YATIK KUŞLARIN YAVRULARININPERFORMANSI NEDEN DÜŞÜK OLUR?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sage8566
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

sage8566

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ümit yaman
Meslek
tornacı
İlgi Alanı
S.A ARAKADAŞALAR benim beslediğim kuşlarımda uçan kuşlarımın yani performans olarak iyi olan kuşlarımın yavrularıında performansı iyi oluyor.ama yatık olarak beslediğim kuşlarımın yavruları diğer kuşların performasına bir türlü yetişemiyor yani kuşlar 5 dak. uçtuktan sonra kuşlar kendilerini bir tarafa atıyorlar bunun nedeni ne olabilir yorumlarınızı bekliyorum.(beslediğim kuşlarda bursa kuşu)

ümit abim bnce performans kuşu açmak alakalıdır,yatıklıkla alakalı değildir.

ümit abim bnce performans kuşu açmak alakalıdır,yatıklıkla alakalı değildir.

kardeş bende her gün sabah akşam uçuruyorum kuşlarımı ama açılmıyor bunlar hele bir tanesini eniştem hediye etmişti çok güzel kuş uçur bunu bi açılsın daha yere inmez felan diyordu ama kuş en fazla havada 2dk duruo ekstra yapmam gereken bir şeyler varsa sölerseniz sevinirim.kuşlarımın karnı aç ve susuzken uçurmaya özen gösteriyorum bunun gibi yapmamız gereken başka ne var..

ümit abi senin konuyuda kullandım müsade istemeden ama kusuruma bakma umarım senin soruna ek olmuşturda bi faydasını görürüz

suyunu wermen lazım çünkü kuş hareket ettikçe çok susar ve uçma konusunuda gelince eğer kusun soyu iyiyse kovalıycan oynar ama soyu iyi değilsede oynayabilir yani oynamaz die bişey yok ve oyun açana kadar uçan bi kuşla uçurmaya çalış.

abim bir noktada yatık anne babanın geregınden fazla beslemesındende olabılır..Ayrıca kış sezonu yaklaşıyor söyle lodoslu cok sert ve soguk havada at karda yagmurda kalsınlar bak kuşlar nasıl acılıyor yerınde duramazlar daha..

bence hic bir alakasi yok simdiye kadar ne duydum ne gordum yatik kusun yavrusunun performans vermedigini

Geri