yatık güvercinlerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kemo123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kemo123

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kemal balcı
Meslek
mekatronik teknisyeni
İlgi Alanı
slm bende 8 tane güvercin var uçurdum zaman hemen başka çatıya konuyorlar ancak diger çatılara çocukları gönderiyom gelince kovalat tırıyom öyle bile 2 dk uçuyor ben bunları uzun zaman nasıl uçururum başka yere konunca tüm hevesim kaçıyor yaklaşık 3 aydır besliyorum bir türlü çaresini bulamadım bir akıl verseniz saygılar

kardeşim bende de böyle sorun oluyor özellikle kıştan yaza girme zamanında kışın uçuramadığım kuşlar yazın aynen dediğin gibi direk kendini ilk inebileceği noktaya atıyor. Benim tavsiyem uçabilen kuşlar ile birlikte uçur ve (çevrende anladığım kadarıyla yerleşim birimi dolu) boş bir arazide uçur indikten sonra 5 dk. dinlendirip kovala tekrar. Mümkün olduğunca konacakları yer olmasın düzene girerler diye düşünüyorum. Tabi ustalarında fikrini almakta büyük yarar var.

Kardeşim öncelikle her zaman dediğim gibi kuşların cinsi nedir pazardan aldıgın kuşlarsa tabiiki uçmaz gözünüzü seveyim pazardan mazardan kuş almayın ya gidin damlardan alın bence sen onları sat git biriniin damına abi ssatılık kusun varmı de var derse ucur bi göreyim de adam zaten ucuracaktır baktın sökük kuş saga sola konmuyor ver parasını al 10 tane catıya konan kusun olacagına 1 tane dogru düzgün ucan kusun olsun kusculuktan zevk al.Bunları elden çıkarmazsan kuşçuluk hevesinde açar benden sölemesi.Kuşların fotosunu koyma şansın varsa bi koyda baklım kuşlara.

aynen ya birde öyle yaparım fotolarıda koyarım :heyo:

işte bunlar uçmayan lar

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0003.webp
    Fotoğraf-0003.webp
    158.9 KB · Görüntüleme: 945
[attachment=0]Fotoğraf-0001.jpg

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0001.webp
    Fotoğraf-0001.webp
    119.2 KB · Görüntüleme: 995
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0002.webp
    Fotoğraf-0002.webp
    100.1 KB · Görüntüleme: 845
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0005.webp
    Fotoğraf-0005.webp
    109.1 KB · Görüntüleme: 978
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0007.webp
    Fotoğraf-0007.webp
    98.8 KB · Görüntüleme: 947
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0006.webp
    Fotoğraf-0006.webp
    151.4 KB · Görüntüleme: 981
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0010.webp
    Fotoğraf-0010.webp
    203.9 KB · Görüntüleme: 737
birde ben bunların ne güvercini cinsleri ney özelikleri ney yoksa kırmamı yorumlarınızı bekliyorum :heyo:

Kardeşim bu kuşların hepsi dediğim gibi pazar kuşu geneli kırma kuşların bunlar uçmaz.Aynıları bendede var bakıcı olarak kullanıyorum 10 numara yavru bakıyorlar.Bence bunları ya sat yada bakıcı olarak kkullan ama uçurma parayı kıy güzel kuşlar al uçur posta besliceksen tanıdıgın vvarsa çık damına damdan satın al kuşları pazardan alma.Yada taklacı besle sana daha çok zevk verirler. Acemiysende taklacılar senin için iyi olur.Sökük kuşlar al ham kuş alma

anladım tmm saol sın bunlar hiç birimi iyi kuş değil :hungur:

Hiç biri iyi değil kardeşim.

Geri