YATIK KARAKUYRUK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LARK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

LARK

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Burak topcu
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Arkadaşlar Bende 2 Hafta Önce Pazarda İyi Kuşları Olan Bi Abimden Aldımğım Erkek Karakuyruğum Yatık Galiba Fazla Uçmuyor Sadece Alcaktan Ev Etrafı 2 Tur Atıyor.Karakuyruk Kuşlar Genelde Dönüyorlarmıdır Kuşun Gözleri Siyah Sağ Kanadında Siyah Leke Var ve Kafasının Ense Tarafı Siyah ve Kuyruğuda Siyah Yani Tam Bir Karakuyruk.Kuş Uçmadığı İçin Dönüp Dönmediğini Çözemedim Sizdeki Karakuyruk Dönüyorlarmı Yardımınızı İstiyorum.

Teşekkürler..

hepsi dönmez onların arkadaşım.garantisi yok

Ewt Biliyorum Ama %50 İhtimal Her Karakuyruk Birbirine Benziyor.

LARK' Alıntı:
çok yanlış bir kanıya varmıssın !

LARK' Alıntı:
evet hepsi birbirine benzer ama oynaklık soydan geldiği için yarı yarıya diye bişey olmaz.şanslıysan oynak denkgelmiştir.bu tür kuşları havada izleyip almakta fayda var

ben hic bir karakuyrugu birbirine benzetemedim nedense.. ve ustelik sundan 3-4 sene once elimde olanlari hic bulamiyorum demekki %50 degil %10 bile olabilecegine inanmiyorum... Saygilarimla...

kuş aldığınız kişida hiç uçmamış veya fazla uçmamış olabilir.O yüzden uçurmada ve tabi dönmesinde sıkıntı olabilir. Benim kuzende bir karakuyrukla bir karabaş vardı dönerken havada çarpışmışlar. Dönmesi şansınıza artık

bende katlıyorum balıkesirde karakuyruk diyarında olmama ragmen iyisi denk gelmedi çok uzun zamandır sadece renk için kırılmış kuşlar bende dolapcı yapmaya karar verdim ve hiç kebek bırakmadım elimde bundan 10 sene önce de vardı kuşlarım ama sadece kara kuyruk ve arap sperdi kuşlar şimdi onların tüylerini bulamıyorum piyasada varsada satmazlar veyada uçurmazlar veyada kuşları renkleri için kırarlar başka kuşlarla.balıkesirden saygılar..

Geri