Yavru alamama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan miskici bero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Berkant Göktan
Meslek
Amatör futbolcu
İlgi Alanı
Kediler
8 aya yakın güvercin besliyorum.Kuşlarım birbirlerine biniyorlar ama daha 1 tanesi bile yumurlamadı.Nedeni ne olabilir?Ayrıca kuşları kızıştırmakiçin ne veriyim?

yuva yapıyorda yumurtlamıyorsa,ya dişilerin kısır yada yuvanda fare var.8 ay fazla süre kuşlarının suyuna calsiyum tableti at ,genede bozuk yumurta atardı ama :hmm: :slm:

iki kuşunuz da erkek olabilir( DİŞİ OLMAYINCA ERKEK ERKEĞE BİNER EŞTE OLUR ) yada dişiniz kısırdır 7 8 ayda yımurtlamaması mümkündeğil. selamlar.ŞEREF

kuşların yuva yapabilecegi limon kasası seklinde bir kaç kutu kümese koyarsanız, birazda yuvaya tasımaları için süpürge sapı atarsanız kusların yumurtlaması için gerekli zemini hazırlamıs olursunuz. ancak arkadaslarında dedigi gibi 8 ayda kuslar yumurtlamadıysa ya dişiler kısır yada kümeste hiç dişi yok.. kuscu bir arkadasınızdan kümesteki kusların cinsiyetlerini belirlemesini isteyebilirsiniz...

erkek koyu sabuni fişşekliyor diye bozdamadım takımı ama şimdi bozdum erkeği 70 tlye sattım yeni bir erkek aldım

yeni erkek mermeri oyunlu sağlam kuş hem kostüm hem oyun yani çifte standart

ya beyler nabıosunuz kostümlü mostümlü kus size saygı duyuyorum her zaman ama BURSA OYNARINDAN BASKASI YALANN

yasar1124' Alıntı:
ya beyler nabıosunuz kostümlü mostümlü kus size saygı duyuyorum her zaman ama BURSA OYNARINDAN BASKASI YALANN
Yaşar kardeşim,konuyu lütfen mantıksız yerlere sürmeyelim.Yorumlarımızı sorulan soru üzerinden yapalım.Sitemizde bu gibi kurallar çok önemlidir ve herkeste uymaya çalışır.Bursa oynarının bu konuyla alakası nedir.Lütfen Bu türlü konulara diikkat edelim.

Geri