESİMLİ OLARAK YAPARIM FAKAT OYNAR KONUSUNDA BUNA GEREK YOKTUR OYNAR KONUSUNDA BİRİNE BİR ŞEY ANLATTIĞIN ZAMAN KİŞİYİ KÖTÜ EDEN BİR IRK BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL BEN BIKTIM USANDIM bursada ki yetiştirici başka bir şey söylüyor inegöldeki baka istanbuldaki başka edirnedeki başka o bu şu başka nunun röpostajı sadece kişilere rant kaandırmak amcıyla yapılmak istenmektedir malum sitede malum sitede Hasan ustaya dayanan 8/1 sinyalli denen oynarlardan olması yüzünden Hasan usta denen adamla röportaj yapsalar ne olur allah aşkına Koskocaman tgyb de çaylak oynarcı var Sedar abi tgyb girenler bilirler o adam dahi Hasan ustayı tınlamaz!!!yani karşı çıkar ben onlar Hasan ustaya giderken ben Serdar abiye gideirm ama onlar Serdar abiye Dünyanın oynar oteritesine gidemezler çünkü o şahıs Hasan usta oynarlından beslemez ben gibi!!yani başoğlan akrdeşim sen azcık bana güvensymişin ben bizim steimide bunların hepsini ypardım keşke bana deseydin abi şerefsizlerin sitesinde bu nyapılyo biz daha iyisini yapalım deseydin ağızlarına sıçardım.cebimde hazır 3 röportaj var ben önce karşı tarafın saldırmasını beklerim benim cebimdeki röpörtajlar onaların korkulu rüyası ama ben mermimi düşmanımı görmeden namluya vermem!ARTIK HİÇTE NAMLUYA MERMİ SÜRMEM.ben org sitemizde bana güvenildiğini sanıyorudum adeta yıktın beni başoğlan kardeşim geri dönüşüm olmayacak emin ol.

5.Ben sitemizin elit insanlarla dolmasını isterim çoluk çocuk tabiki olacak ama adam gibi de konu konuşulacak benim açtığım konular veya bilinçli yetiştiricilerin açtığı kaç konu sitemizde tartışılıyor??????Hiç kadar az.bunların sebebi taklacı ırkı severlerdr elbetteki bunlara ben gitsinler veya bunlar siteye gimesin demedim Ömer izah etmiştir ama nasıl etmiş ben içinizdeki düşman oldum hala şaşıyorum.Benim bunu dile getirmem şunun içindir BAKINIZ SİTEMİZDE NORMAL GÜNLLÜK YAŞAMIMDA DA ÜYE OLAN İNSANLAR VAR AYNEN ŞUNU SYÖLÜYORLAR DİİYORUM Kİ NEDEN KATILMIYORSUNUZ YAVV DİYORLAR ORASI ÇOLUK ÇOCUK DOLU!!!DİYORLAR ÇOLUK ÇOCUK OLANLARIN ÇOĞUDA TAKLACILAR MERAKLILARA ARKADAŞLAR TABİKİ BUNLARI DIŞLAYIN DA DENMEZ DIŞLAYALIMDA DEMİYORUM BÖLE BİŞİ YOK öMER BUNU NASIL ANLATTIN HAYRETLER İÇİNDEYİM .

sON OLARAK İÇİNİZDE Kİ DÜŞMAN OLARAK İLAN EİLDİĞİM İÇİN ÖZELİKLEDE HER ŞEYİ İLE KARDEŞ BİLDİĞİM BİRİ TARAFINDAN BUNU DUYMAK BENİ YIKMIŞ YARALAMIŞTIR BU YARANIN KAPANMAYACIĞINI ÖZELLİKLE BAŞOĞLAN KAERDEŞİMİN BİLMESİNİ İSTERİM HAKKINIZI HELAL EDİN VE BENİM GENEL YETKİLERİMİ ACİLEN ELİMDEN ALIN BEN ORG SİTEMİZDE SADECE ÜYE OLARAK KATILIM SAĞLAMAK İSTİYORUM.YÖNETİCİLİĞİ ÇOK ÜZGÜNÜMKÜ BAŞARAMADIM ÖZÜR DİLERİM BİRDE DÜŞMAN İLAN EDİLDİM YAZIK HARBİDEN YAZIK.

sON BİR ŞEY BEN DÜN GECE MESAJ YAZDIĞIM BU KONU BAŞLIĞINI TÜM ÜYELERİN GÖRDÜĞÜNÜ SANDIM OYNASAKİ SADECE YÖNETİM GÖRÜYORMUŞ BU SABAH ÖMERDEN ÖĞRENDİM ÖZÜR DİLERİM.

BAŞOĞLAN KARDEŞİM SENİN BENDEN ŞÜPHE DUYMANI LÜTFEN ÖZELDEN GÖRÜŞELİM ÜYELİK VE YÖNETİCİLİK İSTEKLERİMİ YERİNE GETİRİRSEN SEVİNİRİM HERKES HAKKINI HELAL ETSİN İYİ BAYRAMLAR.YETKİSİZ ÜYE OLARAK ORG SİTEMİZE YARARLI OLMAYA ÇALIŞACAĞIMDAN ŞÜPHENİZ DE VARSA SİTEDEN UZAKLAŞTIRILMAMI ÜYELİĞİMİN HEMEN PASİF HALE GELMESİNİ UYGUNSA KENDİ ARANIZDA KONUŞARAK KARAR VERİNİZ.

ORG SİTEMİZ AMCI EN ÇOK ÜYEYE ULAŞMAK OLDUĞUNU SÖYLEDİM BUNUDA BAŞARMIŞTIR BUNUN NETİCESİNDE DE ALINACAK ÖNLEMLERİ FİKİR OALRAK SUNDUĞUM ÖMER KARDEŞİM BAŞOĞLAN LA PAYLAŞMASI GAYET DOLADIR BEN BUNU DİREK BAĞOĞLAN KARDEŞİMEDE ANLATIRDIM ÇÜNKÜ İÇİNDE KÖTÜLÜK YOK!

ÖYLE SANIYORUM Kİ BAZI SİTELERDE SAHTE İSİMLE ÜYELİĞİM VE BİZİM SİTEİMİZDE Kİ AYNI İSİMLE ALDIĞIM ÜYELİK İSMİ BUNU ÖZELDEN AÇIKLAYCAĞIM BAŞOĞLAN KARDEŞİM BENİ SİTEMİZ İÇİNDE SENİN İÇİN BENİ 'DÜÇMAN KILMIŞ'SEN BİLİRMİSİN Kİ BEN O İPNELER İÇİN O İZMİ ALDIĞIMI YAZIK SEN AZCIK BANA SORSANA BE KARDEŞİM AH AH AH.oLAY BİTMİŞTİR.bU YUKARIDA Kİ YAZIMA EKTİR.

nORMAL ÜYELİĞİME DÖNMEK SON İSTEĞİMDİR.uYGUN DEĞİLSEM DE ÜYELİĞİMİ SİLEBİLİRSİNİZ HOŞÇAKALIN.

selam değerli dostum aydoğmuş..arkadaşım öfke ile kalkan zararla oturur..bunu unutma..bu konu açılırken hüseyinin düştüğü hataya bizde düştük ben de kasıtlı yapıldı zannettim..ama konu aydınlandı.. sen hüseyinin yazdıklarına kırıldın belli ama bak yanlışlığı düzelten şeyler yazmışsın nedenlerini ve niyeti açıkça belli etmişsin..şimdi hüseyini bekliyorukm ben..bakın sanırım tahammülsüz olduk artık herkes birbirini kırmaya başladı..arkadaşlar gitme zamanı değil savaşma zamanıdır..gözler üzerimizde dediğiniz bu laf bana çok şey anlattıyor..abisi ben senin köprüyü geçerken bizi yarı yolda bırakacağına inanmıyorum..düşünsene olacak dedikoduları..hüseyin değerli kardeşim yapacağımız çok şey var..beni yanlız bırakma inan çok işimiz var..

Sevgili Huseyin AYDOĞMUŞ arkadaşım Gercekten cok Sevildigini Bilmeni Istiyorumm..

BAŞKA BIRŞEYDE Y A Z M A Y A C A Ğ I M !!

Sen Anla Kardeşim..

tearfulchild' Alıntı:
Sevgili Huseyin AYDOĞMUŞ arkadaşım Gercekten cok Sevildigini Bilmeni Istiyorumm..

BAŞKA BIRŞEYDE Y A Z M A Y A C A Ğ I M !!

Sen Anla Kardeşim..

Beni gerçekten sevdiğini biliyorum Serdar ''Gerçekten''.

Bende seni gerçekten seviyorum ''Gerçekten''.

ee kardeşim neden ayrılıyorum diyorsun..bak şunu bil gidişinden nemalanacak insanlar var..bizleri üzüp onlarımı sevindireceksin..

ali hakan' Alıntı:
ee kardeşim neden ayrılıyorum diyorsun..bak şunu bil gidişinden nemalanacak insanlar var..bizleri üzüp onlarımı sevindireceksin..

Ben seni içimiz deki düşman ilan edeyim sen yönetici oalrak bu sitede hizmet et abi.Benim üye olarak bile şuan burda durumamam lazım da işte serdar kardeşim gibi beni sevenler için en azından bu insanları üzmeyim üye olarak dururum.Bu en doğrusu bunuda istemeyen varsa üyeliğimin de fes edilmesi çok yerinde olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri