Selamlar sevigili abilerim arkadaşlarım.
Ben burada her yöneticiyi yöneticler huzurunda eleştirmek zorundayım. Hüseyin AYDOĞMUŞ abi bunu sana neden msnden söyleyelim ki? Sonuça bu söylenen bir hata, bilerek yapılmadığını biliyorum. Ve burada bu hatayı dile getirmeliyimki bu hataya diğer yönetici arkadaşlar ve ben düşmeyelim ileride. Hüseyin abi madem konu açıldı şöyle söyleleyim. Benim sana karşı kırıldığım konu çok çok fazla. Şimdi söyleyeceklerim buradan dışarıya çıkmazsa sevinirim. Ve çıkmayacağınada eminim. Hüseyin abi; Ömerle ben ne kadar kavga etsemde sizlerin yanında en ufak bir olayda dahi birbirimizin destekçisiyizdir. Sakın olaki bunu yanlış anlamayın. Ömerle yediğim içtiğim ayrı gitmez. Ömer dün muğlaya geldi beni aradı gittim yanına oturduk bir cafede bu olayları konuştuk. Birbirimize dedikki şu şöyle bu böyle yapıyor. Şu şunu neden böyle yapmıyor veya yapıyor gibisinden konuştuk. Buda gayet doğal birşey sanıyorum. Hüseyin abi ömer belki söyleyemedi sana ama ben söyleyeyim. Sen ömere msnden sizin amacınız ortaya çıktı; tek amacınız Türkiye'nin en çok ziyaret edilen güvercin sitesi olmak demişsin. Ben hemen belirteyim ki biz türkiyenin değil Dünyanın en çok ziyaret edilen türkçe güvercin sitesiyiz. Günlük 7000 ile 8000 arasında tekil ziyaretçiye ev sahipliği yapıyoruz. Ve yine sen demişsinki sizin site sadece taklacıya yönelik olmaya başladı. Taklacı bölümün mesajları çoğaldı bilmem ne. Taklacı besleyen üyeleri kabul etmeyin, silin veya uzaklaştırın demişsin. Varmı böyle birşey soruyorum tüm arkadaşlara???? !! Ben harbiden şaşırdım buna ya.. Ben bu sitede 2000 e yakın üye sildim. Hepsinin kanıtı ortada. Bu sitede 3000 e yakın mesaj sildim hepsinin kanıtı ortada. Ben bunları yaparken halen daha en çok ziyaret edilen güvercin sitesi yapabilmişsek, bırakalım siteyi kapatmayıda nasıl daha kaliteli üye çekelim diye düşünelim. Hüseyin abi taklacı ağırlıklı oldu sizin site demişsin. Ben girme kardeşim taklacı besleyen istemiyoruz bizmi diyeyim. Peki soruyorum abi sana sen oynarcısın, çakalcısın kısacası makarcı ırklar besliyorzun. Bu forumda taklacıyla ilgili dünya konu, resim, video var ve bunlarıda o bölüme takılanlar yaptı. Neden peki taklacıyı kapatmak yerine oynar bölümünde birşeyler yapmaya çalışmıyorsun. Ben bunları duyduktan sonra düşündümde arkamızdan değil içimizden birileri kuyu kazmaya çalışıyor. Sana dargınım darılma sebebim ise bu. Abi taklacı bölümünü geçelim, ben dolapçıya ağırlık verdim dolapılar bölümü kat kat artmaya başladı. Serdar abi, aykut bey, düşhekimi, tolgahan, rüzgar bunlar ise kelebeğe önem verdi kelebek bölümü artmaya başladı. Peki abi her yetkin var dahasınıda istersen açayım yap madem makaracılar bölümünde istediğini. Sen bana ne zaman şunu yapalım dedinde msnden veya gerekse buradan ben yapmayalım abi veya yapma, asla olmaz dedim abi. Forum senin abi istediğin gibi davran dedim. Ben kısacası bu olaya darıldım.
Mademki bir hata oldu bu hata burada, yani sadece yöneticilerin gördüğü bir yerde tartışılması lağzım. Ben ve sizler bu sitede konu kilitleyip geri dönüşüme taşıyorsanız, ve konsunu kilitleyip taşıdığınız üye size özelden benim konumu neden sildin veya neden taşıdın veya neden beni uzaklaştırdın diyorsa bunu kendiniz yapamıyorsanız bana söyleyin ben o üyeye ve mesajlarının tamamına müdahalede bulunayım. Sizin burada yaptığınız şeylere sadece yönetim karışır, üyeler değil, kurallar var ve bu kurallara uyulur. uymayan üyede geldiği gibi gider veya biz gerekeni yaparız.
Şimdi Serdar abi hep msn konuşması hep msn konuşması gibi olacak ama açacağım konuların hepsini burada. Serdar abi demişsin ki Ali beyin hazırladığı projeleri yapmadık. peki nasıl yapalım ki abi. Ali abi nerdeymiş o ara. Geldi bana birgün msnden benim yetkilerimi alırmısın elimden dedi. Ben yönetici olmuycam benim yararımdan fazla zararım dokunur dedi. Bende yetkilerini aldım elinden kendisi istediği için. Sebeb sordum ama söylemedi. Durum böyle olunca proje falanda olmuyor.Hata olur ama yöneticilerde değil, yani yönetim araçlarını kullanan yöneticilerde değil, o hata yüzünden 4 saat uğraştım arka planda. Şimdiye kadar banlanan üyelerin hepsinin banlanma gerekçelerini düzelttim, Hepsiyle sanki yeni banlanmışlar gibi sıfırdan uğraştım. Abi bazı şeyler vardır bilinmiyorsa sorulması lağzımdır. Buda msnden değil buradan sorulmalı buradan konuşulmalıdır. Msnde konuşulan uçar gider. Ama burası asla uçmaz asla kapanmaz aslada kimseye taviz verilmez. Bu sitede kurallara uymayan üyelerden birisi babam olsa affım yok. Ben hergün gecemi gündüz ediyor, bayramımı normal gün ediyorsam, afedersiniz bu sorunlardan dolayı kız arkadaşımla bile kavga edip konuşmuyorsam bunuda yaparım... ,
Hiç kimse kırılmasın gücenmesin. Nasıl birbirimizle konuştuklarımızda gülüyor, eğleniyorsak bunlardada gerektiği yerde ağlayacağız, kızacağız, kırılacağız.
Kalın Sağlıcakla.