yavru alamiyorum lutfen yardim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan taklacı_odın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
oğuzhan dinler
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Abilerim oncelikle s.a. size bir kac soru sormak istiyorum
1.ben kus beslemeyi biraktim fakat sonra tekrar beslemeye basladim ve bir disi bir erkek guvercinim var fakat 2 aydir bendeler kenevir felan verdim ama hic eslendiklerini gormedim ama gagasina kustuklarini gordum ama bindigini hic gormedim sizce ne yapamliyim nasil eslemeliyim ama disi erkek olduklarini kesin biliyorum ve 2 aydir hic yumurrtlamsdilar sizce bunlarin nddenleri nelerdir yardimci olurmusunuz ?baska hangi nedenler olabilir?bir abim kumrsin acik yerlerini kapat dedi baska hangi nedenler olabilir

Kümesin üst üste binmeleri için uygun büyüklükte değildir. Gagalarına kusuyorsalar üst üstede çıkıyorlardır sen olmadıgın zamanlarda ..Tüğde olabilir tüğ kuşu etkiler teleğini filan dizsin yumurtlar..

kumeste sadece ıkısı var ve kumesın boyutları 110.85.100 sadece ıkısı var ama kuslar tuyde degıl...

KUŞLARININ BİR FOTOSUNU KOYMAN MÜMKÜN MÜ.

MÜMKÜN OLURSA DA YAKIN ÇEKİMLER VE KAKA GÖRÜNTÜLERİ OLURSA İYİ OLABİLİR.SAĞLIK SORUNLARININ OLMAMASINI DİLİYORUM.

2aydır besliyorum diyorsun normal kuş 2ayda cevresini falan tanır emin olursa burda rahat edcegine yavruyu büyütcegine ozaman yavrular ben bir çift mardin aldım kuşlar 2.5aydır bende 2hafta önce kusmalarını ve basmalarını görüyorum yani 2haftadır yakında bnmkilerde yumurtluycak yani kardeş acele etme

Insallah yumurtlarlar bu arada fotograflarini atmaya calisirim ama disisi belki yavruluktan yeni cikmams olabilir kusu tanimiyorum br arkadasim vermsti yavruluktan ciktigini nasil anlarim?

arkadaslar lınkde qaradıgım sorunun cevabını nasıl bulacam arama motoru felan yok mu bu sitenin

Abilerim kuslarimi yumurtlamasini istiyorum disisini tanimiyorum bu ciftin yavruluktan ciktigini nasil anlariz kusun?

Tamam vitaformum var insallah yumurtlarlar

bu vtaformum dedıgınz ılacı nerde bulabılırz fıyatı ne kadardır

Geri