Yatık Güvercin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdalmagic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

erdalmagic

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erdal Saruhan
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar yatık güvercini ucurma sansımız varmı.Bende bir mardin var bir kac tur atıp karsı catıya konuyor ne yapmalayım.

Selam,

Arkadaş salmada besliyordu. Birakmak zorunda kalinca, tanidiklara dagitti kuslari. Bir cift de bana hediye etti. Normalde bakmam ama hediyede geri cevrilmez simdi... 4 ay boyunca dediginiz türden uctu. Bir, iki tur atip oraya, buraya atti kendini. Sonra bir, iki tur atip, direkt yerine konmayi ogrendi. 4 Aydir ilk defa, bugün kuşu bulut yaptim :) Kusta büyük bir ilerleme ver gözlemlerime göre. Ayak yapmasi, taklalari 1'den 3'e cikartmasi, hafiften yana dogru çekmesi. 5 Dakika ucmasi :) 2 Tur atip, bir dama konan kus icin buyuk basari.

İlk iki ay sadece sabah, aksam ucurdum bu kusu. Sonrasinda sadece sabahlari ucurtmaya basladim. Bugün işte 5 dakika kaldi bulutta. İlk zamanlarda kanat cirpmayi birakicakta, dusecek gibi ucardi, simdi yavas yavas acildi. Zamanla daha da acacagina inaniyorum. Düzenli ucurtmayi deneyerek, bir süre sonra hic degilse eskisinden daha iyi bir performans alacaginiza eminim. Umarim kusda yasli degildir.

Geri