yaslı kusumdan nasıl yavru alabılırım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan antısılance
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre küçük
Meslek
doğalgaz tesisat
İlgi Alanı
Kediler
selam arkadaslar benim sorunum yaslı bır arap erkegım var yaslılıgından olsda gerek hep suskun hıc ötmüyor bende onu yeni aldıgım arap dişimle eş yapmak istiyorum ama erkeğin hiç eş olmaya niyeti yok erkek 7 yaşında onu dişisine karşi nasıl aktif hale getırebilirim 10 yasında 12 yasında kuslardan yavru alıyorlar ben 7 yasındakı kusu es bıle yapamıyorum zaten ötmüyo erkeğin oyunu cok iyiydi zamanında 6_7 taklalı seferi olan bir kuştu yavruluktan beri bende yorumlarınızı beklıyorum tum kuscu abılerıme ve arkadaslarıma selam

erkek dolaptayken dişiyi gösterince ötmüyomu ? sen erkeğin dolabına kiremit gibi bişe koy dişiyi üstüne at kapat dolabı çit olur elinde sonunda

çedene verebilirsin kızması için zahirecilerda satılıyor bir de eczanelerde balya diye bir balık yağı var fiyatı 4.00 lira oda kızdırır kuşu denemeni tavsiye ederim.

krmpl' Alıntı:
çedene verebilirsin kızması için zahirecilerda satılıyor bir de eczanelerde balya diye bir balık yağı var fiyatı 4.00 lira oda kızdırır kuşu denemeni tavsiye ederim.
bedir abi tavsiyen için sağol ikisinide deniycem saygılar

Kuş yorgun olabilir mevsim kış , artık sağlıklı kuşlar dahi bu aylarda kısmen monotonlaşır, kümesiniz serin ise kuşlarınız daha çok dinlenmeyi tercih edebilirler ..
Bahara doğru havalar ılımanlaştığında tekrar kızışmaya başlarlar .
7 yaş erkek kuş için çok yaşlı sayılmaz , sadece dediğim gibi yorun olabilir , tüyde olabilir , kış olması sebebi ile dinlenmeyi tercih edebilir ..
Bunların dışında ki bir alternatif te kuşun rahatsız olması , hasta kuşlarda eşe gelmeye bilir ..Önce hastalığını tedavi etmek gereke bilir .
Sağlıklı ise bırakın bir süre dinlensin ..,
Uzunca bir süre yavru büyütmekte kuşları çok yorar .. Benin bir erkeğim bir, birbuçuk yıl kesintisiz yavruya kustu takım yavru büyütüyordu , ama artık kanadı kuyruğu düşmüş sokak serserisi gibi yıkık dökük bir hal almıştı , dişisi de hala yavru yumurta isteğinde olduğundan kuş artık ölecek hale gelmişti ..
Mecburen eşinden ayırdım mübalasız altı ay kuş eş almadı doğru dürüst ötmedi bile ancak yazın tekrar eşe vurdum ..
Kuşların kızıştırılmasında yağlı tohumlardan oluşan yemler faydalı olur kalorili besin ve istirahat en iyisidir .. Ayrıca balık yağı ilede takviye de yapılabilir balıkyağıda iyibir kızıştırıcı dır .. selamlarŞEREF

şeref' Alıntı:
Kuş yorgun olabilir mevsim kış , artık sağlıklı kuşlar dahi bu aylarda kısmen monotonlaşır, kümesiniz serin ise kuşlarınız daha çok dinlenmeyi tercih edebilirler ..
Bahara doğru havalar ılımanlaştığında tekrar kızışmaya başlarlar .
7 yaş erkek kuş için çok yaşlı sayılmaz , sadece dediğim gibi yorun olabilir , tüyde olabilir , kış olması sebebi ile dinlenmeyi tercih edebilir ..
Bunların dışında ki bir alternatif te kuşun rahatsız olması , hasta kuşlarda eşe gelmeye bilir ..Önce hastalığını tedavi etmek gereke bilir .
Sağlıklı ise bırakın bir süre dinlensin ..,
Uzunca bir süre yavru büyütmekte kuşları çok yorar .. Benin bir erkeğim bir, birbuçuk yıl kesintisiz yavruya kustu takım yavru büyütüyordu , ama artık kanadı kuyruğu düşmüş sokak serserisi gibi yıkık dökük bir hal almıştı , dişisi de hala yavru yumurta isteğinde olduğundan kuş artık ölecek hale gelmişti ..
Mecburen eşinden ayırdım mübalasız altı ay kuş eş almadı doğru dürüst ötmedi bile ancak yazın tekrar eşe vurdum ..
Kuşların kızıştırılmasında yağlı tohumlardan oluşan yemler faydalı olur kalorili besin ve istirahat en iyisidir .. Ayrıca balık yağı ilede takviye de yapılabilir balıkyağıda iyibir kızıştırıcı dı ilgin için cok tesekkür ederim seref abibalık yagını bende merak ettım sımdı

Geri