Yaşlı güvercinler ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uniTS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

uniTS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erhan EMİRAL
Meslek
İşletme son sınıf ögrencisi
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar güvercinlerin yaşlandıkları hangi belirtilerden anlaşılır, bi güvercin aldım arkadaştan kuşun yüzünde taş benzeri bişiler var , hastalık olmadıgını yaşlandıgı için o tür şeylerin yüzünde oldugunu söyledi, güvercinler yaşlanınca gaga kenarları yada yüzlerinde bu tür şeyler çıkarmı ?

YAŞLANDIĞINI GAGA ÜSTÜNDEKİ BURUN DELİKLERİNİN ÜSTENDE BİR BEYAZ ŞEY VAR O GRİ OLUNCA YADA GAGA ÜSTÜ SİYAH OLUNCA VEDE ÇOK KALIPLI DURUŞUNDA ANLARIZ .. YADA BEN ÖYLE BİLİYORUM . ÇÜNKÜ BENDE 7 YAŞINDA KUŞ VAR SÖYLEDİKLERİMİN HEPSİ VAR (:

Göz çevresiini yaşlandıkça et kaplar seninkide böyleyse normaldir.bende 10 yaşında 1 çift var gözlerinin etrafı baya et kapladı normal bişey.

Arkadaki erkegin gözünün kenarında et gibi bişi var bu hastalıkmıdır yoksa yaşlandıgı içinmi ? Sol tarafında hem agzının kenarında hem göz kenarında var orayı çekemedim... Et parçası gibi bişiy görünce belki daha iyi anlarsınız...

bu resimlerde yüzünün sol tarafı agız ve göz kenarında et parçası var , aldıgım kişi yaşlı oldugu için et parçaları oldugunu söyledi...

Mrb abi.Ağız kenarındaki et neden var.Hemen söyliyim:) Kuş daha önceden yavru baktığı için göz etrafıda yaşlılıktan dolayı.Unutma ağız kenarlarından et parcası olan kuşlar daha önceden yavru beslediği anlamına gelir.

yani bu kuş hasta deil mi ? Yaşlı oldugu için güzel yavru bakar demekki :)

Senden önceki sahibi büyük olasılık bunların yavrusunu almıs sende yavrusunu al uçur ..Bunları uçurma damızlık olarak kullan.

Alalı 5-6 gün oldu aldıgım gün çiftleşmeye başladı dişiyle, 1-2 güne yumurtlar dişi , bende yavru alıp geri verecem , iyi yavru bakar tahminimce ...

zaten hasta kuş kendini saniyesinde belli ediyor bunlarda birşey yok gibi hareketleri durgun neşesiz yem yeme isteksizliği vs. yok ise sorun yoktur.

Yok yok öle durgun deiller , tam tersine dişide erkekte hareketli inş bu hareketlilikleri yavru beslemedede devam eder...

uniTS' Alıntı:
Yok yok öle durgun deiller , tam tersine dişide erkekte hareketli inş bu hareketlilikleri yavru beslemedede devam eder...

ederler sen onlara iyi bak onlarda emin ol yavrularına iyi bakacaklardır zaten kuşlarda anladığım kadarıyla bu konuda gayet yaşları itibariyle başarılılar.

Geri