Yaşama şansları nedir 3 yavru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagoman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

cagoman

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Selcuk
Meslek
Coiffeur
İlgi Alanı
Kediler
Selam aşağıda üç tane sırp yüksek uçusu yavrusu var. Sırtı kırmızı olanın babasını atmaca aldı. Daha o zaman yumurtadan çıkmasına 4 gün vardı. Annesi ikigün daha yattı bende tam seviniyordum Anne bakacak diye ama üçüncü gün kalkmiş. Yumurta buz gibi olmuş, %100 yavru ölmüştür diye düşündüm, olursa olur diye diğer kuşun altına koydum, diğer kuşun iki yumurtası vardı zaten. Ve çiktı inanamadım, buz gibi olmuş olan yumurtadan yavru çıktı. Aralarında yarım gün fark var. Bugün baktim hepsinin kursakları doluydu. Sizin fikriniz nedir üçüne bakabilirlermi. Dişinin ikinci yavrusu birinciler ölmüştü, erkek ise çok yavru büyüttü. Herkese kolay gelsin

28262124le.jpg

Son düzenleme:
Bir tanesini kaybedersiniz gibi geliyor inş. öyle birşey olmaz :( En kötü ihtimalle zayıf kalacak yavruyu siz kendiniz şırınga veya balonla besleyiniz, sitemizde bu konuyla açılmış başlıklar mevcuttu incelemenizi öneriyorum.

Bir tanesini kaybedersiniz gibi geliyor inş. öyle birşey olmaz :( En kötü ihtimalle zayıf kalacak yavruyu siz kendiniz şırınga veya balonla besleyiniz, sitemizde bu konuyla açılmış başlıklar mevcuttu incelemenizi öneriyorum.
Ozaman kontrol altında tutayım,şırınga ve diğer methotlar için sağolasın.

Kardeşim büyük ihTimalle bişey olmaz bakar benimde bi kaç kez başıma geldi ama yavrular gayet sağlıklı büyüdü

kardesim bakicilarini yavru büyütme karnesi guzel mi peki eger geçmişte iki yavruyu sıkıntı siz buyuttuler ise bakma ihtimalleri kuvvetli diyorum. arkadaslarin dedigi gibi belli bir seviyeye ulasirlarsa devamini sen de getirebilir sin şimdiden ins muhaffak olursun

Bi Update yapayım dedim. Hersey yolunda gözüküyor.

Canım kardeşim yavrular biraz gelişmiş ortada kalan yavruya posta güvercinlere verdiğimiz yavru hapı colvitten veya başka olabilir gün aşırı bir adet gagayı kırmadan aç ve yuttur birde civcivlerde kullangığımız super yem dediğimiz mısır ununa benzeyen yemi al iyice karıştır boza kıvamına geldiğinde balon veya pompa yardımı ile gagayı kırmadan açıp kursağa boşalt 1-2 saat sonrada arada su takviyesi yap o yavruda kurtulur çünkü yem biraz fazla su ister taş gibi kalmasını önlersin selamlar.

Geri