yavru ayak tutulmasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melee121
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

melee121

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
oguzhan yılmaz
Meslek
Lise
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba Abilerim dun guvercinlerime yem verdktn sonra .. Yavrulari fln kontrol ettim hepsi sapa saglamdi .. 30 dk sona bi geldim yavrum yerde kanatlari acik bir vaziyette surunuyordu bunun bi ilaci vs. Varmidir yardim edin :(

Canım kardeşim kümesinde mikrop vardır iyi gözlemleyememişsin onun ortaya çıkması veya azgın erkeklerden birisi üzerine binmiş olabilir selamlar.

peki nasıl iyileştirebilirim ?

Canım kardeşim eğer E-Koli veya salmonella ise Panterium küçük poşetlerden bir adet al akşamdan önünden suları çek taşı da çek 2,5 litre suya plastik veya tahta kaşık ile bir çay kaşığı kadar koy iyice karıştır önlerine suyu koy 4-5 saat önlerinde kalsın sonra çek suluktan içemiyenler için şırıngaya ilaçlı suyu çek kuşun gagasını kırmadan aç şırınganın ucuna ufak meyva suyu veya süt pipetini tak gursağına sık yetmezse 1 saat sonra bir daha ver eper erkekler bindi ise ilaç falan fayda etmez bir şey yazmama gerek yok ne dediğimi anlamışsındır herhalde selamlar.

Abi bu yavrunun ayağı şişmiş 2-3 gündür böyle nasıl düzelir acaba ?? Çok zor basabiliyo .Fotoğrafta fazla belli değil ama diğer bacağının 2 katı şişik.

Ekli dosyalar

• DSC_0343.webp
    DSC_0343.webp
    459.6 KB · Görüntüleme: 843
  • DSC_0345.webp
    DSC_0345.webp
    287.9 KB · Görüntüleme: 835
Geri