tekinn
Gold Üye
- Ad Soyad
- nurettintekinkus
- Meslek
- esnaf
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tekinn' Alıntı:kuslarım rahmetli kahveci selanın colaklar soyudur..
tekinn' Alıntı:huseyın kardesım bu kusların performansını uzun uzun anlatmak yerıne dırek soyunu anlatmak daha kolay.cunkı bu kuslar kostum vb nedenıyle tanınmıs kuslar degıldır.performansları nedenıyle ısım yapmıs kuslar oldugu ıcın dırek soyu soylemek daha kolay geldı...sen az cok bılırsın bu kusların nasıl uctugunu zaten.ama bu soy daha cok yuvaya sadakatı ,geliciligi nedenıyle ün yapmıstır.
yani bu kuslar oyle sınyal farlı kıcını kaldıramayanlardan degıl :ckmk:
mehmetoguzdiker' Alıntı:Tekin Kuş
Burada kuştan ziyade kuşçuyu konuşmak gerekiyor galiba .Burada olmayan kişilere dolayısıyla kuşlara pislik atıyorsun yakışmıyor.onlarla ilgili düşüncelerini o kuşların altına yazmanız çok daha erdemli olur kimse kimsenin kuşunu beğenmek zorunda değil ama pislik atmakta hele hele ilgili kişilerin olmadığı bir ortamda bunu yapmak ne kadar uygundur ben ifade etmekte zorlanıyorum.İkinci bir konu o malum kişileri eleştiriyorsun kendiniz niye kuşunuzdan ziyade kahveci Seloyu öne çıkarıp kuşlarınızı o ustaya dayamak ihtiyacını hissediyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu .
Sevgili oynar severler bir ata sözüyle bağlamak istiyorum kedi erişemediği ete mundar dermiş Selam ve Saygılarımla.
mehmetoguzdiker' Alıntı:Tekin Kuş
Burada kuştan ziyade kuşçuyu konuşmak gerekiyor galiba .Burada olmayan kişilere dolayısıyla kuşlara pislik atıyorsun yakışmıyor.onlarla ilgili düşüncelerini o kuşların altına yazmanız çok daha erdemli olur kimse kimsenin kuşunu beğenmek zorunda değil ama pislik atmakta hele hele ilgili kişilerin olmadığı bir ortamda bunu yapmak ne kadar uygundur ben ifade etmekte zorlanıyorum.İkinci bir konu o malum kişileri eleştiriyorsun kendiniz niye kuşunuzdan ziyade kahveci Seloyu öne çıkarıp kuşlarınızı o ustaya dayamak ihtiyacını hissediyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu .
Sevgili oynar severler bir ata sözüyle bağlamak istiyorum kedi erişemediği ete mundar dermiş Selam ve Saygılarımla.
kuş' Alıntı:değerli hilal kardeşim nurettin arkadaşın kuşları iyi yada kötü seni yada beni ilgilendirmez ama anlayan kişiler için sela dayının diye bildirmiş bursada arkadaşlar sağ olsunlar önce etiketi öne koydular dakızlık alıyosun altından afedersiniz b.. geliyor yani nedersen de önce kimin kuşu geliyor güzelliği geriye kalıyor nihat senin ustan ise :ckmk: sen trakya yerlisine bak daha çok mutlu olursun sakın bana kızma emi kardeşim ben nihat dışında insanları severim
kuş' Alıntı:teşekkür ederim sevgili kardeşim dediklerim için özür dilerim insanların ne tür güvercin besledikleri benim için fark etmez kuşçular oyeterli insanları kuşlarıyla değil kişilikleriyle değerlendiririm amacım tartışma çıkarmak değil ben eski kuşçuyum 77 den beri kuş bakarım herşeyi gördüm hertürlü insnla tanıştım yaşın genç zamanla beni daha iyi anlıyacagını umarım rencide etiysem tekrar özür dilerim umarım dotluğumuz baki kalır şimdilik hoşça kal :slm:
Gökhan Bey şimdi ilgili kişi kendi kuşuylamı yorum yapıyor yoksa başkalarının kuşlarınımı kötülüyor el insaf yani biz buna yanıt verince başka yorummu yapmış oluyoruz . İlgili burada olamayan konularla ilgili yazınca normal cevap verilince yanlış bumu sizin kuralınız,bumu adalet duygunuz . Bu siteyede belki herkese gönderdiğiniz davet mesajına binaen üye olduk yani şu siteye üye olalım diye olmadık amacımız her herde ve her zaman güvercinseverlere faydalı olabilmek gayesiyle olmuştur,başka amacımızda hiç bir zaman olmamıştır.tekinn' Alıntı:huseyın kardesım bu kusların performansını uzun uzun anlatmak yerıne dırek soyunu anlatmak daha kolay.cunkı bu kuslar kostum vb nedenıyle tanınmıs kuslar degıldır.performansları nedenıyle ısım yapmıs kuslar oldugu ıcın dırek soyu soylemek daha kolay geldı...sen az cok bılırsın bu kusların nasıl uctugunu zaten.ama bu soy daha cok yuvaya sadakatı ,geliciligi nedenıyle ün yapmıstır.
mehmetoguzdiker' Alıntı:Gökhan Bey şimdi ilgili kişi kendi kuşuylamı yorum yapıyor yoksa başkalarının kuşlarınımı kötülüyor el insaf yani biz buna yanıt verince başka yorummu yapmış oluyoruz . İlgili burada olamayan konularla ilgili yazınca normal cevap verilince yanlış bumu sizin kuralınız,bumu adalet duygunuz .tekinn' Alıntı:huseyın kardesım bu kusların performansını uzun uzun anlatmak yerıne dırek soyunu anlatmak daha kolay.cunkı bu kuslar kostum vb nedenıyle tanınmıs kuslar degıldır.performansları nedenıyle ısım yapmıs kuslar oldugu ıcın dırek soyu soylemek daha kolay geldı...sen az cok bılırsın bu kusların nasıl uctugunu zaten.ama bu soy daha cok yuvaya sadakatı ,geliciligi nedenıyle ün yapmıstır.
Birde şu kurallar meselesi var kuralsızlar zaten meydanda.benim bu sitede olmam veya olmamam bana hiç bir şey kazandırmaz benden bir şey eksiltmezde ,olmamamda size bir şey kaybettirmez ben güvercinle ilgili sitelerde yazıyorum zaten burada olsam ne farkeder olmasam ne farkeder hiç bir şey farketmez önemli olan nerede olursa olsun kişilerin haklarına saygı göstermek kişilerin gıyabında olumsuzluklar yazmamak ve yazanıda uyarmak kurallar ne ise onu tarafsız uygulamak şimdi bazı şeyleri görmek istemeyene hiç bir şey gösteremezsiniz onun için top sizde ister oyunda tutarsınız ister auta atarsınız hiç farketmez.Selamlar Saygılar
mehmetoguzdiker' Alıntı:Herkese Selamlar
Öncelikle Hüseyin Beye sorarım
1--Bir önceki yazınızda kendiniz Tekin kuşu eleştiriyorsun bu sitede olmayan kişileri ilgilendiren yazısından dolayı sonra ben yazınca bana cevap yazıyorsun anlamadım .
2--Nihat ustayı tanımadığınızı yazıyorsunve Bursa,ya gidip Nihat ustadan bila bedel kuş alacağınızı yazıyorsunuz acaba Nihat Ustanın yüzüne bakacak durumunuz varmı önce onu düşünün kuş ondan sonraki mesele .
3-- Nihat Ustanın Kuşlarından üretilen kuşlardan bahsediyorsun olabilir benim kuş konusunda kuşun fizik yapısının dışında hiç bir ırkta fabrikasyon üretim olmayacağını performans olarak birbirinin aynısı üretimin garantisinin olamayacağı hakkındaki düşüncelerimi demekki hiç okumamışsın olabilir şunu demek istiyorum bu kuşlar aynı kuşlardan olmayabilir veya performansı düşük kuşlardan olabilir.Bunlarıda kuşları savunmak adına yapmıyorum bir yorum olarak yazıyorum o kadar.
4--Birde Benim bu gibi olmayan kişilerin arkasından polemiğe yabancı olmadığımı yazmışsın doğrudur sayende o istemediğimiz polemiklerde yaşandı ve orada sana bazı şeyleri söylüyorsan onları ispat etmen gerektiğini ve benim yazdıklarımın aksini ispat etmenin gerektiğini yazmıştım ve sen benden özür dilemiştin hatırlarsan ve TGYB DE OLDUĞU GİBİ ORADADA STAJINI ÇABUK BİTİRDİLER O DA BENİM İSTEMEMLE İLGİLİ DEĞİL İLGİLİLERİN TASARRUFUDUR BİZİ BAĞLAMAZ TAMAMMI HÜSEYİN BEY .
Gelelim Tekin Kuşa
1--Sen kendi kuşlarını resimliyor yayımlıyorsun güzel orada senin kuşlarınla ilgili yazacaksın başkasının kuşlarıyla ilgili çamur atmıyacaksın.
2--Yazdığınız mesajlarda kuşun künyesinin önemli olmadığını ve kuşların performansının önemini öne çıkarıp kuşların bilinen ustalara dayandırılmasına karşı çıktığınızı biliyorum ama aynı şeyi kendiniz yapıyorsunuz .
--Bana görede kuşun performansı önemli ama künyeside çok önemli çünkü künyesi bilinmeyen iyi kuş rastlantıdır,şanstır yani pazardan alacağın yüz kuştan sadece bir kaç tanesi istenilen seviyede çıkabilir o da şanstır.
3--Birde o ilgili kuşlarla ilgili düşüncelerini o kuşların resimlerinin altına yazacaktın buraya değil.
4--Filmlerden bahsediyorsun bizim filimlerde falan işimiz yok ben doğruluğuna inanmadığım hiç bir işi yapmadım bu güne kadar onun için figüranlık bize yakışmaz o sizin gibi kumpanyacıların işi.
5--Birde kuş muhabbetine cevap yazmak farz oldu değil Nihat Abiden kuş istirhamım yerine gelmeyecek Bursa,da isim yazmıyorum renklama girer bir çok karakter sahibi kariyer sahibi gerçek yetiştirici kardeşlerimden veya büyüklerimden kimden kuş düşünsem itiraz geleceğini zannetmiyorum bilmem anlatabiliyormuyum.
6--Şunuda yazmama müsade edin biz bir öyle bir böyle insan değiliz biz olduğumuz gibi görünen göründüğümüz gibi olan insanlarız oynardan da rant beklemiyoruz başka yerlerde de yazdım üretebilirsem elimdeki kuşlardan severek bakacağına güvendiğim herkese bila bedel elimdekilerin fazlasını dağıtacağımı yazdım yani bir rant bir pazar beklentim yok siz gibi.
BU POLEMİĞİN NEDENİNİ SORAN ARKADAŞLARIMA BAŞKA BİR ŞEY YAZMAMA GEREK VARMI BİLEMİYORUM AMA KONUNUN ÖZÜNÜ YUKARIDA AÇIKLADIĞIMI ZANNEDİYORUM .
BİR HAKSIZLIK GÖRDÜMMÜ SUSAMAM
ADAM SENDE ALDIRMA BOŞ VER GEÇ DİYEMEM
DÜŞERİM KALKARIM HAKKI TUTAR KALDIRIRIM.
Selam ve Saygılarımla.
Mehmet bey,ben konuyuyu büyütüp,gereksiz tartışmalara girmek istemiyorum.Yazımı iyi okursanız,benim ne demek istediğimi sanırım anlamış olacaksınız.Siz burada adeletsizlik yapıldığını söylüyorsunuz,ancak ne ben yazımda bir haksızlık yaptım,nede sitemizde diğer konularda haksızlık yapıldı.mehmetoguzdiker' Alıntı:Gökhan Bey şimdi ilgili kişi kendi kuşuylamı yorum yapıyor yoksa başkalarının kuşlarınımı kötülüyor el insaf yani biz buna yanıt verince başka yorummu yapmış oluyoruz . İlgili burada olamayan konularla ilgili yazınca normal cevap verilince yanlış bumu sizin kuralınız,bumu adalet duygunuz . Bu siteyede belki herkese gönderdiğiniz davet mesajına binaen üye olduk yani şu siteye üye olalım diye olmadık amacımız her herde ve her zaman güvercinseverlere faydalı olabilmek gayesiyle olmuştur,başka amacımızda hiç bir zaman olmamıştır.
Birde şu kurallar meselesi var kuralsızlar zaten meydanda.benim bu sitede olmam veya olmamam bana hiç bir şey kazandırmaz benden bir şey eksiltmezde ,olmamamda size bir şey kaybettirmez ben güvercinle ilgili sitelerde yazıyorum zaten burada olsam ne farkeder olmasam ne farkeder hiç bir şey farketmez önemli olan nerede olursa olsun kişilerin haklarına saygı göstermek kişilerin gıyabında olumsuzluklar yazmamak ve yazanıda uyarmak kurallar ne ise onu tarafsız uygulamak şimdi bazı şeyleri görmek istemeyene hiç bir şey gösteremezsiniz onun için top sizde ister oyunda tutarsınız ister auta atarsınız hiç farketmez.Selamlar Saygılar
mehmetoguzdiker' Alıntı:Sevgili Gökhan
Konu gereğinden fazla lüzumsuz yere uzadı ve ben bu konuyu kökünden halletmeye karar verdim şöyle ki bu yazı benim sitenizdeki son mesajım olacaktır bu mesajdan sonra üyeliğimi sona erdireceğim umarım bu mesajımı silmezsiniz orada kalır.
Ben konu ile ilgili olarak konunun lüzumsuz uzamaması için H . Başoğlana özel msjına benim açımdan konuyu açıkladım galiba sizin bilginiz yok onun için baştan açıklayayım sizede .
Tekin msjında " bu kuşlar sinyalli farlı kıçını kaldıramayan kuşlardan değil" ifadesiyle Nihat ustanın kuşlarına aklınca çamur attı .Ben buna karşı burada olmayan kuşlar dolayısı ile kuşçulara bu şekilde yazılmasının doğru olmadığını belirttim yanlış mı yaptım sitenin kurallarınımı çiğnemiş oldum bana göre çiğnemedim yanlışı tekin yaptı ben yapmadım . Adalet duygusu derken tekine hiç bir şey yazılmamasını kastettim.
Sonra malum cevaplar yazılınca ben karşılaşsam selam vermeyeceğim muhatap almıyacağım kişilere cevap yazma durumunda kaldım ve konu luzumsuz yere uzadı sevgili oynarcılar luzumsuz polemikle meşgul oldular.
Bana karşı yazdığınız sitenin kurallarından bahseden yazılarınızda benim anladığım aba altından sopa göstermek olarak algılamam her halde bir yanlış anlaşılma değildir .
Top sizde diye ifade etmemin amacı budur.
Sitenin bir ticarethane olmadığını yanlış kişiye yazıyorsun siteyi ticarethane olarak kullanmak isteyen nam ve rant peşinde koşanlara yapmalısınız bu uyarıyı muhatabı ben değilim malesef.
Umarım açıklamam yeterli olmuştur .
Selamlarımla.